Mazowiecki Park Krajobrazowy
- Renata
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Dzięki Kazig za odpowiedź i wstępną zgodę. Wiedziałam, że na Ciebie można liczyć. A co do czasu to każdy ma go mało, dużo za mało. Wyobraź sobie, że musiałbyś dzieci rano do przedszkola, potem do pracy, z pracy do przedszkola, jakieś zakupy, zupę ugotować na jutro i jeszcze lecieć wieczorem na jakieś zajęcia cardio czy inny pilates. To co byś wtedy powiedział? Wiem, wiem łatwo powiedzieć, gorzej ze wszystkim nadążyć, świat zwariował.
Z tym BnO się tak bardzo nie pali, mamy co robić, najbliższy start tri za pasem i tłuczemy kilometry. Co byś powiedział na sobotnio-niedzielne bieganie w umiarkowanym-wolnym tempie? Byłaby okazja pogadać.
Z tym BnO się tak bardzo nie pali, mamy co robić, najbliższy start tri za pasem i tłuczemy kilometry. Co byś powiedział na sobotnio-niedzielne bieganie w umiarkowanym-wolnym tempie? Byłaby okazja pogadać.
Pozdrawiam,
Renata
http://renataidarek.blogspot.com/
Renata
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
henley dzięki
byłem w sklepie adidasa w realu na Gocławiu, tam nie ma takich butów jak napisałeś. Czy byłem we właściwym? Bo mamy sklep fabryczny koło klifu w Gdyni i to jest big sklep.
Możesz mi na szybko polecić jakiś rozsądny sklep z niskimi cenami w necie?
To kupie w necie nr to wiem jaki chyba
a i mam na to nie więcej niż 300zł
w ogóle to buty to coraz droższe robią, pozdr i dzięki
Renata, krótko więcej jak się spotkamy, jak się jest z kimś to się mniej pracuje i jest czas na to co wymieniłać, pozdrawiam
byłem w sklepie adidasa w realu na Gocławiu, tam nie ma takich butów jak napisałeś. Czy byłem we właściwym? Bo mamy sklep fabryczny koło klifu w Gdyni i to jest big sklep.
Możesz mi na szybko polecić jakiś rozsądny sklep z niskimi cenami w necie?
To kupie w necie nr to wiem jaki chyba
a i mam na to nie więcej niż 300zł
w ogóle to buty to coraz droższe robią, pozdr i dzięki
Renata, krótko więcej jak się spotkamy, jak się jest z kimś to się mniej pracuje i jest czas na to co wymieniłać, pozdrawiam
- henley
- Zaprawiony W Bojach
Ten sklep Adidasa w King Kross Center ostanio zmodernizowano i zrobił się niestety droższy .
Buty adidasa do biegania jest trudno dostać (jakaś dziwna polityka firmy). Nigdy nie kupowałem ich w necie więc nic nie mogę polecić.
Ja zawsze swoje buty kupowałem na jakiś okazjach i wyprzedażach.
Możesz jeszcze zobaczyć w Outlecie Adidasa (Faktory) w Ursusie.
Buty adidasa do biegania jest trudno dostać (jakaś dziwna polityka firmy). Nigdy nie kupowałem ich w necie więc nic nie mogę polecić.
Ja zawsze swoje buty kupowałem na jakiś okazjach i wyprzedażach.
Możesz jeszcze zobaczyć w Outlecie Adidasa (Faktory) w Ursusie.
pzdr
henley
,,Nie ma litości, zakładników nie bierzemy..."
henley
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ursus Panie, to dla mnie Radom już bliżej
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kilka postów wyżej napisałem, że w Złotych Tarasach jest firmowy sklep Adidasa, to bliżej niż Radom. Jak się chce mieć buty to się trzeba poświęcić
W dniu dzisiejszym, duet DAR w składzie Renata i Darek spędził trzy urocze godziny. W tym czasie omawiając sprawy rodzinne, przebiegliśmy 30,2 km. To pierwsza tak długa wycieczka w tym roku, zamierzamy ich jeszcze kilka popełnić.
Spotkaliśmy kilkoro biegaczy, w tym jednego bosego, a po zwalonym drzewie ani śladu.
