GRUPA TRÓJMIASTO ZAPRASZA NA TRENING

Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Darek ma trochę więcej spraw na głowie i pewnie dlatego odpuścił trochę aktywność internetową.

BTW - pięknie słoneczko przygrzewa. Wyglądam wiosny i skręca mnie niemiłosiernie jak widzę śnieg w lesie. U mnie są odcinki, gdzie można by jeszcze pośmigać na nartach. Miejscami zalega lód. Niestety będziemy jeszcze musieli przejść etap odwilżowy. Byle nie było nawrotów zimy.   :wrrwrr:
biegowa recydywa
New Balance but biegowy
DaB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jestem, jestem. Bylem bardzo zajety, dodatkowo nie bede dzis obecny na technicznym treningu na hali AWF. W pracy siedze do wieczora.
Przemek, dzieki za troske ;) o moja skromna osobe. Swoja droga taki facet to pozyje - 10:00 a on sobie pierwsze sniadanko pedzluje i pewnie jeszcze rano zrobil z 15km, he?
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
Awatar użytkownika
krzysztofbaran
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Czy jest ktos z Was co by mogl mnie zabrac z Sopotu na niedzielny trening na "trawki"?
Co druga sobote mam zajecia na polibudzie i nie moge biegac w ten dzien w przeciwienstwie do niedzieli.
Musze zabrac sie za to bieganie bo za chwile przepadne bezpowrotnie.
Jezeli ktos moze mi pomoc w dotarciu na niedzielne treningi to prosze o kontakt krzysztofbr@wp.pl
pozdrawiam!
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie bardzo ma kto Cię zabrać. Od strony Sopotu i Gdyni jest jakiś totalny samochodowy krach.
biegowa recydywa
Awatar użytkownika
krzysztofbaran
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Olek a jak Ty jezdzisz na trawki czy w ogole nie jezdzisz? Dla mnie jest bardzo wazny ten niedzielny trening bo moze sie okazac jedynym porzadnym w ciagu tygodnia!
pozdrawiam
DaB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Krzysiek tak sie sklada, ze na niedzielne biegi chyba przyjezdzaja sami Gdanszczanie. Ze swojej strony moge zaproponowac podwozke z dworca SKM Gdansk-Wrzeszcz na Trawki i z Trawek na dworzec, po treningu.
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Trochę tam biegałem - odbyło się tam sporo spotkań GT. W moim przypadku trzeba autobusem do kolejki, przelot SKM do Wrzeszcza, a stamtąd zabierał mnie zawsze któryś ze zmotoryzowanych kolegów - najczęściej DaB.
W sumie dosyć uciążliwa podróż, no ale Ty masz trochę bliżej.

Aktualnie nie jeżdżę na Trawki - nie chcę wystawać spocony na przystankach - można podłapać jakieś choróbsko w ten sposób.
biegowa recydywa
ODPOWIEDZ