GRUPA TRÓJMIASTO ZAPRASZA NA TRENING
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Krzycho, ja sie wlasnie szykuje na jesien, a Krakow pobiegne na luzaczku - zobacze jak bedzie ale sie nie zamierzam wypruwac. Zagram w otwarte karty i powiem, ze chcialbym sie tam zblizyc do 3:20.
Zanosi sie jednak na niezla rabanke pod koniec sezonu, skoro Ty tez sie szykujesz na jesien to moze byc ciekawie.
Gratuluje wszystkim Lionsom. Naprawde podziwiam was ludzie. Dla Speeda gratulacje specjalne, czapke z glowy zdejmuje.
Kazig, czy zamierzasz kibicowac w Debnie, czy chcesz startowac tam? W Debnie pobiegna na pewno p.Ratkowski i Przemek.
Napisz jak sie narty sprawdzaly i jak sobie radziles, wiem juz ze byly klopoty ze smarowaniem desek. Ale poza tym?
Zanosi sie jednak na niezla rabanke pod koniec sezonu, skoro Ty tez sie szykujesz na jesien to moze byc ciekawie.
Gratuluje wszystkim Lionsom. Naprawde podziwiam was ludzie. Dla Speeda gratulacje specjalne, czapke z glowy zdejmuje.
Kazig, czy zamierzasz kibicowac w Debnie, czy chcesz startowac tam? W Debnie pobiegna na pewno p.Ratkowski i Przemek.
Napisz jak sie narty sprawdzaly i jak sobie radziles, wiem juz ze byly klopoty ze smarowaniem desek. Ale poza tym?
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Jak wszyscy, to i babcia też. Ja planowałem Dębno na 3:10-3:15, ale będzie z tym bardzo ciężko. Myśle że sporo sie wyjasni 21 marca. Zamierzam zrobić sprawdzian na półmaratonie z Marzanną.
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jeszcze cos moi drodzy. W sobote na Biegu Piastow doskonale pobiegl nasz kolega Kroch. Zajal z czasem 4:01:31 230 miejsce, a w swojej kategorii byl 44. To jest bieg na dystansie piecdziesieciokilometrowym i te cztery godziny sa naprawde dobrym wynikiem.
Gratuluje Marek!
Gratuluje Marek!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja się dołączam do gratulacji dla wszystkich twardzieli: Grzegorza, Krzycha, Kaziga i Krocha. :)
biegowa recydywa
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jeszcze nie wiem Darek czy będę startował.
- WojT
- Stary Wyga
No [Kazig] gratuluje tego, co udalo Ci sie zrobic na Lion'ie.
Ja jestem pod ogromnym wrazeniem !!!
Jak teraz czujesz sie przygotowany na bieganie? Myslisz ze ta impreza pomoze Ci wykrecic jakis dobry wynik, czy wrecz odwrotnie?
Ja jakos siebie poki co nie widze na takich zawodach :/
Kazig moze zamiast Debno pobiegniesz 18 kwietnia lesny maraton w Wejherowie?
[DaB] dzieki za niedzielny bieg Wszystko co wiem o maratonie Wejherowskim wyczytalem z www.maratonypolskie.pl
Pozdrawiam
Ja jestem pod ogromnym wrazeniem !!!
Jak teraz czujesz sie przygotowany na bieganie? Myslisz ze ta impreza pomoze Ci wykrecic jakis dobry wynik, czy wrecz odwrotnie?
Ja jakos siebie poki co nie widze na takich zawodach :/
Kazig moze zamiast Debno pobiegniesz 18 kwietnia lesny maraton w Wejherowie?
[DaB] dzieki za niedzielny bieg Wszystko co wiem o maratonie Wejherowskim wyczytalem z www.maratonypolskie.pl
Pozdrawiam
wczysciecki@wp.pl
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mam ochotę na bieganie. Nie musze leczyć stóp, tylko przydałoby się zwalić trochę masy, bo obrosłem przez te 2 tygodnie.
Trenowałem do Liona mocno jak wiesz, wiecie. Spodziewam się jakiś efektów co do biegania. Wydaje mi się, że poprawiłem wytrzymałość, z resztą może być gorzej. Może mi się jakąś życiówkę uda poprawić w tym roku.
