Kameralne imprezy
-
- Rozgrzewający Się
Witam, nie wiem czy ten temat tu pasuje więc jak coś to przenieście.
A terasz do rzeczy, poszukuję małych imprez biegowych w rejonie tarnowa, gorlic, nowego sącza, brzeska itd. Interesują mnie głownie te mniejsze z powodu iż nie biegam jakoś cudownie a lubię startować i cieszy mnie jak dostanę medal:) Problem mam taki, że małe imprezy nie są nagłaśniane i trudno je odnaleźć...:/ Tu moje pytanie do was, czy nie wiecie jak sprawnie i efektownie wyszukiwać takie imprezy? Może ktoś jest tu z moich okolic i startuje w takich niedużych zawodach?
A terasz do rzeczy, poszukuję małych imprez biegowych w rejonie tarnowa, gorlic, nowego sącza, brzeska itd. Interesują mnie głownie te mniejsze z powodu iż nie biegam jakoś cudownie a lubię startować i cieszy mnie jak dostanę medal:) Problem mam taki, że małe imprezy nie są nagłaśniane i trudno je odnaleźć...:/ Tu moje pytanie do was, czy nie wiecie jak sprawnie i efektownie wyszukiwać takie imprezy? Może ktoś jest tu z moich okolic i startuje w takich niedużych zawodach?
- nimrek3
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- nimrek3
- Wyga
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Ja myślę, że jak się nie biega cudownie, to lepiej startować w dużych biegach. Tam zawsze jest większe prawdopodobieństwo, że znajdą się słabsi. I w większej gromadzie biegnie się aż do mety.truchcyk pisze:Interesują mnie głownie te mniejsze z powodu iż nie biegam jakoś cudownie a lubię startować i cieszy mnie jak dostanę medal:)
No, chyba że nie biegasz cudownie, ale ocierasz się o medalowe miejsca. Wtedy rzeczywiście szanse rosną, jak bieg malutki.
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
A w którym miejscu tej piętnastoosobowej stawki kończysz?
Jak szybko biegasz?
Jak szybko biegasz?
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
"My tu o gruszce, a Ty o pietruszce" ; )truchcyk pisze:mam 15 lat i biegam w granicach 2.50/km. jak jest niedużo ludzi to zwykle jestem na podium
Młodzik, zatem w biegach młodzieżowych nie ma obstawy.
Pobiegnij choć raz w biegu głównym, poczujesz różnice między kameralną imprezą gdzie biegnie powiedzmy 30 osób, a większą gdzie biegaczy jest 1000

- nimrek3
- Wyga
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Nie tak o pietruszce, na moje pytanie to jest odpowiedźwysek pisze:"My tu o gruszce, a Ty o pietruszce" ; )truchcyk pisze:mam 15 lat i biegam w granicach 2.50/km. jak jest niedużo ludzi to zwykle jestem na podium

Moim zdaniem biegasz szybko. Ja mogę Ci jedynie buty wiązać