SILESIA MARATHON 2010

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

Tu moja galeria jako kibica z II Silesia Maratonu, fajna impreza choć dość kameralna jak na maraton, i poziom czołówki dość niski, pierwszy miał chyba 2:36:xx?? Ogólnie b fajna impreza
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
PKO
Awatar użytkownika
glodny1988
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tak niejaka Marzenka miała fanklub lepszy jak Małysz,Pitera tez widziałem juz podczas biegu (znak rozpoznawczy-czapeczka ferrari).
Awatar użytkownika
kapan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:51
Życiówka w maratonie: 2:59:29

Nieprzeczytany post

Dla mnie klasę pokazała Agnieszka Gortel-skromna przesympatyczna dziewczyna, która goraco dopingowała wraz z synem biegaczy na trasie, służyła dobrym słowem i radą. I pierwszy raz widziałam dyrektora biegu na trasie kibicującego zawodnikom. Impreza z niewiarygodnym klimatem i sercem.
Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:42
Życiówka w maratonie: 03:32:22
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kapan pisze:Dla mnie klasę pokazała Agnieszka Gortel-skromna przesympatyczna dziewczyna, która goraco dopingowała wraz z synem biegaczy na trasie, służyła dobrym słowem i radą. I pierwszy raz widziałam dyrektora biegu na trasie kibicującego zawodnikom. Impreza z niewiarygodnym klimatem i sercem.
zgadzam się z tym :) Agnieszka super dopingowała wszystkich na trasie biegu wraz z dziećmi które też tam stały i miło było słyszeć te pozdrowienia i doping :-) atmosfera na prawdę super, punkt odświeżania super zorganizowane, trasa fajna tylko nie łatwa bo dużo zakrętów , podbiegi i zbiegi
00jan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:14
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

kapan pisze:Dla mnie klasę pokazała Agnieszka Gortel-skromna przesympatyczna dziewczyna, która goraco dopingowała wraz z synem biegaczy na trasie, służyła dobrym słowem i radą. I pierwszy raz widziałam dyrektora biegu na trasie kibicującego zawodnikom. Impreza z niewiarygodnym klimatem i sercem.
Nie wiem, nie byłem ale na biegnij warszawo 2009 jakiś prezes gratulował. Był w garniturze.
4eng
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

http://www.silesiamarathon.pl/konkurs/

Zapraszamy do udziału w konkursie fotograficznym "Razem z Silesia Marathon"

Od 14 czerwca do 30 września czekamy na Wasze zdjęcia z zawodów, treningów lub wykonane w ciekawym miejscu w kraju i na świecie. Tematem przewodnim zdjęć jest Silesia Marathon.

Najciekawsze zdjęcia zostaną nagrodzone. Czeka sprzęt sportowy ufundowany przez partnerów konkursu i organizatorów. Główna nagroda - monitor pracy serca marki SUUNTO.

Nagrodami w konkursie są również torby sportowe, plecaki New Balance, zestawy do pielęgnacji stóp dla biegaczy marki BreakLoose oraz pamiątkowe koszulki Silesia Marathon. Przygotowane zostaną również dodatkowe nagrody.

Zapraszamy do zabawy.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