Chyba nie, raczej Dębno wole.
Pozdrawiam. Kazig.
Trenowałem do Liona mocno jak wiesz, wiecie. Spodziewam się jakiś efektów co do biegania. Wydaje mi się, że poprawiłem wytrzymałość, z resztą może być gorzej. Może mi się jakąś życiówkę uda poprawić w tym roku.
Chyba nie, raczej Dębno wole.
Pozdrawiam. Kazig.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
WojT - cala przyjemnosc po mojej (naszej) stronie. Wiem, ze to kawal drogi z Dolnego Miasta do Wrzeszcza i nie zawsze mozesz sobie pozwolic na wizyte na trawkach, ale zapraszamy czesciej Wojtek
Wczoraj biegalem na MOSiRze we Wrzeszczu, akurat znow rugbisci sie tam telepali, ale ja nie o rugbistach chcialem. W kazdy wtorek spotykam na biezni biegaczke. Najwyrazniej nie jest to osoba poczatkujaca, prawdopodobnie maratonka. Jak za tydzien znow bedzie na biezni to dostanie wizytowke grupowa.
Wczoraj biegalem na MOSiRze we Wrzeszczu, akurat znow rugbisci sie tam telepali, ale ja nie o rugbistach chcialem. W kazdy wtorek spotykam na biezni biegaczke. Najwyrazniej nie jest to osoba poczatkujaca, prawdopodobnie maratonka. Jak za tydzien znow bedzie na biezni to dostanie wizytowke grupowa.
-
- Wyga
Hej wszystkim.
Zauważyłem, że wątek Dębna pojawia się od kilku dni więc potwierdzam, że w tym roku się tam wybieram by godnie reprezentować barwy GT. Dzisiaj się zgłosiłem, a więc klamka zapadła.
Co do transportu - to gdzie właściwie leży to Dębno??? Chyba gdzieś koło Szczecina?
Zauważyłem, że wątek Dębna pojawia się od kilku dni więc potwierdzam, że w tym roku się tam wybieram by godnie reprezentować barwy GT. Dzisiaj się zgłosiłem, a więc klamka zapadła.
Co do transportu - to gdzie właściwie leży to Dębno??? Chyba gdzieś koło Szczecina?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie MariusZ, nie na Traugutta. Ten stadion jest na granicy Wrzeszcza i Oliwy, na Grunwaldzkiej przy starym nasypie kolejowym.
Przemek, Debno jest miedzy Gorzowem Wielkopolskim a Kostrzyniem - znaczy sie pod zachodnia granica.
Przemek, Debno jest miedzy Gorzowem Wielkopolskim a Kostrzyniem - znaczy sie pod zachodnia granica.
-
- Zaprawiony W Bojach
Rozumiem, to gdzieś przy budowlance. Pytam uporczywie ta drogą bo na niedzielne 25km moje kulasy są za cienkie a w sobotę się chyba w okolice AWF nie wybierasz. Czy da się na tym stadionie pomykać po zmroku? A jaka jest długość 1 okrążenia?
Dzięki. Pozdrawiam.
Dzięki. Pozdrawiam.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tak, to jest przy budowlance, ale wjazd jest wczesniej - jadac Grunwaldzka z Gdyni do Gdanska to jest pierwszy wjazd za wylotem ulicy Abrahama - zaraz za nasypem kolejowym. To jest pelnowymiarowy stadion - okrazenie 400m. Biegac po zmroku mozna, chociaz oswietlenie jest symboliczne. Aha obiekt jest zamykany kolo 22:00.
-
- Wyga
Jestem poważnie zaniepokojony, co się z DaB-em dzieje. Otóż zazwyczaj koło 7:30 rano pojawia się pierwszy post od DaB-a, w miarę upływu dnia pojawiają się kolejne, a tu dzisiaj już prawie 10:00 i żadnego posta od chłopa nie ma.
Wcinam właśnie pierwsze śniadanko, zamierzam poczytać news-y na forum, a tu nic.
Czy ktoś coś wie na ten temat???
Wcinam właśnie pierwsze śniadanko, zamierzam poczytać news-y na forum, a tu nic.
Czy ktoś coś wie na ten temat???