Grupa Trójmiasto zaprasza na trening
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Jak co sobota zapraszamy goraco wszystkich chetnych na wspolny bieg po Lasach Sopockich. Szczególnie serdecznie zapraszamy poczatkujacych i tych wszystkich, którzy lubia biegac, ale nie podchodza do tematu ze smiertelna powaga.
Chcesz zaczac biegac, ale nie wiesz jak się do tego zabrac?
Lubisz biegac ale nie masz z kim? Wybierz się na spotkanie z nami. Formula biegu jest otwarta dla wszystkich - ekipa podzieli się na grupy:
-pierwsza pobiegnie bardzo, bardzo spokojnym tempem do Doliny Swiemirowskiej i tam odbedzie się lekki trening biegowy.
Jak będzie ten trening wygladal? Zaczynamy od żwawego pięciominutowego marszu, póżniej lekka gimnastyka (rozciąganie). Po nim zaczynamy marszobieg w tempie 7 od 8 minut na kilometr (jest to tempo nieco szybsze od marszu). Marszobieg będzie odbywał się na pętli wokół ogródków działkowych przylegających do lasu. Plusem jest to, że nikt się nie zgubi a z drugiej strony będziemy w bezpośredniej bliskości lasu. Dopasujemy się do tempa i poziomu najmniej wyrobionego uczestnika spotkania.
-druga, mocna grupa pomknie w tepie <5min/km. Będzie wszystko czego potrzebuje biegacz: dlugie i namietne podbiegi, pogon za sarnami, szalony bieg drogami i na przelaj. To propozycja dla tych którzy chca szybciej i dalej.
Bieg rozpoczynamy i konczymy wspolnie. Spotykamy się jak co tydzien o 9:15 przed wejsciem glownym na AWFiS. Pomocna w dotarciu moze byc TA MAPKA Będzie można skorzystac z szatni, prysznica, będzie gdzie zostawic rzeczy.
(Edited by DaB at 3:11 pm on Feb. 10, 2004)
Chcesz zaczac biegac, ale nie wiesz jak się do tego zabrac?
Lubisz biegac ale nie masz z kim? Wybierz się na spotkanie z nami. Formula biegu jest otwarta dla wszystkich - ekipa podzieli się na grupy:
-pierwsza pobiegnie bardzo, bardzo spokojnym tempem do Doliny Swiemirowskiej i tam odbedzie się lekki trening biegowy.
Jak będzie ten trening wygladal? Zaczynamy od żwawego pięciominutowego marszu, póżniej lekka gimnastyka (rozciąganie). Po nim zaczynamy marszobieg w tempie 7 od 8 minut na kilometr (jest to tempo nieco szybsze od marszu). Marszobieg będzie odbywał się na pętli wokół ogródków działkowych przylegających do lasu. Plusem jest to, że nikt się nie zgubi a z drugiej strony będziemy w bezpośredniej bliskości lasu. Dopasujemy się do tempa i poziomu najmniej wyrobionego uczestnika spotkania.
-druga, mocna grupa pomknie w tepie <5min/km. Będzie wszystko czego potrzebuje biegacz: dlugie i namietne podbiegi, pogon za sarnami, szalony bieg drogami i na przelaj. To propozycja dla tych którzy chca szybciej i dalej.
Bieg rozpoczynamy i konczymy wspolnie. Spotykamy się jak co tydzien o 9:15 przed wejsciem glownym na AWFiS. Pomocna w dotarciu moze byc TA MAPKA Będzie można skorzystac z szatni, prysznica, będzie gdzie zostawic rzeczy.
(Edited by DaB at 3:11 pm on Feb. 10, 2004)
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie wiem w jakiej formule będę biegał w sobotę /mam trochę kłopotów zdrowotnych/, ale zamierzam się zjawić.
-----------------------------------
Tak przy okazji: za 1,5 miesiąca WIOSNA. Skończą się wreszcie te pogodowe szykany.
(Edited by Olek at 10:05 pm on Feb. 10, 2004)
-----------------------------------
Tak przy okazji: za 1,5 miesiąca WIOSNA. Skończą się wreszcie te pogodowe szykany.
