Ścieżki Biegowe - Katowice
- glodny1988
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
teoretycznie mam szkołę ale będe.
-
- Rozgrzewający Się
Glodny1988 jak możesz to podaj mi swoje Imię i Nazwisko celem podania do wiadomości Augusta, by ten z kolei mógł zamknąć liste startową do biegu Kukuczki. Jesteś jako 10. zawodnik grupy i potrzebujemy dokonać korekty uczestników w zapisach druzynowych.
A przy okazji dziś mimo niewielkiej liczby uczestników na ścieżkach było .. cool. August w przygotowaniach do biegu 48h (start chyba 18.06) puścił się na dwie pętelki (ok. 6,3 km/pętla) ale w dobrym tempie. Było warto przyjść na zajęcia. Wśród nas byli: August, Adam, Krzyś (który ostro się trzymał...), Marian i ja.....a gdzie reszta z Was? Przecież mały deszczyk nas nie zatrzyma...heheh....pzdr dla wszystkich biegających.
A przy okazji dziś mimo niewielkiej liczby uczestników na ścieżkach było .. cool. August w przygotowaniach do biegu 48h (start chyba 18.06) puścił się na dwie pętelki (ok. 6,3 km/pętla) ale w dobrym tempie. Było warto przyjść na zajęcia. Wśród nas byli: August, Adam, Krzyś (który ostro się trzymał...), Marian i ja.....a gdzie reszta z Was? Przecież mały deszczyk nas nie zatrzyma...heheh....pzdr dla wszystkich biegających.
- glodny1988
- Zaprawiony W Bojach
poszło na priv,próbowałem tez zarejestrowac sie na oficjalnej stronie ale nie dało sie chyba dlatego ze juz jest 10ciu.
-
- Rozgrzewający Się
Marcin na duże okrążenia wyruszyli wybrani, zapomniałeś o piesku. Nasze dziewczyny biegały małe kółka i mogą się czuć obrażone, że ich nie wymieniłeś.
W sobotę już nie będzie padać zrobimy elementy siły biegowej przed maratonem Kukuczki. Zapraszam wszystkich na godzinę 10.00 pod Pelikany.
W sobotę już nie będzie padać zrobimy elementy siły biegowej przed maratonem Kukuczki. Zapraszam wszystkich na godzinę 10.00 pod Pelikany.
-
- Rozgrzewający Się
Może zabrzmie jak laik, ale na swoje wytłumaczenie mam to, ze jestem nowa w Chorzowie (wprowadziłam się 2 dni temu) i mam zerową orientację w terenie. Jak z ulicy 3 maja dojechać do Parku Chorzowskiego w okolice scieżek? (jakie bilety obowiązują w chorzowie? dobowe? czasowe? jednorazowe?) pozdrawiam biegająco:D
- glodny1988
- Zaprawiony W Bojach
http://www.kzkgop.com.pl/cennik/oplaty/
tramwaje 6,19
wsiadasz na przystanku na rynku tam gdzie stoja z kwiatami,wysiadasz na wpkiw wejscie główne biegniesz w dół i wpadasz prosto na miejsce zbiorki
edit:albo jeszcze lepiej tramwaj nr 11 z przystanku dworzec pkp 9:31
tramwaje 6,19
wsiadasz na przystanku na rynku tam gdzie stoja z kwiatami,wysiadasz na wpkiw wejscie główne biegniesz w dół i wpadasz prosto na miejsce zbiorki
edit:albo jeszcze lepiej tramwaj nr 11 z przystanku dworzec pkp 9:31
-
- Rozgrzewający Się
Jak z 3-maja to nie trza cisnąć na rynek, można potruchtać pare km do parku, albo podjechać banką: z 3-go maja jedzie 11-stka, a od Metalowców (przy skrzyżowaniu 3-maja i Katowickiej) jeszcze 6 i 19 (oczywiście w strone Katowic wszystkie stają przy wejściu głównym ). Będziesz potrzebowała biletu (lub dwóch, jakbyś wracała też baną) na 2 miasta (Park niby jest Chorzowski, ale przy AKS-ie jest przystanek strefowy). Jednorazowe po 1,50 zł (ulgowe), lub 3 zł (normalne), dobowy na 2 przejazdy sie nie kali.
Na stronie, którą podał glodny1988 są też rozkłady. Następny trening w sobote o 10:00
Na stronie, którą podał glodny1988 są też rozkłady. Następny trening w sobote o 10:00
-
- Wyga
DZISIEJSZY TRENING NA ŚCIEŻCE BIEGOWEJ ODBYŁ SIĘ PRZY PIĘKNEJ SŁONECZNEJ POGODZIE ,W ATMOSFERZE...... JAK ZAWSZE,POGODY DUCHA AUGUSTA .BYŁ PEŁNY FULL, ZARÓWNO JEŚLI CHODZI O ILOŚĆ UCZESTNIKÓW JAK I ZAKRES TRENINGU (DODATKOWE ĆWICZENIA SIŁY BIEGOWEJ ).PORUSZALIŚMY SIĘ Z RANA, A JUTRO RODZINNE ZAWODY CRACOVIA INTERRUN - 5 KM PO KRAKOWSKIEJ STARÓWCE. CZY KTOŚ SIĘ JESZCZE WYBIERA?
-
- Wyga
AHA. JEŚLI CHODZI O TEST COOPERA (II TERMIN) TO JESTEŚMY RODZINĄ ZA TERMINEM 19.06.2010.JA PO PIERWSZYM COOPERZE CZUJĘ NIEDOSYT WYNIKOWY I CHCIAŁBYM SPRÓBOWAĆ POPRAWIĆ.CO CIEKAWE ŻONA TEŻ CHCE SPRÓBOWAĆ ZROBIĆ ŻYCIÓWKĘ, JUŻ W BIEGOWYCH BUTACH.
-
- Rozgrzewający Się
Dziękuje wszystkim za udział w dzisiajszych zajęciach, które odbyły się wreszcie w letnim klimacie.
Test Coopera dla tych co nie mogli być w pierwszym terminie zrealizujemy w każdym czasie tylko nie 19.06(bieg 48 h i maraton Kukuczki).
Mój adres dla Michała: augustjakubik@yahoo.com
Test Coopera dla tych co nie mogli być w pierwszym terminie zrealizujemy w każdym czasie tylko nie 19.06(bieg 48 h i maraton Kukuczki).
Mój adres dla Michała: augustjakubik@yahoo.com
-
- Rozgrzewający Się
Oczywiście doszedł, nad planem pracuje. Do zobaczenia we wtorek
-
- Rozgrzewający Się
pobudka zbierać się na sieżke do zobaczenia
- glodny1988