ciekawe badanie do pracy mgr

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
natkna6
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witajcie,

Nazywam się Natalia Knap i studiuję psychologię. Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej i potrzebuję Waszej pomocy :-)

Prowadzę badania na temat sposobów angażowania się w aktywność fizyczną i poszukuję osób powyżej 21 lat, które regularnie (lub w miarę regularnie) w swoim wolnym czasie biegają/tańczą/jeżdżą na rowerze/ pływają/ ćwiczą itp.

Pierwsza część badania polega na wypełnieniu testy. Druga część to jedno spotkanie indywidualne ze mną w Warszawie, w siedzibie SWPS na ul. Chodakowskiej w dogodnym dla Ciebie terminie.

Jeśli masz ochotę poświecić mi trochę czasu i wziąć udział w badaniu, wyślij mi wiadomość ze swoim mailem lub napisz maila na adres: badanie.mgr1@gmail.com, a ja wyślę Ci plik z kwestionariuszami do wypełnienia :-)
Z góry dziękuję za pomoc!
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Natalia.
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Może i badanie jest ciekawe ale nie na tyle, żeby zawalić nim całe forum. Zostawiam to tylko tutaj.
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Gdybym robil takie badania , to bym wiedzial gdzie moge spotkac biegaczy.

Takie badania juz mielismy i zupelnie nic z tego nie wyniklo.
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Awatar użytkownika
F@E
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Małym kosztem a może pomóc, zawsze w takim wypadku robi się ankietę z której wyciąga się sens wszystkiego, pomagajcie a nie marudźcie, więcej źródeł = lepsza praca.

pozdro
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
natkna6
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam,
Tak się składa, że przed wakacjami odwiedziłam parę miejsc, gdzie mogę spotkać biegaczy (o miejscach zostałam poinformowana dzięki przeogromnej uprzejmości osoby biegającej :-)
Ech, niestety tak się czasem zdarza, że z niektórych badań nic nie wynika :/

Dziękuję serdecznie tym, którzy już wzięli udział w pierwszym etapie. Za kilka dni przechodzę do drugiego etapu, który jest PISEMNY, a nie tak jak ambitnie zakładałam, ustny. Niestety możliwości czasowe nie pozwolą mi jeździć po kraju :-(

Osoby, które mają ochotę jeszcze wziąć udział w badaniu, proszę o wysłanie maila na: badanie.mgr1@gmail.com

W przypadku osób, które wzięły udział, wybrane zaproszę do drugiego etapu. "Wybrane" tylko dlatego, że trudno byłoby mi analizować kolejne 100 ankiet - w końcu to praca magisterska, a nie doktorat ;-)

Pozdrawiam serdecznie
Natalia.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