Ścieżki Biegowe - Lublin

Awatar użytkownika
jaszczomb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Pozostaje jeszcze podziękować Trenerowi i jego sympatycznej Żonie za zaangażowanie i wysiłek włożony w zorganizowanie biegu. Bardzo mi się podobało, bynajmniej nie dlatego bo dostałem nagrodę :D
Impreza naprawdę była świetnie zorganizowana a klimat na mecie niezapomniany.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
ola87
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jak najbardziej zgadzam sie z powyzszym, atmosfera super, serdecznie ludzie, pyszne gniazdka na koniec. Moze gdzie temu wiecej ludzi skusi sie na przychodzenia na sciezki - bo na nich atmosfera jest taka sama lub nawet lepsza :-)
Zapraszam na blog biegowy https://sportsjunkie.pl :)
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziękuję za wspaniałą atmosferę na imprezie i miłe wpisy po. :hej:
Do wszystkich tych do których miałem adresy wysłałem zdjęcia ( co prawda zdjęcia wysłałem za drugim razem, ale nie wiem dlaczego nie poszły za pierwszym). Gdybym o kimś zapomniał to przepraszam i proszę o sygnał.
Myślę, że opis imprezy spodobał się (świetnie rozwinięty przez jaszomba).
Pozdrawiam i zapraszam na środę i sobotę.
Do dzieła rzeźbimy formę :taktak:
Pozdowiena !!!
Piotr K Trener Ścieżek Biegowych
Awatar użytkownika
ewcze
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja również potwierdzę, że była to bardzo sympatyczna impreza. Miłe zaskoczenie, że - poza stałymi bywalcami ścieżek - przyszło tyle nowych osób. Jest zatem szansa, że jeszcze wrócą na nasze treningi.
Przyznam się, że ja osobiście do ubiegłego roku biegałam zawsze sama, ale teraz widzę, że spotkania z grupą bardzo dużo dają, po prostu mobilizują, gdy przychodzi zmęczenie lub zniechęcenie. Poza tym można pogadać... lub się pościgać :hahaha:
Potrzebowałam dużo czasu, żeby się przełamać i przyjść na trening. Chyba za dużo... Dlatego zachęcam tych wahających się, aby spróbowali. Piotr opiekuje się każdym nowicjuszem. Kondycja ma znaczenie drugorzędne - to coś, co się nieustannie zmienia :oczko: Liczy się natomiast nieustająca chęć do biegania, do ruchu na świeżym powietrzu, do spotkania z biegającymi nowymi znajomymi. Życie się zmienia - zdrowie, praca, sytuacja rodzinna, ... wyniki w zawodach, ... - a pasja biegania pozostaje. Tego życzę wszystkim odwiedzających to forum! :taktak:
Pozdrawiam
Ewa
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zgadzam się w 100% z moją koleżanką biegową Ewą.
Chciałbym też ze swojej strony podziękować organizatorom sobotniej imprezy, wielki szacunek dla Ciebie Piotrze i Twojej żony Agnieszki.
A jutro może wybralibyśmy się do starego gaju, dzisiaj tam biegałem i jest sucho.
Pozdrawiam wszystkich biegających.
Awatar użytkownika
ola87
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Trzeba troche ozywic forum :-) Dzis w koncu pobiegalismy w lesie, troche blotnisto bylo, ale jak zawsze super ludzie, super atmosfera, wiec i bloto nie straszne - porzadny dystansik zrobilismy :hej:
Awatar użytkownika
jaszczomb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ola87 pisze:Trzeba troche ozywic forum
To może rozgrzeweczka http://www.youtube.com/watch?v=GUL9iXLUhOo
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Pogoda nas nie rozpieszczała ale dzisiaj jest wspaniale. Mam nadzieję, że jutro będzie równie pogodnie jak dzisiaj rano.
W środę natomiast mieliśmy fantastyczne szczęście z pogodą. Cały tydzień lało a na bieganię pięknie się wypogodziło.
Świetnie mi się biegało w grupie i byłem z Was dumny. Miałem jakiś (na pierwszym kółku) ciąg do przody. Z przyjemnością jednak oglądałem się za siebie i widziałem jak świetnie z zsobą współpracujecie. Nikt nie zostaje sam. Zawszę mogę liczyć na Henia a także na Andrzeja. Krzysiek z Jarkiem również umilają rozmową czas. Są też czasami ścigacze, którzy pędzą do przodu by z satysfakcją czekać na resztę grupy w umówionym miejscu, z nimi każdy może się pościgać.
Dziękuję Wam za to i do miłego zobaczenia w sobotę.
Pozdrawiam Piotr K
Trener Ścieżki Biegowej
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Dzisiaj na zajęciach 2/3 ścieżkowiczów to dziewczęta. Chłopaki biją nas - do boju :bum:
Chociaż z drugiej strony miło i przyjemnie biega się w koło otoczonym dziewczętami. :hejhej:
Ciepło, ciepło a będzie jeszcze cieplej. Trzeba się adoptować do zmieniających warunków.
Pozdrawiam i zapraszam w ŚRODĘ o 18.00 - bez względu na pogodę
Pozdrawiam Piotr K
Trener Ścieżek Biegowych
Awatar użytkownika
ewcze
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Piotr ze ścieżki Nike pisze:Dzisiaj na zajęciach 2/3 ścieżkowiczów to dziewczęta. ... Ciepło, ciepło a będzie jeszcze cieplej. Trzeba się adoptować do zmieniających warunków.
Nadmienię, że dzisiaj trzy osoby (z czego 2/3 to kobiety :taktak: ) - w ramach adaptacji do upału - po zaliczeniu dwóch wąwozowych pętelek pobiegły jeszcze do Parku Ludowego wydeptać starą trasę. Wyczyn ten obie kobiety o mało co nie przypłaciły zmianą rasy: jedna na rasę czerwoną, druga - na czarną :orany: :hahaha:
Pozdrawiam słonecznie!
Ewa
Awatar użytkownika
ola87
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jak najbardziej nasza kobieca adaptacja przebiegla pomyslnie :-) Nie wiem jak Ty Ewa, ale ja jednak przeplacilam to zmiana rasy i jestem teraz czarna :hahaha:
Mysle, ze to rewelacyjny pomysl, zeby troche wydluzyc trase jeszcze szczegolnie dla tych, ktorzy po dwoch koleczkach nie czuja sie wybiegani dostatecznie.
Oby nas wiecej bylo nastepnym razem!

