Nie moge tak do końca się zgodzić że Kenia pomogła. Po raz pierwszy mieliśmy w zime tyle śniegu, zawodnicy narzekali że nie mają jak wykonać treningu, ale za tem nie przemęczali się, dożę do tego że nie po raz pierwszy Grzegorz trenuje Szosta i Draczyńskiego i czynnikiem jaki mógł spowodować nagły wzrost dobrego wyniku była ostra zima przez co zawodnicy byli wypoczęci gdyż nie robili trreningów na maksymalnych obrotach. Znam kilku trenerów którzy u zawodnika wiedzą kiedy zrobi życiówke - wtedy kiedy będzie po kontuzji...
Nie wiem też nic o Liprinolu ale według ulotki i nie których zawodników podobno jest to przełom i można niby na tym pobiec nawet o dwie minut szybciej w maratonie w przypadku wyczynowców - widze na koszulkach u Adama i Henia że mają ich logo więc na pewno tego Liprinolu mają pod dostatkiem więc nie wykluczone że po przez dobrze dobrane suplementy pobiegli tak dobrze.....
Rozmowa z trenerem Grzegorzem Gajdusem
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31.16
- Życiówka w maratonie: 2:23;47
Żyje po to, by biegać
-
- Zaprawiony W Bojach
KRZYSIEKBIEGA pisze:Nie moge tak do końca się zgodzić że Kenia pomogła. Po raz pierwszy mieliśmy w zime tyle śniegu, zawodnicy narzekali że nie mają jak wykonać treningu, ale za tem nie przemęczali się, dożę do tego że nie po raz pierwszy Grzegorz trenuje Szosta i Draczyńskiego i czynnikiem jaki mógł spowodować nagły wzrost dobrego wyniku była ostra zima przez co zawodnicy byli wypoczęci gdyż nie robili treningów na maksymalnych obrotach. Znam kilku trenerów którzy u zawodnika wiedzą kiedy zrobi życiówke - wtedy kiedy będzie po kontuzji...
Nie wiem też nic o Liprinolu ale według ulotki i nie których zawodników podobno jest to przełom i można niby na tym pobiec nawet o dwie minut szybciej w maratonie w przypadku wyczynowców - widze na koszulkach u Adama i Henia że mają ich logo więc na pewno tego Liprinolu mają pod dostatkiem więc nie wykluczone że po przez dobrze dobrane suplementy pobiegli tak dobrze.....
Żyje po to, by biegać
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Krzysiek, z ciekawości - nie orientujesz się, czy Paweł Ochal też łupał lyprinol?
zdrówko
zdrówko
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
endurable
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie wiem, ale zaskoczył mnie tym wynikiem, wcześniej miał nieudany start w Poznaniu, później w Warszawie widziałem na fotce jak leży na noszach, a tu nagle taki wynik...?
Żyje po to, by biegać
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
nowy trener?
inspiracja "z baby strony"?
nie wiem, więc pytam.
zdrówko
inspiracja "z baby strony"?
nie wiem, więc pytam.
zdrówko
we gather energies
endurable
endurable
-
- Zaprawiony W Bojach
Jego trenerem jest Aleksander Kuzin (2:07 życiówka), ale zawodnik z dobrą życiówką rzadko jest dobrym trenerem
Żyje po to, by biegać