Skierniewice - Zalew Zadębie - Puszcza Bolimowska
- JarStary
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Będzie jedzonko, piwko, karetka i ja będę - bieganie co prawda ze mną bezcenne ale za coś trzeba żyć gdy traci się robotę no nie
Pozdrawiam kiepskim żartem
Pozdrawiam kiepskim żartem
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
no i fajnie dzisiaj było, wszyscy dobiegli, żony i kochanki także. Sylwek i Krzysiek nie dali się dogonić, cieszą 3 miejsca w pierwszej dziesiątce
Panowie, jesz jakaś szansa na zdobycie tego zbiorowego zdjęcia?
Panowie, jesz jakaś szansa na zdobycie tego zbiorowego zdjęcia?
- sylvito
- Wyga
To nasza sobotnia trasa http://connect.garmin.com/activity/32546098
niestety nie umiem wkleić samej mapki
niestety nie umiem wkleić samej mapki
- sylvito
- Wyga
A to Niedzielne wyczyny http://connect.garmin.com/activity/32670540
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
na górze z prawej strony jest link "view in metric", po kliknięciu wszystko jest normalnie.sylvito pisze:Nie wiem tylko czemu bez logowania na stronie Garmina wyskakują angielskie a nie metryczne jednostki.
a do prowadzenia dzienniczka i zgrywania biegania z garmina polecam program sporttrack. wszystkie potrzebne info na stronie http://sporttracks.pl/
- sylvito
- Wyga
- sylvito
- Wyga
Fajnie się dzisiaj biegło, szczególnie przy tętnie 241 !!!!.Ale serce mi nie wyskoczyło bo to spore przekłamanie.W domu zrobiłem następujący test: Po zdjęciu koszulki zaczekałem kilka sekund ,aż tętno spadło do 80 ,po czym wziąłem koszulkę do ręki i pocierałem nią czujnik tętna.Doszedłem do 230 ,potem zdjąłem czujnik , zapiąłem klamrę w powietrzu znów zacząłem pocierać czujnik,i znów dobiło od 00 do 230.Dobrze ,że wczoraj wieczorem przeczytałem w instrukcji że takie rzeczy mogą się zdarzać ,bo inaczej chyba bym poszedł na pogotowie
-
- Dyskutant
cześc .
Biegam regularnie od 5 lat ale mieszkam na Widoku i biegam w okolicach lasu a w zasadzie przez cały las.Nie znacie może joggerów którzy tam biegają lub jakiś linków do nich tak aby można było w weekendy podczepić się do kogoś na jakiś dłuuuuuższy :uuusmiech: pierwszy zakres lub WB.
z góry dzieki
Biegam regularnie od 5 lat ale mieszkam na Widoku i biegam w okolicach lasu a w zasadzie przez cały las.Nie znacie może joggerów którzy tam biegają lub jakiś linków do nich tak aby można było w weekendy podczepić się do kogoś na jakiś dłuuuuuższy :uuusmiech: pierwszy zakres lub WB.
z góry dzieki
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
znamy, znamy ale oni najczęściej na wb przyjeżdżają do nas nad zalew :D
biegam czasami w lesie od nowobielańsiej, zawsze jak biegałem, z reguły w sobotę lub niedzielę rano, to spotykałem kilkoro biegaczy, przebiegnij się po prostu rano w weekend i zagadaj.
albo dobiegnij do nas nad zalew (wg mapmyrun.com 3,6km od urzędu skarbowego do kasyna), po prostu dorzucisz 7 km więcej
biegam czasami w lesie od nowobielańsiej, zawsze jak biegałem, z reguły w sobotę lub niedzielę rano, to spotykałem kilkoro biegaczy, przebiegnij się po prostu rano w weekend i zagadaj.
albo dobiegnij do nas nad zalew (wg mapmyrun.com 3,6km od urzędu skarbowego do kasyna), po prostu dorzucisz 7 km więcej
-
- Dyskutant
dzieki bedę
tylko że zazwyczaj w sob robię WB2 bądź różne interwały
a w niedziele to najczęściej wychodzę 7.00-7.00 na długie bieganko ,może jest ktoś chętny - do zobaczenia nieborów , bolimów bądź kamion
Ciebie poznam po psie bo pewnie biegasz z nim
Pozdrawiam
tylko że zazwyczaj w sob robię WB2 bądź różne interwały
a w niedziele to najczęściej wychodzę 7.00-7.00 na długie bieganko ,może jest ktoś chętny - do zobaczenia nieborów , bolimów bądź kamion
Ciebie poznam po psie bo pewnie biegasz z nim
Pozdrawiam
-
- Dyskutant
Życzę wszystkim rekordów życiowych podczas Skierniewickiej Piętnastki! Miał to być mój debiut w ,,długim'' dystansie, ale wyjazd do Wielkiej Brytanii pokrzyżował plany. Teraz tylko czekać na Łowicki Półmaraton Jesieni 19.09.2010r. Dziękuję za wspólne bieganie podczas akcji ,,Polska Biega" i nagrodę od organizatorów. Pozdrawiam!