SBBP
- PawelP
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Joycat o ktorej biegacie na losiowych?:) Jesli jakos po 19 to dolacze do Was.
Pozdrawiam PawelP
Pozdrawiam PawelP
[b][url=http://www.sbbp.pl]SBBP.PL[/url] /Impossible is nothing/ [url=http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=136471]Allegro[/url]
[b]gg:1322
[b]gg:1322
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Nie wiem po czym wnioskujesz joycat, że będzie odpowiednie podłoże. Patrzyłam dokładnie na ziemię, jak szłam do pracy. Potworne błoto!
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Aaaa, to macie dziś w programie siłę biegową ....
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Zaprawiony W Bojach
BPS=Bezpośrednie przygotowanie startowe Czyli najważniejsza częśc treningu przed zawodami. Ogólnie odpoczynek, odpoczynek, pifko, leżenie, i trochę biegania. Tak na prawdę nie wiem jak się robi BPS przed maratonem. Będę testował i zobaczymy jak wyjdzie. Inaczej BPS=Ładowanie akumulatorów.Quote: from joycat on 8:36 am on Mar. 11, 2004
Ibex, a co to jest ten BPS właściwie? Bo ja nie wiem.
A czy podczas BPS nie można napić się piwka?
Ibex
-
- Zaprawiony W Bojach
He, he... To mój BPS jest chyba jednym z intensywniejszych miesiêcy w ca³ym cyklu przygotowawczym. A mo¿e nawet najintensywniejszym. S±dz±c po kilometra¿u tak w³a¶nie bêdzie. A takie rzeczy jak si³a biegowa i kilometrówki to bêdê robi³a jeszcze na tydzieñ przed maratonem.
Jestem jednak dobrej my¶li. Trzeba wcinaæ wêglowodany i my¶leæ pozytywnie. Zimowy trening przyniós³ pierwsze rezultaty i czujê siê dosyæ "wyostrzona".
Jestem jednak dobrej my¶li. Trzeba wcinaæ wêglowodany i my¶leæ pozytywnie. Zimowy trening przyniós³ pierwsze rezultaty i czujê siê dosyæ "wyostrzona".
-
- Zaprawiony W Bojach
Byli¶my na £osiowych. Las jest przebie¿ny, aczkolwiek na ¶cie¿ce zalega wci±¿ warstwa zmro¿onego ¶niegu, miejscami jest lód i bardzo ¶lisko. Miejscami pod lodem woda. Najgorzej jest ze stadionem: zryta nierówna nawierzchnia, gdzieniegdzie b³oto, fragmenty bie¿ni wci±¿ pod ¶niegiem, w sumie nieciekawie i niewygodnie. Ale przebie¿ki i tak zrobili¶my. Mamy nadziejê, ¿e w przysz³ym tygodniu bêdzie ju¿ sucho.
Od przysz³ego tygodnia zmieniamy trochê "harmonogram" biegania w tygodniu: wtorki, godz. 18:00 na Moczydle, a w czwartki godz. 18:30 na £osiowych.
Od przysz³ego tygodnia zmieniamy trochê "harmonogram" biegania w tygodniu: wtorki, godz. 18:00 na Moczydle, a w czwartki godz. 18:30 na £osiowych.
-
- Zaprawiony W Bojach
Hmmm, Joycat jest "wyostrzona" hmmmm ciekawe co to oznacza :) a tak nawiasem mówiąć to Joy, gdybyś mogla mi przeslac ten twój tajemny BPS mailem, jak oczywiście nie jest to tajemnica. Ja też mam w planach na tydzień przed maratonem kilometrówki Ciekawe jak będzie.
Ibex
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Już jutro przy szlabanie....
Joycat - może nowy wątek czas zacząć?
Joycat - może nowy wątek czas zacząć?