SKANDALICZNA ORGANIZACJA I NOCNEGO MARATONU STAR TRAC POZNAŃ

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
leśny człowiek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 3.18

Nieprzeczytany post

Członkowie grupy biegowej INGA-Art Contest!

Niestety nie będziemy uczestniczyć w sztafecie maratonu Star Trak w Poznaniu, ponieważ organizator w osobie Pana
Przemka Walewskiego wprowadził nas wszystkich w błąd informując, iż termin biegu to niedziela 09.05.

Jak się przed chwilą dowiedziałem, właśnie rozpoczyna się sztafeta, czyli pierwotna data 08.05. była wiarygodna!
Jestem zbulwersowany i wściekły zarazem. :wrrwrr: Rozczarowanie nieprofesjonalnym podejsciem do sprawy Pana Walewskiego jest szokujące. :sss:

Jak można bowiem, na kilkadziesiąt godzin przed biegem nie poinformować telefonicznie kapitanów drużyn lub upewnić się że e-mail doszedł do odbiorcy ?

Czy to jest poważne podejście czy nonszalancja i brak szacunku w stosunku do ludzi którzy organizują się na przyjazd do Poznania, niekoniecznie z samego centrum?

Co byśmy robili tam jutro o 21.00 przygotowani do biegu na wejściu od ul. Śniadeckich, jak te barany wystawione do wiatru?

Panie Przemku!
Domagam się oficjalnych przeprosin tutaj na forum oraz gwarancji bezpłatnego uczestnictwa w kolejnej edycji Star Trac w Poznaniu. Liczę na honorowe rozpatrzenie tego apelu.

kapitan
rur,run,run... to the end of your life
PKO
Awatar użytkownika
ooco
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ale czy wszystkie sztafety myślały ze start jest jutro czy tylko tobie się pokręciło? na chłopski rozum, kto robi imprezę nocna w niedziele... ile sztafet nie wzięło udziału z powodu błędnej informacji?
zresztą walewski ma własną stronę o bieganiu, tam można bezpośrednio wylewać żale.
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wina obustronna.
Ja bym w życiu nie mógł sobie pozwolić na taką wtopę i zawsze wolę sie upewnić 200razy co do daty i godziny :taktak:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
leśny człowiek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: 3.18

Nieprzeczytany post

Witam forumowiczów,

dostałem pisemne potwierdzenie impresy na 09.05. Niedziela. Poza tym, w rozmowe telefonicznej z Panem Walewskim została ta data ustnie potwierdona. Co jeszcze powinienem był zorbić???

Tak jak napisałem, o takich zmianach w ostatniej chwili należy powiadamiać nie drogą meilową ale telefonicznie.
Ja bym tak się zachował....

No cóż, pierwsze koty za płoty, mam nadzieję, że organizator następnym razem postara się nie wprowadzać dezinformacji i przepływ informacji będzie przebiegał prawidłowo.

pozdrawiam
rur,run,run... to the end of your life
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ha a czy to nie ten sam człowiek, który w Łodzi na Mbank Maraton tez sporo namieszał?
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
 właśnie dzięki mojemu umysłowi".
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