SBBP

joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Aha, i jeszcze jedno:
Dzisiaj biegamy na Moczydle. Godzina 18:00. Grane bêd± podbiegi pod górkê moczyd³owsk±.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Pit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Muszę cos napisac bo z zupełnie niewiadomych przyczyn pojawiło sie to drugi raz i to po dłuzszym czasie. Cóż komp mi płata figle.
A forum bieganie.pl jest bardzo fajnym forum!

(Edited by Pit at 9:31 am on Mar. 16, 2004)
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
Awatar użytkownika
caryca
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

hihihihi;)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Po zastanowieniu, wydaje mi się, że na ocenę sbbp.pl u Kszyma wpływać może jeszcze jeden fakt. Otóż Kszym jest jak juz pisałem autorem strony bieganie.com - której nie ukrywam nie odwiedzałem często - a jak sie jej przyjrzałem to ma naprawde dużo aktualnych informacji. Doszedłem nawet do wniosku że to chyba jedyny tak aktualny serwis lekkoatletyczny w języku Polskim. Naprawdę dużo świeżych informacji, fotki. Dobrze, na bierząco redagowany (do czasu póki nie rozpoczał współpracy z biegajznami bo rozumiem, ze teraz ma mniej czasu).
No i nie znalazł sie wśród linków podawanych na sbbp.pl - i moze dlatego Kszym jest trochę rozgoryczony.

A dla waszej informacji - Kszym ma teraz chyba wziąć sie za poprawienie wyglądu biegajznami.pl aby stał się naaaajlepszym (jak deklarują) serwisem biegowym w Polsce.
Wojtek napisał "De gustibus ...: ale dla mnie rzeczywiście na razie biegajznami jest wzrokowo usypiające i rozumiem, że Kszym ma to poprawić.
A zatem obserwujmy bacznie biegajznami - bo ta strona jak rozumiem powinna niedługo posiadać "bardzo ciekawy wygląd". ;)
muggz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

"(...) rozchodzi się jednak o to, żeby te plusy nie przesłaniały wam minusów." :)
[i]The things you own end up owning you.[/i]
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

FREDZIO i inni. Moich kilka uwag.... wyglad strony... to jest sprawa indywidualna. Mnie się podoba. Co do reszty.. Jak dla mnie odwalasz kupę dobrej roboty. Jesteś sam i ta strona początkowo działała jako strona lokalna naszej grupy. Możemy kiedyś porozmawiać o jej rozwoju i mozliwościach. Ale jak na razie dla mnie super. A co do forum.... to chyba bieganie.pl ma więcej użytkowników...
Ibex    
Awatar użytkownika
hermoso
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Poczynania SBBP śledzę już od dłuższego czasu. Jakoś jeszcze nie udało mi się dotrzeć do Was na to sobotnie spotkanie, ale wierzę, że jeszcze mi się uda i to w niedługim czasie.
Co do strony SBBP, to jak dla mnie jest w porządku. Sporo dobrej roboty FRedziu odwalasz. Osobiście mi się witryna bieganie.com nie podoba. Fakt, że sporo wiadomości i aktualności, ale jakoś wolę "lokalną" stronę SBBP. Że już nie wspomnę o Forum tu na bieganiu, które śledzę praktycznie codziennie, czasem coś wpiszę, ale sama formuła tego Forum mi odpowiada i nie wiem, do czego moznaby się tu przyczepić.
W każdym razie sporo ciekawych wiadomości i doświadczeń się tu pojawia i dużo można się tu dowiedzieć i podzielić osobistymi spostrzeżeniami.
[url=http://szymonlawecki.blogspot.com/]simon[/url]
[b]Don`t walk, if you can run!!![/b] :-)
[url=http://team.entre.pl/]ENTRE.PL Team[/url]
Awatar użytkownika
Slavko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Myślę Fredziu, że opinią Krzyma nie trzeba się przejmować. Jeśli chodzi o mnie, to z minusami nr 1 i 3 nie zgadzam się całkowicie, a minus nr 2 to chyba żart (albo niezdrowe ambicje).
Moim zdaniem strona SBBP jest jak najbardziej OK. Ma swój własny, rzekłbym niepowtarzalny klimat oraz wiele oryginalnych pomysłów (że wymienię choćby komiks, galerię modeli, opisy tras ze zdjęciami).
Reasumując: Fredziu - strona jest super i oby tak dalej.
Obrazek
Awatar użytkownika
madach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zgłaszam się dzisiaj na "Moczenie" biegowe na górkach.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Dzięki za pochwały, ale przeciez nie o to chodziło !!!!
Mieliście być krytyczni !!!! ;)
Z tymże, że uwagi o forum bieganie.pl - to raczej nie do mnie - ja przeciez nie mam z forum nic więcej wspólnego niż wy wszyscy.
A że nawet z twórcami biegajznami.pl poznaliśmy się na tym forum (bieganie.pl) - to jest fakt.
Awatar użytkownika
Ojla
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:43:37
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja nie wiem FREDZIU czy on nie zrobił tego celowo!!!

