SBBP

Awatar użytkownika
caryca
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

najlepszym przykladem na nie wchodzenie na forum jest ta dyskusja.... bo jedenak tylko my zabieramy glos, a nie Kszym
Fredzio nie przejmuj sie stronaka sbbp jest bardzo fajna! a technika... jak nie jestes informatykiem lub nie masz czasu z powodow zawodowo-treningowych to lepiej tak niz aby nie bylo stronki :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Ela Pioro
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

I niech całe grono SBBP pamięta
Że dziś św. Patryka święta.
(melodię niech każdy sam zanuci)
SBBP.PL
Awatar użytkownika
Barcior
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Fredzio, jeśli chodzi o stronę SBBP.PL to jest ekstra i świetnie spełnia swoją funkcję. Zawsze można cuda we flash'u dorobić, ale to ma znaczenie tylko przy pierwszej wizycie na stronie, a skoro to jest serwis lokalny to wszystko ok. Poza tym pomysł komiksu jest poprostu świetny!

Ela, czyżbyś sugerowała sbbp'owe wyjście na piwo w związku z dniem św. Patryka?
It's not just covering a 42km distance. It's a way of life.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
Awatar użytkownika
Ela Pioro
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

ej, chciałam Wam przypomnieć, że po wczorajszym bieganiu musicie zwalczyć kwas mlekowy; poza tym, nie chciałam żebyście przegapili takie bachusowe święto!
SBBP.PL
Awatar użytkownika
Janek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Strona SBBP jest wporzo. I mówi to ktoś emocjonalnie i aktywnie związany z inną stonką (wiadomo którą), trochę bolejący nad technicznymi (i innymi też)niedostatkami tej z którą jest związany i na które jako nieinformatyk i niewebmaster nie ma wpływu.

Dla mnie do najważniejszych zalet stron internetowych należy ich:

1. użyteczność (czy czytelnicy dowiadują się istotnych dla nich rzeczy)

2. przejrzystość struktury strony (czy nie gubimy się poruszając się czy też próbując poruszać po stronie)

Plastyka jest też istotna, ale dwie wcześniejsze sprawy są priorytetowe. Szczególnie druga z nich jest często zaniedbywana na biegowych stronach internetowych. Ale na www.sbbp.pl jest dość klarownie, użytecznie i nieanonimowo (anonimowość to też jedna z rzeczy wkurzających mnie w internecie, kojarzy mi się z unikaniem odpowiedzialności za swoje działania).

Sorry FREDZIO, że tak bardziej ogólnie a nie konkretno-krytycznie. Szacuneczek za to że Ci się chce i czas poświęcasz :)
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
   [url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Quote: from Ela Pioro on 10:27 am on Mar. 17, 2004
I niech całe grono SBBP pamięta
Że dziś św. Patryka święta.
Ela, dzięki za wkład do piosenki.

No i dziekuję wszystkim za pochwały.
[size=0.2]Ale naprawdę nie po to to napisałem żeby mnie chwalić, krytyki szukałem, no ale skoro już tak piszecie to piszcie[/size] ;)
deckard
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strona jest swietna. komiks to fantastyczny pomysl na ozywienie porannych zdjec szczegolnie tego pierwszego na ktorym wszyscy lekko ;) niewyspani i zziębnięci.
deklaruję poarcie w imieniu frakcji leniwcow. osobiscie utrzymuje z Wami wirtualny kontakt glownie poprzez strone SBBP.pl (jak czytam posty w tym watku to czuje sie mniej pewnie. szczegolnie w kwestiach dot. kilometrazu). ps joy na jednym z ostatnich zdjec widac ze wkladasz duzo pracy w te skipy. keep up the good work.  
SBBP.WAW.PL
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

To  przedostatnie zdjęcie musiałem mocniej skompresować i chyba ich twarze przez to wyszły trochę marniej.
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from deckard on 10:04 pm on Mar. 17, 2004
joy na jednym z ostatnich zdjec widac ze wkladasz duzo pracy w te skipy. keep up the good work.  
Dziêki, deckard. Akurat na ostatnim komiksie nie robiê skipów, tylko przebie¿ki, ale rzeczywi¶cie ostatnio mocno skipowa³am. Staram siê jak mogê, aby nie zszargaæ dobrego imienia SBBP podczas maratonu w Zurichu ;)

Dzisiaj czwartek i absolutnie PRZE-PIÊKNA wiosenna pogoda. Wieczorem wyprawa na £osiowe, sprawdzimy czy nasze ulubione bagienko ju¿ rozmarz³o. Przypominam, ¿e spotykamy siê na WAT nie jak dot±d o 19:00, ale o 18:30. Do zobaczenia!! :)
Awatar użytkownika
madach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Może dzisiaj się pojawię z dwoma gośćmi: Marcin, którego już znacie i ... moja żona, mam nadzieję.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
Awatar użytkownika
madach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeszcze jedno, żeby zachęcić do odwiedzenia Łosiowych. Otóż przygotowałem, a właściwie moja mama przygotowała niespodziankę (węglowodanowo-białkowo-tłuszczowo-żelatynową), która będzie rozdysponowana po treningu. Smacznie zapraszam!!!
:):):)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No, wspaniale! :)
Koniecznie przyjed¼ z Ol±!

FREDZIO, nie skusisz siê na wêglowodanowo-bia³kowo-t³uszczowo-¿elatynow± niespodziankê? ;)

Slavko, odpowiadam na Twoje pytanie zadane w w±tku w Melan¿u: czo³ówka nie bêdzie Ci potrzebna. Mamy kilka lamp, w zupe³no¶ci wystarcz±.
Awatar użytkownika
Slavko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No to super! Już nie mogę się doczekać ... zwłaszcza węglowodanowo-białkowo-tłuszczowo-żelatynowej niespodzianki :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
PawelP
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ooo... jak bedzie niespodzianka to ja tez jade ;-)
[b][url=http://www.sbbp.pl]SBBP.PL[/url] /Impossible is nothing/ [url=http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=136471]Allegro[/url]
[b]gg:1322
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mam prośbę. Jeżeli ktoś z grupy dysponuje mapą do orientacji Parku na Młocinach to prosiłbym o przyniesienie jej w sobotę. Dziekuje
Ibex    
ODPOWIEDZ