GG -Grupa Górnośląska 2004
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Witam po przerwie spowodowanej urlopem i w związku z tym brakiem dostępu do netu.
Marzec rozpoczął mi się biegowo dobrze - tzn. odbyłem trezy treningi biegowe i jeden basenowy - czyli 100% planu:hej:
Natomiast zmartwił mnie nieco lekki ból odzywający się w kolanie - coś tak jakby spowodowany pronacją...
Na półmaraton to się na razie nie wybiorę. Starty rozpocznę w kwietniu od Korfantego. Na razie treningi.
Lacert - może jakoś się uda na trzy stawy umówić. Ale kiedy to nastąpi;)
Jak Wam sobota minęła - PM odbyła się?
Marzec rozpoczął mi się biegowo dobrze - tzn. odbyłem trezy treningi biegowe i jeden basenowy - czyli 100% planu:hej:
Natomiast zmartwił mnie nieco lekki ból odzywający się w kolanie - coś tak jakby spowodowany pronacją...
Na półmaraton to się na razie nie wybiorę. Starty rozpocznę w kwietniu od Korfantego. Na razie treningi.
Lacert - może jakoś się uda na trzy stawy umówić. Ale kiedy to nastąpi;)
Jak Wam sobota minęła - PM odbyła się?
Któż jak Bóg!
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie byłam w sobotę na PM. Biegałam sobie u siebie po lesie i niestety ten ból kolana powraca, tylko juz teraz coraz wcześniej. Spróbuję rozgonić to akupresurą.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- to ja MacGor
- Stary Wyga
...męskich?Quote: from lecho on 11:11 am on Mar. 8, 2004
Wszystkim Kobietom z GG wszystkiego najlepszego z okazji ich święta:)
Przyjemności w trenowaniu i pobijania życiówek...
dobra, postaramy się
Matka, żona i biegaczka
- Lacert
- Wyga
Dołanczam się do życzeń Lecha. Miłe Panie wszystkiego najlepszego
Mikael pewnie będzie jeszcze okazja razem pobiegać, mam nadzieje że na biegu Korfantego napewno, a może już w najbliższą sobotę
Narazie chciałem wstępnie się zapisać na PM
zawodnik: Lacert
kategoria wiekowa : M20
miejsce zamieszkania : Katowice
Mam nadzieje że sobotnia PM jest aktualna
Mikael pewnie będzie jeszcze okazja razem pobiegać, mam nadzieje że na biegu Korfantego napewno, a może już w najbliższą sobotę
Narazie chciałem wstępnie się zapisać na PM
zawodnik: Lacert
kategoria wiekowa : M20
miejsce zamieszkania : Katowice
Mam nadzieje że sobotnia PM jest aktualna
- to ja MacGor
- Stary Wyga
tony śniegu w lesie czekają, więc przyjeżdżajcie go udeptywać!!!
Matka, żona i biegaczka
-
- Rozgrzewający Się
Czesc!
Dotad biegalem z trzema kumplami wokol akademika, stwierdzilismy ze trzeba nam czegos wiecej. Postanowilismy sie przygotowac do ktoregos z jesiennych maratonow. Chcielibysmy dolaczyc do waszej grupy biegowej co by sie poprawic
Powiedzcie kiedy i gdzie sie spotykacie.
Dotad biegalem z trzema kumplami wokol akademika, stwierdzilismy ze trzeba nam czegos wiecej. Postanowilismy sie przygotowac do ktoregos z jesiennych maratonow. Chcielibysmy dolaczyc do waszej grupy biegowej co by sie poprawic
Powiedzcie kiedy i gdzie sie spotykacie.
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Dojeżdżasz do Mikołowa na skrzyżowanie koło Auchanu,przejeżdżasz światła 50m za nimi skręcasz na prawo na CPN .Z tamtąd do centrum Mikołowa po przejechaniu świateł jakieś 300m po prawej stronie jest wiromet i to wszystko:)
Mikael jeżeli coś pokręciłem to mnie popraw,albo podaj inną drogę:)
Mikael jeżeli coś pokręciłem to mnie popraw,albo podaj inną drogę:)
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Witaj Kicior. Rozumiem, że Ty i Twoi koledzy nie macie problemów z dystansem 12km po ośnieżonym lesie.
Dojazd:
Jedziesz Mikołowską, docierasz do OBI, dalej prosto na Famur, i dalej prosto aż do mikołowskiego skrzyżowania przy Auchan. Wiromet jest 50 m w lewo, ale niestety nie można bezpośrednio tam skręcić, tylko trzeba objechać stację benzynową i dopiero po wylądowaniu na pasie po prawej -jechać prosto, do celu, który pierwotnie był po lewej. Pod Wirometem jest parking. Spotykamy się o 12.00, ale wskazane by było być 5-10' wczesniej. Zapraszamy!
Dojazd:
Jedziesz Mikołowską, docierasz do OBI, dalej prosto na Famur, i dalej prosto aż do mikołowskiego skrzyżowania przy Auchan. Wiromet jest 50 m w lewo, ale niestety nie można bezpośrednio tam skręcić, tylko trzeba objechać stację benzynową i dopiero po wylądowaniu na pasie po prawej -jechać prosto, do celu, który pierwotnie był po lewej. Pod Wirometem jest parking. Spotykamy się o 12.00, ale wskazane by było być 5-10' wczesniej. Zapraszamy!
Matka, żona i biegaczka