Wrocław

rydberg
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Poziom: początkujący (mogę bez problemu biec 30 minut, ale raczej wolno)
Miejsce: Park Szczytnicki

Gdyby ktoś był chętny to proszę o maila.
New Balance but biegowy
Damonic
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja biegam w ciągu tygodnia na stadionie przy ul. Lotniczej a w dni wolne w lasku osobowickim. Jeśli chodzi o lasek jest tu doskonale wyznaczona 4 kilometrowa trasa. Jest to miejsce gdzie corocznie odbywa się bieg pt. Osobowicka Ósemka.Biegam tam około 8 do 10km w bardzo swobodnym tempie. Ale nie ukrywam samemu w lesie nie jest miło dlatego szukam towarzystwa innych biegaczy. Są chętni ? Jakby co piszcie na e-maila.
Luchen
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej!
Jestem z okolic pl.Legionów/pl.Orląt Lwowskich, dopiero zaczynam biegać (tak po 2-3km narazie, ale mam zamiar się rozkręcić) ktoś biega w okolicy? Jakieś trasy? Może ktoś chciałby ze mną potrenować?

PS Mogę dojechać jeśli blisko a ktoś jest na moim poziomie i byśmy się fajnie zgrali,
PS2 Jak tam biegi Katka? Bo Ty tak wmiarę z moich rejonów (biegam w tamtą stronę jeśli po ulicach;P)

Pozdrawiam
Michał
Katka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

poszedł priv :D
mihau
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam
Biegam od Na Grobli przez Kładkę Zwierzyniecką w stronę Wyspy Opatowickiej. 2 razy w tygodniu, głównie wieczorami. Dystans 6-7 km, raczej powoli ;)
Chętnie dołączę do jakiegoś biegacza/biegaczki na tej trasie, lub jakiejś innej w okolicach Trójkąta.
Whitecat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Cześć
Widzę ,że coś tu cicho się zrobiło do pewnego czasu ;>
Biega ktoś z was w zachodniej części Wrocławia(Nowy dwór,Muchobór duży lub mały,Oporów) ?
Szczerzę mówiąc chętnie bym się do kogoś podczepił preferuję jednak nieco
późniejsze godziny ze względu na moją szkole ,ewentualnie weekendy ;)
Kogo szukam ? Właściwie każdego kto się nawinie im więcej osób tym lepiej =]
Wiek ,poziom zawansowania, płeć nie mają dla mnie żadnego znaczenia.
Kontakt na Pm lub w tym wątku.
martines
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam :)

Poszukuję chętnych do biegania, mam 19lat. Mieszkam w pobliżu uniwersytetu ekonomicznego, biegam 3-4x w tyg jak na razie, chociaż mam ambicję i czas ;) na więcej, ale nie chcę przedobrzyć. Trasa 8 - i obecnie max 11km, raczej tempo wolno-średnie :)
Proszę o priv.

PS. Ostatnio widziałam pokaaażnych rozmiarów grupę biegową na ulicy Ślężnej ;D ktoś coś wie?
Ray
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej ja również szukam kogoś do biegania w okolicach zoo,hali ludowej.Biegam 2-3 razy w tyg. o różnych porach, tępo średnio zaawansowane :spoczko: Jest ktoś chętny??Dawaj znać na maila.Pozdrawaim
Ostatnio zmieniony 30 mar 2010, 08:56 przez Ray, łącznie zmieniany 1 raz.
Whitecat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Od 6 kwietnia ruszają ścieżki biegowe ,czyli jakby nie patrzeć to już za tydzień ;) Jako ,że mieszkam w zachodniej części Wrocławia czy ktoś przypadkiem nie wybiera się w przyszły wtorek
do parku zachodniego ? Więcej informacji pod adresem:
http://www.sciezki-biegowe.pl/wroclaw/
Czekam na kontakt ;)
karoo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ray pisze:Hej ja również szukam kogoś do biegania w okolicach zoo,hali ludowej.Biegam 2-3 razy w tyg. o różnych porach, tępo średnio zaawansowane :spoczko: Jest ktoś chętny??Dawaj znać na maila.Pozdrawaim
też tam biegam:) (pętla kładka-opatowicka-kładka) jakie to tempo średnio zaawansowane??
Ray
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

karoo pisze:
Ray pisze:Hej ja również szukam kogoś do biegania w okolicach zoo,hali ludowej.Biegam 2-3 razy w tyg. o różnych porach, tępo średnio zaawansowane :spoczko: Jest ktoś chętny??Dawaj znać na maila.Pozdrawaim
też tam biegam:) (pętla kładka-opatowicka-kładka) jakie to tempo średnio zaawansowane??
średnio 4.40 na km Ps.fajna trasa i można robić różne odległości.
suawek1
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Odświeżam! :)
Szukam kogoś z kim można pobiegać, najchętniej w parku grabiszyńskim. Biegam wieczorami.
Mam swoje trasy (głównie wał ślęzy, a czasem parkiem do Fatu i spowrotem), ale jestem elastyczny, mogę biegać gdziekolwiek, byle nie po twardym. Standardowe bieganie w moim wykonaniu to około 8km w 50 minut (12 dam radę w 1:15-1:20). Bez przystanków, ewentualnie na jakieś picie czy wpierdzielenie batonika :-)

Jeśli ktoś chętny to dawać znać.
Biegam, jak pisałem - wieczory, co drugi dzień. Wiek, płeć nieważne - byle podobne tępo :) Ja sam 19 lat, maturzysta.
Mogę gdzieś podjechać, byle nie daleko, bo po godzinie biegania nie bardzo mi się jeździ samochodem :)

Pzdr!
suawek1
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

up
Akustyk-PWR
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam
biegam po wałach na Biskupinie kilka razy w tygodniu . Czy ktoś jeszcze biega może w godzinach wieczornych 18:00-20:00 w różne dni tygodnia ? Przygotowuję się do maratonu wrocławskiego ogólnie żeby zaatakować 3h 20 min. Może ktoś chciałby dołączyć .... lub ja mógłbym dołączyć . pozdrawiam
Ciesiu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej

Polecam wszystkim jako "plac boju" Park Południowy na Krzykach, ale z samiutkiego ranka.
Spokój, cisza, przyjemna nawierzchnia, no i jak to w parku ogrom zieleni dookoła.

Uwaga na wiewiórki, śmigają pod nogami, serio !! :hahaha:
ODPOWIEDZ