gruszka :((

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
Bagheera
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Popieram dosiolek :hejhej:
Alexel - Ja zaczynałam nawet od 103 teraz mam w biodrach 96 ale mówiąc szczerze zeszło mi wszędzie proporcjonalnie więc w porównaniu do reszty ten tyłek nadal jest pokaźny :ojoj:
Także naprawdę nie ma co się tak dręczyć - taka już nasza uroda... trzeba polubić i tyle :hejhej:

Pozdrawiam
PKO
de Zoo
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A może, Drogie Biegaczki, zamieściłybyście zdjęcia, żebyśmy mogli zobaczyć o co chodzi z tymi gruszkami? :hejhej:
Bru
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

moze jeszcze w bikini, hm :usmiech: ?
Awatar użytkownika
dosiolek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mogę dać zdjęcia kształtu o którym tu mowa ale nie wiem jak dodaje się tu foty:(
Awatar użytkownika
Magaa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Bieganie nie zmieni Twojego typu figury ale na pewno poprawi sylwetkę. Zresztą jest teraz tyle różnorodnych ciuchów do biegania, że na pewno znajdziesz, coś co nie będzie Cię krępowało :taktak:
Twój problem chyba raczej polega na braku pewności siebie i niskiej samoocenie, a z tego bieganie Cię nie wyleczy… :echech:
Włącz czasami telewizor i obejrzyj to:
http://www.tvnstyle.pl/program/56/view, może troszkę zmienisz podejście do swojego ciała
:hej: :hej:
Pozdrawiam :oczko:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trinny i Susannah lepsze, moim skromnym zdaniem :)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

de Zoo, w imieniu wszystkich aktywnych dziewczyn w tym wątku - zdjęcie soczystej gruszeczki :ble: :hej:
de Zoo
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:de Zoo, w imieniu wszystkich aktywnych dziewczyn w tym wątku - zdjęcie soczystej gruszeczki :ble: :hej:
Gdzie ta grucha? :)
spid3r: Ty wiesz ile rodzajów gruszek można spotkać? Jak nie wiesz to już podaję przykłady:
- Faworytka (Klapsa) - ta się fajnie nazywa :hejhej:
- General Leclerc,
- Komisówka,
- Konferencja,
- Lukasówka,
- Paryżanka,
- i jeszcze kilka innych.
A każda z nich różni się kształtem, kolorem... itd. Dlatego wolę mieć obraz, bo wtedy wiem o czym rozmawiamy. No i łatwiej ocenić... ;)

P.S. Na szczęście większość gruszek, ktore miałem okazję spotkać, to bardzo słodkie gruszki :ble:

P.S. II Aniad1312: Dopiero teraz zauważyłem gruchę :) Dzięki!
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

de Zoo, bardzo proszę ;)
de Zoo
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:de Zoo, bardzo proszę ;)
Dziękuję bardzo. No i jest więcej niz chciałem nawet. Te gruchy są... NAGIE!!! :orany:
gosiazgora
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

de Zoo pisze:
Aniad1312 pisze:de Zoo, bardzo proszę ;)
Dziękuję bardzo. No i jest więcej niz chciałem nawet. Te gruchy są... NAGIE!!! :orany:
Facetom jednak niewiele do szczęscia potrzeba:)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

de Zoo pisze: Dziękuję bardzo. No i jest więcej niz chciałem nawet. Te gruchy są... NAGIE!!! :orany:
Ale to przypadek, efekt całkowicie niezamierzony.... :bleble:
alexel
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

śmiejcie się, ale to poważny problem, tez urodziłam dziecko i z pewnością było łatwiej mi "gruszce" ale co z tego :(( Jak zejde poniżej 100 cm w biodrach to...to...ahhhh.
Ruszam się dziennie!!! Chodzę na basen , biegam na orbitreku i po lesie, prowadzę aquaaerobik,siłownia...itp . Mam w palnie wybrać się na masaże takie uda biodra pośladki ( 50 min -50 zł) , zobaczę jak babeczka to robi i potem męża namówię żeby mi robił ( ciekawe co za to będzie chciał ;/ ). Ogólnie ruszam się 6-7 dni w tygodniu, przy wzroście 170 cm mam 66 kg niby ok ale marzy mi się 60 albo 59 ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Awatar użytkownika
dosiolek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Alexel nikt się nie śmieje.Uwierz też miałam mnóstwo kompleksów i też głównie chodziło o moje dolne części ciała.Stwierdziłam jednak że nie ma się co tym zadręczać ,bo szkoda życia na takie"jak schudnę to...".To prawda mam mniej w biodrach ale nie jestem tak sprawna fizycznie jak ty.Co najwyżej ćwiczę 3 razy w tyg po 30-60min.
Poza tym myśle że ważniejsze jest to żeby ciało było jędrne a wtedy nie ważne czy masz 100 czy więcej cm.
Z własnego doświadczenia polecam zimne prysznice,szczotkę do masażu,oliwkę i jakiś masażer.
Słyszałam że dobre efekty daje błotko i owijanie się folią ale nie wiem.
A i jeszcze jedno pytanie.Bo np moja koleżanka ma bardzo szerokie biodra a to za sprawą tego że się jej rozeszły po porodzie.Też ćwiczy,tańczy,jeździ na rowerze i chudnie to fakt ale nie z bioder.
Dziwię się też że bieganie nie powoduje u ciebie spadku cm?Po sobie widzę że najszybciej chudnę biegając.
A jak dieta?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
_kinga_
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Chyba nie wszyscy mają tak łatwo z tym gubieniem cm :usmiech: U mnie raczej zmieniła się geometria ud. Dopiero zaczynam biegać, ale zauważyłam na razie, że uda w dolnym odcinku faktycznie zrobiły się smuklejsze. Za to w górnej części obwód chyba wzrósł :echech: Tak gdzieś chyba 3 tygodnie po rozpoczęciu treningów pojawiły się nawet rozstępy. Chyba trzeba zacząć jakąś kurację kremami. Na szczęście nie zamierzałam w tym roku występować w bikini (również z racji pozostałych wymiarów :oczko: )
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