W dniu dzisiejszym, duet DAR w składzie Renata i Darek spędził trzy urocze godziny. W tym czasie omawiając sprawy rodzinne, przebiegliśmy 30,2 km. To pierwsza tak długa wycieczka w tym roku, zamierzamy ich jeszcze kilka popełnić.
Spotkaliśmy kilkoro biegaczy, w tym jednego bosego, a po zwalonym drzewie ani śladu.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
w sobotę nieudany waypoint race 100km
dzisiaj 44km
dzisiaj 44km
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Weekend minął u mnie pod znakiem poważnego ścigania. Tym razem w roli głównej nie występowałem ja, tylko moje pociechy.
Rozmawiając w sobotę rano z Jackiem dowiedziałem się że GP odwołane, ale w Falenicy będzie bieg papieski, gdzie startują dzieci i młodzież.
Szybko zebrałem rodzinkę i dzieciaki zameldowały się na starcie.
W Falenicy oprócz Henley'a spotkaliśmy jeszcze Yogiego z synem, który również pocztą pantoflową dowiedział się o tym starcie i wystawił mocną drużynę.
Popołudnie należało do aquathlonu na Wat'cie. Dzieciaki najpierw pływały w basenie, a następnie ścigały się na bieżni pobliskiego stadionu. Najstarsze z nich miały jeszcze w międzyczasie część rowerową.
Rozmawiając w sobotę rano z Jackiem dowiedziałem się że GP odwołane, ale w Falenicy będzie bieg papieski, gdzie startują dzieci i młodzież.
Szybko zebrałem rodzinkę i dzieciaki zameldowały się na starcie.
W Falenicy oprócz Henley'a spotkaliśmy jeszcze Yogiego z synem, który również pocztą pantoflową dowiedział się o tym starcie i wystawił mocną drużynę.
Popołudnie należało do aquathlonu na Wat'cie. Dzieciaki najpierw pływały w basenie, a następnie ścigały się na bieżni pobliskiego stadionu. Najstarsze z nich miały jeszcze w międzyczasie część rowerową.
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
- Renata
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czyli zaszczepiasz Piotrek żelazne geny swoim pociechom? Wiadomo przecież, że czym skorupka za młodu nasiąknie, to potem będą pewnie jak ich tata, z... żelaza.
Z tej samej beczki, ale w innym miejscu: będąc na ślubie Alexa z Weroniką rozmawialiśmy z Tomkiem Lipcem o bieganiu i w ogóle o sporcie. Tomek twierdzi, że w Piotrku tkwi prawdziwy duch sportowca-wojownika. A my to potwierdziliśmy.
Z tej samej beczki, ale w innym miejscu: będąc na ślubie Alexa z Weroniką rozmawialiśmy z Tomkiem Lipcem o bieganiu i w ogóle o sporcie. Tomek twierdzi, że w Piotrku tkwi prawdziwy duch sportowca-wojownika. A my to potwierdziliśmy.
Pozdrawiam,
Renata
Renata
- Yogi!
- Zaprawiony W Bojach
No właśnie, tak to miło, jak są pantofle.
Sokole oko Emilki nie myliło się jednak, że tam chyba Jacek dostojno-sprężystym krokiem się również przechadzał.
Po biegu krasnala solo zostaliśmy jeszcze na bieg rodzinny i tu już Adaś podróżował u mnie na barana, a ja miałem siłę biegową.
Pietrek, kontynuując wątek przerwany przez zabierających talon i wręczających bułkę z parówką:
W rejonie Krynicy będę na wakacjach 2-13 czerwca. Zupełnie przez przypadek znalazłem zajawkę o tym festynie biegowym, więc chętnie pobiegnę na dyszkę i już się nawet zapisałem wczoraj ku pewności. Rozważałem też bieg deptaka ale:
Raz, dzień wcześniej zapisy, w tym samym dniu się nie da (podobno).
Dwa, dystans raczej dla starszych dzieci niż czterolatki.
DARy,
30km??? Żeby był efekt to tak dużo potrzeba i po kilka razy? Hmm...
Sokole oko Emilki nie myliło się jednak, że tam chyba Jacek dostojno-sprężystym krokiem się również przechadzał.
Po biegu krasnala solo zostaliśmy jeszcze na bieg rodzinny i tu już Adaś podróżował u mnie na barana, a ja miałem siłę biegową.
