Witam, zakupiłem dzisiaj opaskę sportband i buciki pegasusy 26.
Przebiegłem testowo 3km, podłączyłem opaskę,wpisałem dane i nic.Po wciśnięciu przycisku zaloguj ładuje mi się(w nieskończoność) strona nike'a.Na stronie nike nie mam żadnych wyników.
Co to może być?
Sportband nike+
- michall1
- Wyga
- Życiówka na 10k: 45:05s
- Życiówka w maratonie: brak
Coś musiałeś źle zrobić .Przed podłączeniem opaski SportBand pobierz
i zainstaluj program Nike+ Utility.Wyjmij link z opaski SportBand i podłącz je
do portu USB w komputerze. Program uruchomi się automatycznie.Potem program automatycznie poprowadzi Cie do strony http://nikerunning.nike.com/ tam sie zarejestruj.Po zalogowaniu się na stronie Nikeplus.com zamknij przeglądarkę. Wróć do programu, wprowadź swoją wagę, preferowaną jednostkę odległości i kliknij
przycisk Done (Gotowe). Po wyjęciu linka program
zamknie się automatycznie.Podłącz link jeszcze raz, aby uruchomić
program i potwierdzić swoje ustawienia.I wtedy juz powinno wszystko byc ok.
i zainstaluj program Nike+ Utility.Wyjmij link z opaski SportBand i podłącz je
do portu USB w komputerze. Program uruchomi się automatycznie.Potem program automatycznie poprowadzi Cie do strony http://nikerunning.nike.com/ tam sie zarejestruj.Po zalogowaniu się na stronie Nikeplus.com zamknij przeglądarkę. Wróć do programu, wprowadź swoją wagę, preferowaną jednostkę odległości i kliknij
przycisk Done (Gotowe). Po wyjęciu linka program
zamknie się automatycznie.Podłącz link jeszcze raz, aby uruchomić
program i potwierdzić swoje ustawienia.I wtedy juz powinno wszystko byc ok.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Spróbuj jeszcze raz.
Może najpierw pobierz program. Potem zarejestruj się, a na koniec dopiero podłącz sportbanda.
Niestety strona nikeplusa ma to do siebie że na wolnych łączach ładuje się okropnie długo. Czasami odświeżanie pomaga.
Miłego biegania.
Pozdrawiam.
Może najpierw pobierz program. Potem zarejestruj się, a na koniec dopiero podłącz sportbanda.
Niestety strona nikeplusa ma to do siebie że na wolnych łączach ładuje się okropnie długo. Czasami odświeżanie pomaga.
Miłego biegania.
Pozdrawiam.
Sprzedam F305