(Edited by Olek at 10:05 pm on Feb. 10, 2004)
biegowa recydywa
- MoKa
- Wyga
Witam, wracam do biegania, oj chyba mam sporo do nadrobienia, ale nic- jakos to będzie, w sobote w wpadne na bieg (grupa początkująca oczywiście;); może jakis marszobiegacz, marszobiegaczka się przylączy-please - zawsze to raźniej). Wasze posty o ilosci przebiegnietych km, intensywnosci treningów, tempie potrafia napedzic stracha;),
Gratuluje (no i tylko;) tylko troszeczke zazdroszcze ) wytrwalości w treningach.
Gratuluje (no i tylko;) tylko troszeczke zazdroszcze ) wytrwalości w treningach.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Coś takiego. Tak mi się wlasnie zdawało, że panie rozkręcą się jak zima zacznie odpuszczać.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wiosna idzie, pierwsze jaskolki sie pojawiaja
MoKa, witamy!
MoKa, witamy!
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Tia mam problem Panowie
Nie wiem jaki bieg wybrać
1) marszobieg dla początkujących prowadzony przez doświadczonego biegacza
2) bieg dla zaawansowanych prowadzony przez W. Ratkowskiego (mistrza Polski w maratonie)
1 za wolny
2 za szybki
(Edited by Friend at 8:37 am on Feb. 11, 2004)
Nie wiem jaki bieg wybrać
1) marszobieg dla początkujących prowadzony przez doświadczonego biegacza
2) bieg dla zaawansowanych prowadzony przez W. Ratkowskiego (mistrza Polski w maratonie)
1 za wolny
2 za szybki
(Edited by Friend at 8:37 am on Feb. 11, 2004)
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Friend alez Ty jedziesz pod gore
tydzien ma 7 dni, czy kazdego dnia Twoj trening zaklada szybki dla Ciebie bieg, nigdy nie opoczywasz podczas biegu?
zrob sobie ostry trening w piatek to sobotni marszobieg bedzie dla Ciebie akurat
a jak juz sie uprzesz ze za wolno, to wydrukuj sobie mape zrobiona przez DaBa, przyjedz w sobote i pobiegnij sam swoim tempem
(Edited by Masiulis at 8:44 am on Feb. 11, 2004)
tydzien ma 7 dni, czy kazdego dnia Twoj trening zaklada szybki dla Ciebie bieg, nigdy nie opoczywasz podczas biegu?
zrob sobie ostry trening w piatek to sobotni marszobieg bedzie dla Ciebie akurat
a jak juz sie uprzesz ze za wolno, to wydrukuj sobie mape zrobiona przez DaBa, przyjedz w sobote i pobiegnij sam swoim tempem
(Edited by Masiulis at 8:44 am on Feb. 11, 2004)
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
Masz racje !Quote:
zrob sobie ostry trening w piatek to sobotni marszobieg bedzie dla Ciebie
Wychodzi na to ze biegu w Matemblewie nie bedzie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Staram się trzymać opcji optymistycznej i wypatruję wiosny, a tu sypie śniegiem w oczy. Jak wracałem dzisiaj z biegania ledwo co było widać. :echech:
biegowa recydywa
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
Kocham biegać w takich warunkach jak dzisiaj:
- 6 C
- padający śnieg
- prawie zero wiatru
- pokrywa świerzego puchu okolo 3 cm
- 6 C
- padający śnieg
- prawie zero wiatru
- pokrywa świerzego puchu okolo 3 cm
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A ja wczoraj mialem dzien odpoczynku. Siedzialem sobie wieczorem na sofie, popijalem grzane piwo, czytalem "Zime" Stasiuka i zerkalem w okno. Kazig biega, Olek biega, Kledzik biega, Przemek biega, Masiulis tez biega, cala Grupa biega myslalem, a ja sobie dzis dzien luzu zrobilem. Jakbym byl kotem to bym zamruczal tak dobrze mi bylo
(Edited by DaB at 8:56 am on Feb. 12, 2004)
(Edited by DaB at 8:56 am on Feb. 12, 2004)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
O rany, ale to zabrzmiało ... rozleniwiająco.Quote: from DaB
cala Grupa biega myslalem, a ja sobie dzis dzien luzu zrobilem. Jakbym byl kotem to bym zamruczal tak dobrze mi bylo :hej
Ja biegam na pół gwizdka, bo lewa noga nie chce współpracować, za bardzo. Natomiast zaparłem się i zacząłem kręcić.
biegowa recydywa