Pietrek, kontynuując wątek przerwany przez zabierających talon i wręczających bułkę z parówką:
W rejonie Krynicy będę na wakacjach 2-13 czerwca. Zupełnie przez przypadek znalazłem zajawkę o tym festynie biegowym, więc chętnie pobiegnę na dyszkę i już się nawet zapisałem wczoraj ku pewności. Rozważałem też bieg deptaka ale:
Raz, dzień wcześniej zapisy, w tym samym dniu się nie da (podobno).
Dwa, dystans raczej dla starszych dzieci niż czterolatki.
DARy,
30km??? Żeby był efekt to tak dużo potrzeba i po kilka razy? Hmm...
Kto nie ma w głowie
Ten ma w nogach ;)
Ten ma w nogach ;)
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47:06
Czy jutro ktoś wybiera się na wieczorne bieganie do lasku ?
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Może genów nie zaszczepiam, bo co miałem zaszczepić, to już zaszczepiłem... , ale staram się dzieci nauczyć, że aktywność fizyczna może być przyjemna i jest zdrowa. A przy tym nauka płynąca ze zdrowej rywalizacji i z radości zwyciężania oraz goryczy porażek.
Sportowiec-wojownik... to miłe muszę zwiększyć wysiłki, żeby rzeczywistość dogoniła opinię o mnie...
Yogi, jeśli chcesz to mogę zapisać dzień wcześniej małego na ten bieg, choć rzeczywiście organizator zakłada minimum na 5 lat. Podejmij decyzję.
Rozumiem, że Emilkę zapisałeś na kobiecego deptaka?
Piotr, ja wieczorkiem nie będę, ponieważ ostatnimi czasy preferuję ranki, ale myślę, że kogoś spotkasz, bo ostatnio sporo osób się kręci po lesie.
Sportowiec-wojownik... to miłe muszę zwiększyć wysiłki, żeby rzeczywistość dogoniła opinię o mnie...
Yogi, jeśli chcesz to mogę zapisać dzień wcześniej małego na ten bieg, choć rzeczywiście organizator zakłada minimum na 5 lat. Podejmij decyzję.
Piotr, ja wieczorkiem nie będę, ponieważ ostatnimi czasy preferuję ranki, ale myślę, że kogoś spotkasz, bo ostatnio sporo osób się kręci po lesie.
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
My dziś rowerujemy, skromne 40 km z różnymi ćwiczeniami. Biegamy dopiero w piątek, ale w Parku Skaryszewskim.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- henley
- Zaprawiony W Bojach
Bedę dzisiaj biegał ok 18.00 trasą "tylko dla orłów" przeciwnie do ruchu wskazówek zegara.Piotr Anin-Sadul pisze:Czy jutro ktoś wybiera się na wieczorne bieganie do lasku ?
pzdr
henley
henley
- Yogi!
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki Żelazny, myślę, że nie chciałbym malucha zniechęcić dystansem.PiotrekMarysin pisze:Yogi, jeśli chcesz to mogę zapisać dzień wcześniej małego na ten bieg, choć rzeczywiście organizator zakłada minimum na 5 lat. Podejmij decyzję.
Wzięcie udział w prestiżowym Biegu Dookoła Deptaka o Przechodni Puchar Nikifora to żelazny punkt programu oraz punkt honoru biegacza w ogóle. Jeżeli tylko odpowiedniej wysokości szpilki zdołamy upchnąć do samochodu, to Emilka z pewnością odnotuje w nim swój start.
Kto nie ma w głowie
Ten ma w nogach ;)
Ten ma w nogach ;)
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Nikt nic nie pisze, ale według mojej oceny, to dzisiaj na biegu pewnego znanego warszawskiego klubu biegowego była znaczna część biegaczy udeptująca ścieżki w Marysi oraz zapełniająca strony tego forum. W dodatku wszyscy byli ze swoimi pociechami .
Fajna wiosna się chyba zaczęła zaczynać,a tu nagle prognozy mówią, że znów wraca przedwiośnie z niezbyt ładną pogodą... co my poczniemy z naszymi rowerami?
Fajna wiosna się chyba zaczęła zaczynać,a tu nagle prognozy mówią, że znów wraca przedwiośnie z niezbyt ładną pogodą... co my poczniemy z naszymi rowerami?