Pozdrawiam wszystkich Sciezkowiczow
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich Ścieżkowiczów. Wczoraj rozmawiałem o tym z Olą, a dzisiaj już troszeczkę dokładniej ze Zbyszkiem...
A więc jest plan założenia stowarzyszenia biegowego w Lublinie. Wszystkich chętnych zapraszam do zgłaszania się na tym forum i nie tylko. Do założenia takiego stowarzyszenia potrzeba minimum 15 osób. Rozważaliśmy również ze Zbyszkiem otwarcie klubu biegowego. Napiszcie proszę na początek co o tym myślicie, a jak już skompletujemy cały skład to będziemy mogli się spotkać i omówić co i jak.
Liczę na bardzo duży odzew w tej sprawie i pozdrawiam.
Andrzej
Awatar użytkownika
jaszczomb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pomysł stowarzyszenia wydaje się być interesujący. Ciekawy jestem czy rozmawiałeś o tym z trenerem Piotrem i
jakie jest jego zdanie w tym temacie.

edit:
Tak odnośnie klubu, to czy nie wystarczy jeden? - "Ścieżki Biegowe - Lublin" :)
Awatar użytkownika
ola87
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

jaszczomb pisze:Tak odnośnie klubu, to czy nie wystarczy jeden? - "Ścieżki Biegowe - Lublin" :)
-czy to jest rzeczywiscie klub?
Awatar użytkownika
jaszczomb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ola87 pisze: -czy to jest rzeczywiscie klub?
Formalnie - nie
ale jest głównodowodzący, są ludzie, jest inicjatywa - jedyna w Lublinie (jest jeszcze Tamaraton ale to margines). Fajnie, że ścieżkowicze się organizują ale mam pytanie w którym kierunku to ma iść - czy jako forma wsparcia Piotra, czy jako stworzenie
odrębnego bytu lub stowarzyszenie jednoczące środowisko biegaczy?
Manifest Andrzeja jest dosyć enigmatyczny z utęsknieniem czekam na więcej informacji
ODPOWIEDZ