GG -Grupa Górnośląska 2004
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Trzeba przyznać że żart pomimo podejrzeń się wam udał:)
A teraz oficjalnie na sobotniej PM miliśmy odwiedziny kolegów z Krakowa:) Niech żałują ci co z różnych względów nie mogli przybyć.
No i wielkie dzięki za przybycie,mieliśmy okazję gościć
BYKA
KRZYCHA
PRIXA
Do spotkania w niedzielę napołówce:)
A teraz oficjalnie na sobotniej PM miliśmy odwiedziny kolegów z Krakowa:) Niech żałują ci co z różnych względów nie mogli przybyć.
No i wielkie dzięki za przybycie,mieliśmy okazję gościć
BYKA
KRZYCHA
PRIXA
Do spotkania w niedzielę napołówce:)
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Chłopaki z Krakowa zrobili nam prawdziwą niespodziankę
Cały czas się zastanawiałam, jak to przez pół roku można biegać wokół akademika i znudzić się tym oblatywaniem dopiero po pół roku
Cały czas się zastanawiałam, jak to przez pół roku można biegać wokół akademika i znudzić się tym oblatywaniem dopiero po pół roku
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Tylko sie zastanawiałem, czy będzie MarekC, bo pare razy sie spotkalismy i wtedy wic by nie wyszedł...
Niby podejrzewali, ale coś te podejrzenia snuliście po cichu Ja chciałem się ujawnić się dopiero na końcu, ale Prezesa (naszego) jęzor za szybko zaczął swędzić.
Pozdrowienia i do nastepnego razu
Niby podejrzewali, ale coś te podejrzenia snuliście po cichu Ja chciałem się ujawnić się dopiero na końcu, ale Prezesa (naszego) jęzor za szybko zaczął swędzić.
Pozdrowienia i do nastepnego razu
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
-
- Zaprawiony W Bojach
Ten z lewej to Prezes Startu Bielsko (organizator) a ten mały to Michałek - strasznie go los potraktował - nie ma także obu nóg, ale na nartach śmiga że ... tylko pozazdrościć pogody ducha!
]
]
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Ładnie widzę, przebiegło sobotnie spotkanie:) Czy to ma znaczyć, że wizytacje GK-Grupy Krakowskiej będą teraz częstsze?
Napiszcie jak trening wyglądał, czy trasa była standardowa, czas itp. Tylko proszę bez textu - trzeba było być.Gdybym mógł to bym był, a wiedzieć chcę. No chyba, że spotkania zostaną objęte klauzulą top secret/poune/tylko dla Twoich oczu
Napiszcie jak trening wyglądał, czy trasa była standardowa, czas itp. Tylko proszę bez textu - trzeba było być.Gdybym mógł to bym był, a wiedzieć chcę. No chyba, że spotkania zostaną objęte klauzulą top secret/poune/tylko dla Twoich oczu
Któż jak Bóg!