SBBP
- madach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ibex, już w tak małym parku się gubisz, he?
Ale Jaki tak mają
Mwlduję, że wczoraj na Łosiowych było aż 9 osób:
Joycat, Leszek, Kociemba, Slavko, PawelP, janek, Marcin (mój kolega z pracy), Ola (żona) no i Madach. Bieg się udał (nikt nie wpadł w Łosiowe błoto, bo go nie było) no a po biegu były ... dożynki na stadionie. Ola pokazywała jak się rozciągać, ale większość współrozciągaczy stwierdziła, że to niemożliwe i że to jakiś trik, że ona tak może. Jak już się wszyscy rozciągnęli to przystąpiliśmy do wieczerzy. Wszystko, co było zostało zjedzone. Cieszę się, bo oznacza to, że smakowało.
P.S. Mama też była zadowolona, że wam smakowało.
Ale Jaki tak mają
Mwlduję, że wczoraj na Łosiowych było aż 9 osób:
Joycat, Leszek, Kociemba, Slavko, PawelP, janek, Marcin (mój kolega z pracy), Ola (żona) no i Madach. Bieg się udał (nikt nie wpadł w Łosiowe błoto, bo go nie było) no a po biegu były ... dożynki na stadionie. Ola pokazywała jak się rozciągać, ale większość współrozciągaczy stwierdziła, że to niemożliwe i że to jakiś trik, że ona tak może. Jak już się wszyscy rozciągnęli to przystąpiliśmy do wieczerzy. Wszystko, co było zostało zjedzone. Cieszę się, bo oznacza to, że smakowało.
P.S. Mama też była zadowolona, że wam smakowało.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
- janek_
- Dyskutant
Oczywiscie, ze to niemozliwe - Ola po prostu wykorzystuje swa rozlegla wiedze o zludzeniach optycznych i nam sie tylko tak wydaje!Quote: from madach on 9:33 am on Mar. 19, 2004
Ola pokazywała jak się rozciągać, ale większość współrozciągaczy stwierdziła, że to niemożliwe i że to jakiś trik, że ona tak może.
Komisyjnie stwierdzilismy, ze niespodzienka byla pyszna. Niektorzy to nawet do domu dostali. :hej:Jak już się wszyscy rozciągnęli to przystąpiliśmy do wieczerzy. Wszystko, co było zostało zjedzone. Cieszę się, bo oznacza to, że smakowało.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Szkoda, że te Łosiowe tak daleko od Gocławia .
Te tereny i te niespodzianki ...... .
Jola
Te tereny i te niespodzianki ...... .
Jola
Pozdrawiam, Jola
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Już się nie mogę doczekać!!!Quote: from joycat on 10:59 am on Mar. 19, 2004
Jutro SBBP
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Nic tak dobrze nie robi na nadmiar energii jak właściwe jej spożytkowanie ... oczywiście na treningu.
Wczoraj 69 km rowerowanie, 14km bieganie, dziś tylko już 69 km rowerowania i spotkanie klasy maturalnej,
jutro rano SPPB - 16km i jak pogoda dopisze 100 km rowerowania, a pojutrze ... Kampinos 28 km biegu i dla rozluźnienia 69 km rowerka. W przewach po 1,3 km pływania. Coś mi się zdaje, że jak zasnę w niedzielę ... to obudzę się jak nowy w poniedziałek który ogłaszam dniem leniucha.
Pozdrawiam
Wczoraj 69 km rowerowanie, 14km bieganie, dziś tylko już 69 km rowerowania i spotkanie klasy maturalnej,
jutro rano SPPB - 16km i jak pogoda dopisze 100 km rowerowania, a pojutrze ... Kampinos 28 km biegu i dla rozluźnienia 69 km rowerka. W przewach po 1,3 km pływania. Coś mi się zdaje, że jak zasnę w niedzielę ... to obudzę się jak nowy w poniedziałek który ogłaszam dniem leniucha.
Pozdrawiam
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
rzeczywiście kevlarowy
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Czuję się jak sierota.
Nic nie wiem.
Madach zdjęcia obiecal przysłać, ale jak to zwykle z nim bywa ....
Ja dzisiaj rano nie dałem rady chociaż pomimo choroby chciałem choć pod szlaban przyjść.
Nic nie wiem.
Madach zdjęcia obiecal przysłać, ale jak to zwykle z nim bywa ....
Ja dzisiaj rano nie dałem rady chociaż pomimo choroby chciałem choć pod szlaban przyjść.
-
- Zaprawiony W Bojach
Niestety FREDZIO Cię nie było a dzisiaj Nobbi była i dzisiaj prawie cała grupa pod przewodnictem szanownej Pani Prezes Joycat robiła przebieżki..... nawet Kociemba biegał . Było luzacko wiosennie choć pogoda rano mogła przestraszyć
Ibex
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No żałuję, żałuję.
Ale Madach mnie troch ę pocieszył, bo powiedział, że Nobbie ma być jeszcze w przyszłym tyggodniu?
Ale Madach mnie troch ę pocieszył, bo powiedział, że Nobbie ma być jeszcze w przyszłym tyggodniu?
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Fredziu wysyłam Ci zdjęcia, bo Madach jak zwykle ma problemy z pocztą... Ja bym powiedział, że raczej z samym sobą, ale niech mu będzie
Jest tego ok. 44 MB więc potrwa to chwil kilka
Jest tego ok. 44 MB więc potrwa to chwil kilka