gruszka :((

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

_kinga_, u mnie podobnie - uda na dole wyszczuplały, a w górze ciut więcej. Po jakimś czasie sytuacja zaczęła się normować, więc generalnie jestem zadowolona, bo mam więcej mięśni niż tłuszczu.
New Balance but biegowy
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:_kinga_, u mnie podobnie - uda na dole wyszczuplały, a w górze ciut więcej. Po jakimś czasie sytuacja zaczęła się normować, więc generalnie jestem zadowolona, bo mam więcej mięśni niż tłuszczu.
co to znaczy ze sytuacja zaczela sie normowac? :) tzn na dole tez bylo ich pozniej ciut wiecej?
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie, na górze mniej :hejhej:
de Zoo
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze: Ale to przypadek, efekt całkowicie niezamierzony.... :bleble:
Jakoś w ten przypadek nie wierzę :hej: A skoro, to nie przypadek, to i z tym niezamierzeniem też nie bardzo ;)

I dalej podtrzymyję, że niektóre gruchy są ok :ble:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zasugerowalabym zmiane tematu na "gruszka :))"
na wyleczenie kompleksow: radze sie udac w obcislych gadkach na trening w miejsce gdzie duza szansa na spotkanie jakichs facetow w naszym typie, ich spojrzenia z pewnoscia pozbawia Cie wszelkich niepewnosci tyczacych Twojej figury ;)
Awatar użytkownika
Magaa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:zasugerowalabym zmiane tematu na "gruszka :))"
na wyleczenie kompleksow: radze sie udac w obcislych gadkach na trening w miejsce gdzie duza szansa na spotkanie jakichs facetow w naszym typie, ich spojrzenia z pewnoscia pozbawia Cie wszelkich niepewnosci tyczacych Twojej figury ;)

Zgadzam się całkowicie:)
Awatar użytkownika
dosiolek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Prawda jest taka że to my kobiety nakręcamy siebie nawzajem.Faceci i to jest pewne wolą kobiety kobiece,czyli takie które mają biodra,tyłek,biust.To my mamy świra na punkcie rozmiaru s albo nawet xs.Kobieta jest kobietą a nie facetem który jest prosty.Mam koleżankę która ma figurę jak facet tzn płaski tyłek,zero wcięcia w talii i uwierzcie mi nie jest z tego powodu szczęśliwa.
A ja o dziwo akceptuje siebie bardziej z tą pupą i biodrami niż kiedyś jak jako dziewczyna byłam szczuplutka i bardziej zakompleksiona.A teraz-okrągłe kształty są ponętne a i mam większą świadomość swojej kobiecości i większą przyjemnośc ze zbliżeń:)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

de Zoo pisze: Jakoś w ten przypadek nie wierzę :hej:
Uparcie twierdzę, że to przypadek ;) Prawdziwa Gruszka na życzenie się nie odsłania :bleble:
de Zoo
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:Uparcie twierdzę, że to przypadek ;) Prawdziwa Gruszka na życzenie się nie odsłania :bleble:
No właśnie. My tu gadu gadu a Niemcy się zbroją ;) Gdzie reszta gruszek? :hej: Eech... pewnie jak zwykle... na wierzbie... :bum:
Awatar użytkownika
agnieszka83
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja też jestem gruszką.. przy 80cm w biuście, 65cm w talii, mam w biodrach 95cm!!! (165cm wzrostu, 55kg) więc jak widać proporcje bardzo zachwiane.. ale na szczęście udało mi się to już zaakceptować, nawet śmieję z tego, że skoro piersi mam tak małe to przynajmniej pupcią nadrabiam:))) bo co to za kobieta bez kobiecych kształtów?
Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu.
Awatar użytkownika
dosiolek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Agnieszka czyli jesteś bardzo proporcjonalna no poza tym biustem:)
Między biodrami a talią masz idealny wymiar.Gruszeczka jak się patrzy:)
Awatar użytkownika
agnieszka83
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

:hahaha: no własnie poza tym biustem :bum:
Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no to mamy b podobne proporcje :) ja jednak jestem nieco nizsza i waze wiecej, ale mi to nie przeszkadza :P
hohla187
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ja mam 99-100 w biodrach i tez bym chciała pare cm zrzucic:P,nie jest to jakoś super widoczne przy 169cm,ale jednak jest :echech: najgorsze jest to,ze uwielbiam jesc wszystko w duzych ilosciach,wiec bieganie pomaga mi utrzymac stałą wagę bez wyrzeczeń :spoko: chociaż lato idzie,i chyba trzeba by się przerzucić na lekką diete :tonieja: po bieganiu rzezcywiscie bioderka sie rozrastają,ale myśle,że grunt to zeby nic nie wisiało, w miare płaski brzuch,a pupa moze byc :taktak:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie wiedzialam gdzie sie wyzalic. przeczytalam raz jeszcze caly watek i tak sie zastanawiam. jak po dosc dlugim czasie maja sie Wasze figury? jako gruszka na poczatku b sie cieszylam ze szczupleje w biodrach, ale teraz odnosze wrazenie ze spalam jedynie na gorze. z mojego biustu juz naprawde nie duzo zostalo i kazdy trening napawa mnie obawa czy nastepnego dnia nie obudze sie plaska jak decha. najbardziej go ubywa po dlugich wybieganiach. naprawde zaczyna mnie to zniechecac do biegania :ojoj: zaczelo mi go ubywac mniej wiecej od stycznia kiedy ruszylam z dlugimi wybieganiami przygotowujacymi do polmaratonu. teraz kiedy w planach mam maraton zaczynam sie powaznie zastanawiac czy jednak z niego nie zrezygnowac ... juz chyba wolalabym zeby bolaly mnie kolana :wrr: poszukalam w necie jakichs cwiczen ale one jedynie poprawic moga jego jedrnosc a mi chodzi o zatrzymanie procesu jego zanikania ...
ODPOWIEDZ