Dla mnie 15 maja jest jak najbardziej ok. , akurat odpocznę po CM
Niestety nie będę króliczkiem W okresie świątecznym jak zwykle muszę wyjechać z Wa-wy i nie będzie mnie ani w sobotę przed Wielkanocą, ani na pikniku w lany poniedziałek No chyba, że będę chciał resztę życia spędzić w samotności, to się pojawię...
Piro a co to jest CM?? Dla mnie pasuje i 15 maja i 21 maja. Może być piątek. Wraz z tym spaniem do soboty.... ciekawy pomysł
Pit, możemy Cię zapisac do frakcji rzeźników. Twoje bieganie maratonu na tydzień przed 24 godzinnym, bije wszelkie rekordy
Ale ja serio nie wiem czy to jest przejaw jakiegoś ekstremalizmu? To jest przebiegnięcie na tydzień przed startem około 1/4 planowanego dystansu:-) Zakładam, że kilkugodzinne treningi bedą mi niezbędne i myślę, ze jak sie uda to postartuję w maratonach. A Łódź jest pierwszy raz, blisko i mam tam rodzinę w dużych ilosciach.
Mi sie właściwie ta opcja z zacierem podoba, jest taka jednorodna tematycznie.
Mam tylko nadzieje że nie będzie jakoś negatywnie odebrana przez kogos kto wejdzie na strone zupełnie z zewnątrz.
Gdzie klikn±æ? ¯e w banner WIELKA NIESPODZIANKA IBEXA to ja wiem. Ale na stronie SBBP widzê, ¿e dialogi maj± tylko dwa pierwsze zdjêcia + zdjêcie z g³ownym somellierem, a reszta w dymkach ma kropki. Od¶wie¿a³am kilka razy.
?
Aaa joycat. Masz je jak to się chyba mówi w cache'u? A może to z tempów ciągnie. Ja podmieniłem pliki a nazwy zostawiłem.
Musisz zrobić refresh ale zdjęcia. Alebo wyczyścić cache -(ale nie wiem jak to się robi) albo tempy.