Jakie buty ??
-
- Rozgrzewający Się
Witam,chciałbym kupić sobie buty do biegania. Prosiłbym o zaproponowanie dobrych butów do 250-260 zł, ważę 84 kg przy wzroście 176 cm oraz mam neutralną stopę. Zależy mi na dobrej amortyzacji z racji tego że będę biegał głównie po chodnikach. Z góry dziękuję za pomoc.
Run 4 Fun !!!
- lieft
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
zajrzyj do sklepu w krakowie, na stronie jest info.
Poza tym, ja nigdy nie kupowałem butów bez mierzenia, a jak chcesz się na to zdecydować, to zadaj to pytanie fachowcowi z tego sklepu, odpowie Ci, zada parę pytań.
Nie wiem, jak dobrać komuś but na odległość, jak ktoś nie wie nic.
Gdybyś miał wcześniej jakiś model buta, model sprawdzony, to wg niego łatwiej jest Ci pomóc i dobrać but, a tak to gra w ciemno.
Pamiętaj, że rozmiar buta z danej firmy nie równa się temu z innej.
Pomijam kwestie szerokości stopy, ew. płaskostopia, itd.
Przemyśl to sobie najlepiej w realnym sklepie, ten w Krakowie jest wypasiony, bo pracownicy znają się na rzeczy i powiedzą Ci jaką masz stopę, a jak już dobierzesz but, to możesz potem bazować na nim w przyszłych zakupach.
Poza tym, ja nigdy nie kupowałem butów bez mierzenia, a jak chcesz się na to zdecydować, to zadaj to pytanie fachowcowi z tego sklepu, odpowie Ci, zada parę pytań.
Nie wiem, jak dobrać komuś but na odległość, jak ktoś nie wie nic.
Gdybyś miał wcześniej jakiś model buta, model sprawdzony, to wg niego łatwiej jest Ci pomóc i dobrać but, a tak to gra w ciemno.
Pamiętaj, że rozmiar buta z danej firmy nie równa się temu z innej.
Pomijam kwestie szerokości stopy, ew. płaskostopia, itd.
Przemyśl to sobie najlepiej w realnym sklepie, ten w Krakowie jest wypasiony, bo pracownicy znają się na rzeczy i powiedzą Ci jaką masz stopę, a jak już dobierzesz but, to możesz potem bazować na nim w przyszłych zakupach.
Pozdrawiam.
---------------
Aktualnie Nike Free 5.0 i Asics ogólnie
---------------
Aktualnie Nike Free 5.0 i Asics ogólnie