GG -Grupa Górnośląska 2004
- AbeS
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam serdecznie w II części naszych pogaduszek.
Jeśli jeszcze nie ujawniłeś(aś) się nam, a chciałbyś(ałabyś) do nas dołączyć to serdecznie zapraszamy.
Historię naszych rozmów można prześledzić tutaj:
Grupa Górnośląska cz. I i
Grupa Katowicka - tylko ponad 100 stron
Jeśli jeszcze nie ujawniłeś(aś) się nam, a chciałbyś(ałabyś) do nas dołączyć to serdecznie zapraszamy.
Historię naszych rozmów można prześledzić tutaj:
Grupa Górnośląska cz. I i
Grupa Katowicka - tylko ponad 100 stron
[b]Vade retro Satana, Numquam Suade Mihi Vana.
Sunt Mala Quae Libas, Ipse Venena Bibas.[/b]
- AbeS
- Wyga
No niestety nie trenuję, gdyż nie czułem się za dobrze i teraz wygrzewam się w domku
- Lacert
- Wyga
AbeS wygrzewasz się sam, czy z kimś ?
Ale się dzisiaj wybiegałem, a nadodatek przeczytałem książke, z wątkiem biegowym w tle. Czyli udało mi się przekroczyć średnią krajową jeżeli idzie o ilość przeczytanych książek w roku
Ulka jak tam masaże ? Jak mąż się sprawdzi, to w następną sobote Lecho i MacGor nie będą mogli dogonić Cię na PM
Ale się dzisiaj wybiegałem, a nadodatek przeczytałem książke, z wątkiem biegowym w tle. Czyli udało mi się przekroczyć średnią krajową jeżeli idzie o ilość przeczytanych książek w roku
Ulka jak tam masaże ? Jak mąż się sprawdzi, to w następną sobote Lecho i MacGor nie będą mogli dogonić Cię na PM
- AbeS
- Wyga
Lacert dziś niestety wygrzewałem się sam.
Może jutro to zmienię, bo dziś już mi się nie chce
Może jutro to zmienię, bo dziś już mi się nie chce
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Lacert, gdyby te masaże miały taki wpływ na szybkość, to ja leżę i się poddaję tej czynności
A póki co, to ja nie mogę nikogo dogonić, i moim marzeniem jest przebiec tę trasę bez przydeptywanego jęzora
AbeS, wygrzewaj się i wracaj na PM
A póki co, to ja nie mogę nikogo dogonić, i moim marzeniem jest przebiec tę trasę bez przydeptywanego jęzora
AbeS, wygrzewaj się i wracaj na PM
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
to może pobiegnijQuote: from Mikael on 10:01 am on Feb. 18, 2004
[...] i może pójdę do kościoła.
Deklarujta się, proszę, kto będzie w sobotę. I bez ściemy!
[b]szuuu[/b]
- Lacert
- Wyga
Lecho nie narzekaj, niejeden by wiele dał za to żeby MacGor go tak pomęczyła. Powinneś czuć się wybrańcem losu
Ulka nie narzekaj takie małe słabostki kobiety podczas biegu czynią ją bardziej atrakcyjną, a i towarzyszący osobnicy płci przeciwnej czują się bardziej dowartościowani
AbeS biegam i biegam po tej dolinie i spotkać Ciebie nie moge
Mikael nie wiem czy o tym czasie można tak oficjalnie pisać. Był po prostu świetny i gdybyś go tak poznał to mógłbyś się zniechęcić do biegania w tej miłej Grupie
MacGor ja zgodnie z zapowiedzią pracuje, ale gdybyście przypadkiem przebiegali przez K-ce Bogucice to serdecznie Was zapraszam
Ulka nie narzekaj takie małe słabostki kobiety podczas biegu czynią ją bardziej atrakcyjną, a i towarzyszący osobnicy płci przeciwnej czują się bardziej dowartościowani
AbeS biegam i biegam po tej dolinie i spotkać Ciebie nie moge
Mikael nie wiem czy o tym czasie można tak oficjalnie pisać. Był po prostu świetny i gdybyś go tak poznał to mógłbyś się zniechęcić do biegania w tej miłej Grupie
MacGor ja zgodnie z zapowiedzią pracuje, ale gdybyście przypadkiem przebiegali przez K-ce Bogucice to serdecznie Was zapraszam
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Lacert - jak się sprawuje córeczka? Z tego co pisesz, to jest spokojna i znajdujesz bez trudu czas na bieganie:)
Co do Waszego czasu - jego podanie nie porazi mnie, nie martw się:hej: a może zmobilizuje?
MacGor - wprawdzie trasa z Giszowca na Tysiąclecie nie jest najdłuższa, ale nie chiałbym roztaczać wokół woni o delikatnej nucie potu...
Bieganie będzie wcześniej;)
Co do Waszego czasu - jego podanie nie porazi mnie, nie martw się:hej: a może zmobilizuje?
MacGor - wprawdzie trasa z Giszowca na Tysiąclecie nie jest najdłuższa, ale nie chiałbym roztaczać wokół woni o delikatnej nucie potu...
Bieganie będzie wcześniej;)
Któż jak Bóg!
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
To ja sama nie przyjadę, pobiegam w takim razie u siebie, a MacGor i Lecho zrobią sobie swój trening
Nawet jeszcze nie wiem, czy mogłabym jutro przyjechać.
Nawet jeszcze nie wiem, czy mogłabym jutro przyjechać.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe