Kwestia temperaturowa....

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
ŁoBoG
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:50
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze:Ja w zimie robiłem też szybkie treningi. Uważam, że zima ma swoje plusy - łatwiej się oddycha, ale latem też nie jest beznadziejnie - po prostu trzeba dawać radę, przyzwyczajać się i nie odpuszczać - badania dowiodły, że po opuszczeniu jednego treningu prawdopodobieństwo opuszczenia następnego wzrasta o 60 procent...
Jeszcze zależy od tego z jakiego powodu się trening odpuszcza; jeśli z lenistwa to się zgadza :bum:
PKO
Awatar użytkownika
ŁoBoG
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:50

Nieprzeczytany post

Ja ostatnio 600-ki w planie miałem, niestety zaniemogłem ;/ za gorąco. Postanowiłem, że w takiej temperaturze będę wychodził rano tylko na spokojne rozbieganie bez szaleństw... Dziś byłem na spokojnej dyszce i nie było tak źle ;)
jass1978
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:42

Nieprzeczytany post

Tylko, że w zimie masz wolne treningi. mi osobiście bardziej pasuje temperatura -30C i wolne treningi niż +28C i szybkie.
A skąd wiesz jakie ja mam treningi w zimie?
oj koleżko, chyba zapomniałeś o najważniejszej rzeczy, a mianowicie o okularach przeciwsłonecznych, ja bez tego ekwipunku nie wychodzę z domu jak świeci słońce, ale to nie tylko przeciw słońcu, ale również, żeby do oka komar/mucha nie wleciała
Nie zapominam o okularach. Nie napisałem o nich, ponieważ mam wadę wzroku i okulary są integralną częścią mojego życia. Kiedy jest pochmurno to noszę zwyczajne, a jak słońce świeci to mam takie specjalne, przyciemniane.
jass1978
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:42

Nieprzeczytany post

O, i jeszcze pomyślałem sobie, że naprawdę nie ma co narzekać. W końcu zawsze możemy zatrudnić się jako sprzedawcy w metalowych budkach z kurczakami z rożna.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piękne podsumowanie :D
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Bo i wreszcie i do Chicago zawitalo ciepło temp na dziś 31 stopni( znając życie będzie jesZcze cieplej i do tego burze czyli wilgoc w powietrzu jest straszna w nocy koło 25 ale taka temperatura będzie pewnie nad ranem ;) czyli bieganie w upale no cóż w końcu lato się zbliża chlodniej nie będzie trzeba przyzwyczajac organiz na takie temperatury
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

wreszcie i do Chicago zawitalo ciepło temp na dziś 31 stopni( znając życie będzie jesZcze cieplej i do tego burze czyli wilgoc w powietrzu jest straszna w nocy koło 25 ale taka temperatura będzie pewnie nad ranem ;) czyli bieganie w upale no cóż w końcu lato się zbliża chlodniej nie będzie trzeba przyzwyczajac organiz na takie temperatury
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