Ja też ze śląska, myślisz, że będzie aż tak źle??ArturS pisze:Tak myślę czy nie jechać tam pociągiem. Jakoś nie widzę się za kółkiem w weekendowych korkach po tak wyczerpującym biegu
Ja też ze śląska, myślisz, że będzie aż tak źle??ArturS pisze:Tak myślę czy nie jechać tam pociągiem. Jakoś nie widzę się za kółkiem w weekendowych korkach po tak wyczerpującym biegu
no to do zobaczenia:)bleez pisze:Hej Flądra ja też w Hajduczku
W niedzielę czy poniedziałek? Ja jadę późno wieczorem w piątek i wracam późno wieczorem w niedzielękamilj pisze:jakby co jadę autkiem z Krakowa do Krynicy w piątek wieczorkiem, a wracam w niedzielę wcześnie rano i chętnie zabiorę kogoś.
(kontakt 515-799-808)
Do zobaczenia, ja wyjezdzam z Krakowa jutro ok 16:00, o 19:30 musze być na zbiórce w sprawie sztafetybleez pisze:Hej Flądra ja też w Hajduczku
no też tak słyszałem, podobno zalanaAdam Klein pisze:KRYNICA ODWOŁANA!