GG -Grupa Górnośląska 2004
- trotter
- Rozgrzewający Się
No to bardzo się cieszę.
Ja biegam w soboty i niedziele rano ok 8.00 (mówię o zimie). Teraz przez jakiś czas (ok miesiąca) będę wyłączony ale jak wrócę liczę na kontakt ze "starym wygą" lukaszem. Odezwę się, jeżeli oczywiście nie masz nic przeciwko temu.
Ja biegam w soboty i niedziele rano ok 8.00 (mówię o zimie). Teraz przez jakiś czas (ok miesiąca) będę wyłączony ale jak wrócę liczę na kontakt ze "starym wygą" lukaszem. Odezwę się, jeżeli oczywiście nie masz nic przeciwko temu.
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pewnie - zapraszam - co prawda w sobote i niedziele rano to raczej w parku mnie nie zastaniesz , ale za to w tygodniu, około 15-16 jak najbardziej. Daj znać - możemy się umówić na jakiś wspólny trening.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
łukasz
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Dziekuje wszystkim za pamieć, entuzjam i ciepłe słowa na przywitanie. Ciesze sie, że jestescie
Moje bieganie w tym roku bedzie raczej rehabilitacją anieżeli mocnym trenigiem, który tak bardzo lubiałem. Musze uwazac na te noge. Dopiero powoli zaczynam wierzyc, że jestem zdrowy. Aktualnie nie planuje biegac cześciej niz 2 razy w tygodniu. W tym sezonie bardziej postawie na kolarstwo, dlatego nie zdziwcie sie, jeżeli pojawie sie na jakies imprezie własnie rowerze.
Wiecie może kiedy bedzie wiosna?
Moje bieganie w tym roku bedzie raczej rehabilitacją anieżeli mocnym trenigiem, który tak bardzo lubiałem. Musze uwazac na te noge. Dopiero powoli zaczynam wierzyc, że jestem zdrowy. Aktualnie nie planuje biegac cześciej niz 2 razy w tygodniu. W tym sezonie bardziej postawie na kolarstwo, dlatego nie zdziwcie sie, jeżeli pojawie sie na jakies imprezie własnie rowerze.
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Dawidek cieszę się z Twojego powrotu na biegowe scieżki .
Zapraszam na topienie Marzanny,a potem lekko Półmaratonik /cobyś sie przetarł przed Laskowicami/
Oczywiscie w Krakowie 21.III.Quote: from Dawidek on 3:55 pm on Feb. 24, 2004
...
Zapraszam na topienie Marzanny,a potem lekko Półmaratonik /cobyś sie przetarł przed Laskowicami/
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- Puman
- Stary Wyga
No właśnie, ja się wybieram i będę miał wolne miejsca w samochodzie, czy ktoś jest chętny?Quote: from byku on 7:30 pm on Feb. 24, 2004
Dawidek cieszę się z Twojego powrotu na biegowe scieżki .Oczywiscie w Krakowie 21.III.Quote: from Dawidek on 3:55 pm on Feb. 24, 2004
...
-
- Rozgrzewający Się
Cześć!Quote: from trotter on 1:05 pm on Feb. 23, 2004
Grupa Górnośląska, to moze ktoś biega po WPKiW w Chorzowie???
Przygotowuję się do maratonu we Wrocławiu. Wiem, że "zaglądają" tu czasami biegacze z WPKiW - może ci sami z którymi mijam się na trasie w trakcie treningu.
Chodź już raz proponowałem - niestety brak było odzewu - ponowię propozycję: Wspólne bieganie w Parku?
Pozdrawiam
P.S. Najbliższy start planuję w Żywcu (4.4) - kto się wybiera , zachęcam, chodź trasa trudna.
(Edited by Stary at 10:33 am on Mar. 1, 2004)
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Ja też wystartuje w Żywcu,bardzo lubię tę połówkę:oczko:.Niestety wspólne bieganie to tylko w okolicach Mikołowa wchodzi w rachubę:).
Do Wrocławia też może pojadę.
(Edited by lecho at 3:02 pm on Feb. 26, 2004)
Do Wrocławia też może pojadę.
(Edited by lecho at 3:02 pm on Feb. 26, 2004)
- Lacert
- Wyga
Właśnie dzisiaj zrobiłem po raz pierwszy ewidentnie ponad 20 km (ok. 24 km) ciągłego biegu , tempo tragiczne i ledwo żyje . W związku z tym stwierdziłem, iż półmaraton jest w moim zasięgu. Tak więc chętnie pobiegam i w Krakowie 21.03 i w Żywcu 4.04. A potem kto wie może nawet jakiś maraton Ale narazie sporo musze jeszcze potrenować
- AbeS
- Wyga
Lacert gratulacje!
Ja myślę, że też bym podołał tyle przebiec, ale jakoś samozaparcia mi brak
Ja myślę, że też bym podołał tyle przebiec, ale jakoś samozaparcia mi brak
[b]Vade retro Satana, Numquam Suade Mihi Vana.
Sunt Mala Quae Libas, Ipse Venena Bibas.[/b]
Sunt Mala Quae Libas, Ipse Venena Bibas.[/b]