Bieganie na Podlasiu
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hejka! I tak oto mój pierwszy półmaraton za mną. Dziękuję wszystkim, którzy we mnie wierzyli, i tym, którzy myśleli, że przybiegnę za Wojtkiem :):) Szczególne podziękowania Januszowi, który przebiegł ze mnę każdy metr tej trasy!!!! Sam fakt przebiegnięcia Półmaratonu jest dla mnie wielki, ale czas, w jakim mi się to udało zaskoczył mnie jeszcze bardziej :):) Jak to Karol powiedział, osiągnęłam życiówkę 1:56:32!!!! Hip hip hurrrrrra!!!
-
- Rozgrzewający Się
Ula gratuluję i podejmuje rzuconą rękawicę . Sprawdzimy Twoja dyspozycję w Półmaratonie Mlecznym !!! - 13 czerwiec. Wywołałaś we mnie złość sportową , której ukonorowaniem bedzie czas poniżej 1:50 w Korycinie.
-
- Stary Wyga
Ktoś tu jeszcze zagląda? czy wszyscy już na nowym? Nie mogę się przyzwyczaić do naszego forum... I dlatego jakoś mi trudno na nim pisać. A byłoby o czym, bo :
1) co z wyjazdem na Forum? też mi trochę nie pasuje, ale zostawiam to w gestii Andrzeja. Jak zarządzi, że jedziemy, to jadę
2) strasznie dużo startów się szykuje przez najbliższe 3 weekendy. I niestety dublują się... A potem na wakacjach znowu marazm i posucha. Czy naprawdę wszystko musi się odbywać w czerwcu?
3) i sie poskarżę na siebie Po tym moim półmaratonie do dziś odpoczywam :(:(. Ani razu nie biegałam! Motywować mnie chłopaki! Raz, dwa!!!!
Ale jak nikt tu nie zagląda... to muszę się zmotywować sama... Ech życie...
1) co z wyjazdem na Forum? też mi trochę nie pasuje, ale zostawiam to w gestii Andrzeja. Jak zarządzi, że jedziemy, to jadę
2) strasznie dużo startów się szykuje przez najbliższe 3 weekendy. I niestety dublują się... A potem na wakacjach znowu marazm i posucha. Czy naprawdę wszystko musi się odbywać w czerwcu?
3) i sie poskarżę na siebie Po tym moim półmaratonie do dziś odpoczywam :(:(. Ani razu nie biegałam! Motywować mnie chłopaki! Raz, dwa!!!!
Ale jak nikt tu nie zagląda... to muszę się zmotywować sama... Ech życie...
- bogdanos
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:43:50
- Życiówka w maratonie: 3:39:01
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46,10
Miało być szumnie, a wyszło międzyszkolnie. Fajnie że się udało. Za rok będzie lepiej http://radio.bialystok.pl/wiadomosci/region/id/38168
1269,9 km
-
- Dyskutant
forum klubowe jest bardziej czytelne, tematy są posegregowane, ja rozumiem przyzwyczajenia...
a może kolor was odstrasza? oczojebna zieleń jest jaka jest, mogę przecież zmienić...
a może kolor was odstrasza? oczojebna zieleń jest jaka jest, mogę przecież zmienić...
-
- Wyga
Ja też jestem za tym forum. Wszystko jest w jednym miejscu. Tamto jest za bardzo selektywne, a wiadomo, że nie wszystko da się posegregować i poszufladkować. Tutaj mamy więcej "hulajduszy".
Pozdro.
Pozdro.
-
- Stary Wyga
Val, nasze wewnętrzne forum jest w sumie spoko. I fakt, tematy posegregowanie, i kolor pikny jest - taki wiosennie radosny, świeży, ale tu... nie wiem... czy to sentyment, czy fakt, że więcej ludzi tu trafia, bo www.bieganie.pl jest bardziej dostępne i łatwiej znaleźć chociażby podlasie niż nasze stowarzyszeniowe forum. Nie wiem. Tamto jest w sumie spoko, ale na razie mi tu fajniej. Dajmy sobie czas i zobaczymy jak się rozkręcać będziemy.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46,10
szukam dwóch miejsc w czyimś samochodzie na jutro na półmaraton do Korycina. Proszę o kontakt na babach1@gmail.com
1269,9 km
-
- Wyga
Polecam stronę Półmaratonu Mlecznego (szukaj w google). Pozdrawiam.serek pisze:Ej!
A co tak wszyscy zamilkli? Poobrażali się , czy co?
A tak serio , to ma ktoś jakieś fotki z Korycina ew. gdzie można obejrzeć?
Pozdrawiam
- bogdanos
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:43:50
- Życiówka w maratonie: 3:39:01