Chciałby pewnie, żebyś "przedobrzył" i ... zniszczył!!!

Ja bardzo lubię tę stronę właśnie za prywatność. Zawsze tam zaglądam, jak do ukochanej przyjaciółki. Chociaż na SBBP byłam tylko 2 razy, ale emocjonalnie, jako południowo-praski odłam SBBP, startuję w jego barwach klubowych :) .

A bieganie.pl? No cóż, sami wiemy jakie jest bez sternika :( . Trudno jednak oprzeć się wrażeniu, że forum nie dryfuje i na dodatek nie ma sobie równych.

Jola
Pozdrawiam, Jola
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Wjego post Kszyma..

Zobacz (to nie są może genialne strony):
najładniejsze forum, jakie w życiu widziałem http://kfd.pl
http://www.pkol.pl - mogła by lepiej zostać wykonana [banner we flashu jest niezły]
http://orlenteam.pl
http://orlenteam.pl/pd04_main.xml

-jest jeszcze wiele innych dobrych stron w Internecie i będzie ich coraz więcej

Polecam również tę stronę (za to tu niektóre strony to można śmiało stwierdzić, że są genialne):
http://mocnyweb.pl

Pamietaj o tym:
Nie zawsze jest tak, że strona, która jest ładnie wykonana jest dobra lub bardzo dobra - zależy też czy są na niej błędy w wewnątrz (kod źródłowy).
Awatar użytkownika
Arek007
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

To moze i ja sie wypowiem, choc z daleka to moze inaczej wygladac. (jestem czlonkiem nieoficjalnej frakcji zaoceanicznych leniwcow).
Sam fakt ze ja zagladam regularnie na SBBP.pl swiadczy otym ze strona misie podoba. Co jest wazne to to ze jest ona pod stala opieka Fredzia. Wkazdym tygodniu znajdzie sie tam cos nowego, chocby najmarniej zdjecia z ostatnich zajec statutowych.
Co do linku do biegania.pl to ja zupelnie nie rozumiem krytyki. Przeciez watek SBBP na bieganiu.pl jes integralna czescia SBBP. Bez niego to moze by nawet SBBP nie istnialo. Ten watek glownym miejscem wymiany informacji (poza zajeciami) na SBBP.
Moim zdaniem ten fakt kwalifikuje nawet ten link na glowna strone SBBP.pl .(potraktuj to Fredziu jako krytyke...
Arek
[b]SBBP.PL[/b] frakcja zaoceaniczna
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Arek, dzięki za krytykę.
Pewnie Kszym nie wiedział o tym pisząc to.
Awatar użytkownika
ours brun
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To ja wypowiem się krytycznie rozpoznając częściowe  intencje Kszyma: zdaje mi się, że jego zarzutem jest to, że strona sbbp bazuje na gotowym skrypcie, że ładnie wygląda, ale że nie jest do końca elastyczna właśnie jeśli chodzi o kod źródłowy. Jest to faktycznie pewien kompromis.... W tym wypadku oczywiście chodzi o różne postrzeganie strony/serwisu j a k został wykonany oraz c o się w nim znajduje. Być może Kszym nie jest w stanie ocenić, że główną zaletą strony sbbp jest jej życie, wiele treści dość różnorodnej, że jest dalej miejscem spotkania, a to jest niemierzalne od strony technicznej. Serwisy mogą mieć dużo lub nawet nadmiar treści bezosobowej i anonimowej wtedy nawet stałe aktualizacje nie są wcale zaletą.

Zalety forum również polegają na tym, że jest to miejsce spotkania, choć zdajemy sobie sprawę z trudności technicznych ikonboarda, to jednak malo on nam w tych spotkaniach przeszkadza, gorzej byłoby gdyby sam poziom rozmów obniżył się... Tego Kszym nie jest w stanie ocenić bo (chyba) nie jest bywalcem forum.

A już hierarchia stron o bieganiu jest prywatna sprawą i każdy może i ma prawo ustalić taką kolejność jaka mu odpowiada, odwiedzać te strony które lubi, korzystać z serwisów ktorych potrzebuje.  Zresztą dobrze że jest wybór i niech tak pozostanie
ODPOWIEDZ