w Rzeszowie nie biega nikt
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam
Też biegam po obwodnicy albo na resovi na tartanie, jednak obecnie złapałem kontuzję w łydkę i na razie z biegania nici. Jak bul przejdzie to możemy się umówić na bieganie razem od czasu do czasu. Jestem ze sportowej więc B4 nie daleko.
Pozdrawiam
Też biegam po obwodnicy albo na resovi na tartanie, jednak obecnie złapałem kontuzję w łydkę i na razie z biegania nici. Jak bul przejdzie to możemy się umówić na bieganie razem od czasu do czasu. Jestem ze sportowej więc B4 nie daleko.
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
Ja mieszkam około 30km od Rzeszowa. Jak narazie jestem początkującym biegaczem [dopiero 2 tydzień]. Możemy sie umówić na bieganie czy w Rzeszowie czy u nas.
-
- Rozgrzewający Się
siemka, ja dopiero zaczynam biegac po ponad czteroletniej przerwie, i teraz zastanawiam sie gdzie mozna znalezc w rzeszowie jakas fajna bieznie nie obsiadywana przez młodocianych pijacych;)
Biegam w godzinach nocnych okolo polnocy
I tez popieram pomysl zeby spotkac sie wieksza grupa i biegac gdzies po rzeszowie:) w kupie siła:D
Biegam w godzinach nocnych okolo polnocy
I tez popieram pomysl zeby spotkac sie wieksza grupa i biegac gdzies po rzeszowie:) w kupie siła:D
-
- Rozgrzewający Się
Witam
No chyba będzie ciężko znaleźć jakąś dłuższą trasę gdzie nie będzie pijanych małolatów. Ja przy drugiej zmianie biegałem nieraz na Resovi na bieżni i na wet rano siedzieli na trybunach jakieś jarząbki. Tak że chyba zostaje się przyzwyczaić i tyle.
Pozdrawiam
No chyba będzie ciężko znaleźć jakąś dłuższą trasę gdzie nie będzie pijanych małolatów. Ja przy drugiej zmianie biegałem nieraz na Resovi na bieżni i na wet rano siedzieli na trybunach jakieś jarząbki. Tak że chyba zostaje się przyzwyczaić i tyle.
Pozdrawiam
-
- Dyskutant
Hej,
Nad zalewem wcześnie rano (5 - 6) nigdy żadnych podejrzanych osobników nie zauważyłem. Można spotkać co najwyżej poranną masę ludzi zmierzających do pracy na WSK, ale to dopiero tak po 06:15.
"Młodzież" pojawia się tam dopiero w godzinach szkolnych.
Co do ustawek - też byłbym chętny.
Nad zalewem wcześnie rano (5 - 6) nigdy żadnych podejrzanych osobników nie zauważyłem. Można spotkać co najwyżej poranną masę ludzi zmierzających do pracy na WSK, ale to dopiero tak po 06:15.
"Młodzież" pojawia się tam dopiero w godzinach szkolnych.
Co do ustawek - też byłbym chętny.
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Hi!
też zasuwam po rzeszowie (krakowska-poludnie) raz lub dwa razy na tydzien i z reguły wypada to w godzinach wieczornych (po 21) lub wczesnie rano 6-8
z tego co widzę to wymiataczy biegania jest coraz więcej i tak trzymać!
nie ma nic lepszego jak z rana się dotlenić tylko najtrudniej wstać o 6tej :D
jestem zainteresowany ustawkami, więc pisać na forum kiedy
też zasuwam po rzeszowie (krakowska-poludnie) raz lub dwa razy na tydzien i z reguły wypada to w godzinach wieczornych (po 21) lub wczesnie rano 6-8
z tego co widzę to wymiataczy biegania jest coraz więcej i tak trzymać!
nie ma nic lepszego jak z rana się dotlenić tylko najtrudniej wstać o 6tej :D
jestem zainteresowany ustawkami, więc pisać na forum kiedy
-
- Rozgrzewający Się
Witam
No widzę że mieszkamy nie daleko siebie (deemuzi) na pewno nie raz umówimy się na bieganie, lecz na razie muszę wyleczyć kontuzję łydki. Z tego co widzę to odpoczynek mam gdzieś do połowy wakacji. Próbowałem biegać ale bul łydki powraca więc muszę jeszcze chwile zaczekać.
Pozdrawiam
No widzę że mieszkamy nie daleko siebie (deemuzi) na pewno nie raz umówimy się na bieganie, lecz na razie muszę wyleczyć kontuzję łydki. Z tego co widzę to odpoczynek mam gdzieś do połowy wakacji. Próbowałem biegać ale bul łydki powraca więc muszę jeszcze chwile zaczekać.
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
Hejo!
prześledziłam już chyba 3 razy wszystkie topiki i dopiero teraz WAS znalazłam...szok:D ale Witam wszystkich:*
Ja jestem z centrum Rzeszowa, okolice ZUSu i od zakończenia matur planuje sobie troszkę pobiegać z rana, na razie mi nie wyszło, ale wierzę, że mi się uda:D czy biega ktoś może wzdłuż Wisłoka?
moja trasa będzie zaczynała się od mostu na Piłsudzkiego w kierunku plant, ale początkowo pewnie tam nawet nie dobiegnę...hehe:)
A jeszcze jedno małe pytanko: o której najlepiej biegać, żeby niewielu "obserwatorów" było na mojej drodze?
prześledziłam już chyba 3 razy wszystkie topiki i dopiero teraz WAS znalazłam...szok:D ale Witam wszystkich:*
Ja jestem z centrum Rzeszowa, okolice ZUSu i od zakończenia matur planuje sobie troszkę pobiegać z rana, na razie mi nie wyszło, ale wierzę, że mi się uda:D czy biega ktoś może wzdłuż Wisłoka?
moja trasa będzie zaczynała się od mostu na Piłsudzkiego w kierunku plant, ale początkowo pewnie tam nawet nie dobiegnę...hehe:)
A jeszcze jedno małe pytanko: o której najlepiej biegać, żeby niewielu "obserwatorów" było na mojej drodze?
- raaf
- Wyga
Hej
Też biegam w Rzeszowie /niski blondyn w kurtce Kalenji / , zazwyczaj dookoła centrum - Piłsudskiego-Szopena-Lisa Kuli- Cieplińskiego, Bulwarami - tu dojeżdzam... ale niedawno się tu przeprowadziłem i chcę też pobiegać gdzieś na łonie natury
Macie jakieś pomysły na bieganie po polach/lasach w pobliżu Rzeszowa?
Też biegam w Rzeszowie /niski blondyn w kurtce Kalenji / , zazwyczaj dookoła centrum - Piłsudskiego-Szopena-Lisa Kuli- Cieplińskiego, Bulwarami - tu dojeżdzam... ale niedawno się tu przeprowadziłem i chcę też pobiegać gdzieś na łonie natury
Macie jakieś pomysły na bieganie po polach/lasach w pobliżu Rzeszowa?
KB RS SEWO RZESZÓW
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 33:57
- Życiówka w maratonie: 2:55:11
Zapraszam wszystkich do wspólnego biegania w każdą niedzielę o godz. 9 przy zaporze - początek ścieżki rowerowej w kierunku rezerwatu Lisia Góra.
Więcej szczegółów na:http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... =&bieganie
http://www.youtube.com/watch?v=rn3pmEViXGI
Więcej szczegółów na:http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... =&bieganie
http://www.youtube.com/watch?v=rn3pmEViXGI
- piter82
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:32
- Życiówka w maratonie: 3:22:xx
ktoś pewnie biega tylko może nie o tych porach co ty
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243