SBBP
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Obserwuje te zawody LWC w Kłodzku - 250 km.
No i poinformuję was, że drużyna w której wystartowała Anek (Ania Kowalewska) dotarła na metę po 70 godzinach 25 minutach. Dotarli wprawdzie chyba jako ostatnia drużyna która wogóle dotarła - ale z 13 drużyn dotarło 7 - a pozostałe chyba już nie dotrą.
Jedną z druzyn która prawdopodobnie nie ukończy jest drużyna której 75 % składu mieliśmy okazję gościć na SBBP - czyli Krzycho/Kasia/Kazig.
Mam nadzieję, że nic im się złego nie stało i że zostana po tej imprezie nadal dobrymi znajomymi.
Tak czy inaczej - dla obydwu drużyn napieraj.pl (z Anek) i onet.pl (z Kazigiem/Krzychem/Kasią) gratulację za próbę - a dla napieraj.pl - za ukończenie.
No i poinformuję was, że drużyna w której wystartowała Anek (Ania Kowalewska) dotarła na metę po 70 godzinach 25 minutach. Dotarli wprawdzie chyba jako ostatnia drużyna która wogóle dotarła - ale z 13 drużyn dotarło 7 - a pozostałe chyba już nie dotrą.
Jedną z druzyn która prawdopodobnie nie ukończy jest drużyna której 75 % składu mieliśmy okazję gościć na SBBP - czyli Krzycho/Kasia/Kazig.
Mam nadzieję, że nic im się złego nie stało i że zostana po tej imprezie nadal dobrymi znajomymi.
Tak czy inaczej - dla obydwu drużyn napieraj.pl (z Anek) i onet.pl (z Kazigiem/Krzychem/Kasią) gratulację za próbę - a dla napieraj.pl - za ukończenie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
FREDZIO,
Bno - moim zdaniem zawody zamknięte dla SBBP. Zawody otwarte wymagały by dużo pracy. Są one bardziej pracochłonne niż "normalne" płaskie zawody. Ale musiałbym jeszcze obgadac to z Leszkiem. Niestety nie znam Tomasza Boby - już od wielu lat nie jestem w środowisku orientalistów.
10 km oczywiście mistrzostwa zamknietę. Pit chyba ma 24 h jakoś pod koniec maja.
Pólmaraton - oczywiście termin do ustalenia. Musimy na najbliższych SBBP ustaliś jakiś wstępny terminarz :)
Bno - moim zdaniem zawody zamknięte dla SBBP. Zawody otwarte wymagały by dużo pracy. Są one bardziej pracochłonne niż "normalne" płaskie zawody. Ale musiałbym jeszcze obgadac to z Leszkiem. Niestety nie znam Tomasza Boby - już od wielu lat nie jestem w środowisku orientalistów.
10 km oczywiście mistrzostwa zamknietę. Pit chyba ma 24 h jakoś pod koniec maja.
Pólmaraton - oczywiście termin do ustalenia. Musimy na najbliższych SBBP ustaliś jakiś wstępny terminarz :)
Ibex
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzisiaj w Kampinosie pojawili się .... Pętla mała (20 km) Joycat, Leszek, Dargch, Marek. Pętla średnia (26 km) Barcior, janek. Petla bardzo duża (37 km) Piro, Madach, Włodek i Ja. Biegło się nawet dobrze. Na początku było zimno głownie ze względu na dużą wilgotność Zwiedziliśmy pewną część Kampinosu a czas nam mijal na wspólnych wspomnieniach Pira i Madacha co oni to ze sobą nie robili :):)
Ibex
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
37 km? No nieźle.
No to co Piro i Madach już ze sobą robili?
No to co Piro i Madach już ze sobą robili?
- madach
- Zaprawiony W Bojach
A o tym co my robiliśmy porozmawiamy ... na pikniku SBBP.
FREDZIO, niestety mam cały czas kłopoty z pocztą i zdjęcia będę mógł Ci przesłać dopiero w poniedziałek
FREDZIO, niestety mam cały czas kłopoty z pocztą i zdjęcia będę mógł Ci przesłać dopiero w poniedziałek
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No cóż Madach.
Musiałem poinformować grono naszych czytelników na stronie skad bierze się to opóźnienie w publikowaniu zdjęć.
Musiałem poinformować grono naszych czytelników na stronie skad bierze się to opóźnienie w publikowaniu zdjęć.
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Madach ma problemy nie tyle z pocztą, co z samym sobą, ale na szczęście ma super psychologa Pira, który go z tego wyciągnie...
W mistrzostwach SBBP na "dyszkę" chętnie wezmę udział, natomiast z BnO odpadam, bo się słabo orientuję...
A to co kiedyś z Madachem robiliśmy to już ujawniliśmy w dużej części na spotkaniu u Leszka po Sylwku, dodam tylko nieskromnie, że Ibex i Barcior nie mogą się już doczekać wyjazdu do Dębna - mamy zarezerwowany jeden pokój 4-osobowy
W mistrzostwach SBBP na "dyszkę" chętnie wezmę udział, natomiast z BnO odpadam, bo się słabo orientuję...
A to co kiedyś z Madachem robiliśmy to już ujawniliśmy w dużej części na spotkaniu u Leszka po Sylwku, dodam tylko nieskromnie, że Ibex i Barcior nie mogą się już doczekać wyjazdu do Dębna - mamy zarezerwowany jeden pokój 4-osobowy
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Barcior nie może się doczekać a ja...... chyba będę szukał jakiegoś innego pokoju :) albo będę spał cały czas na plecach . Już się niecierpliwie na te nasze mistrzostwa SBBP. Należy szybko ustalić termin aby plany napisac
Ibex
- Barcior
- Stary Wyga
- Kontakt:
W nocy co innego zwykle mówisz, buahahaQuote: from Ibex on 8:05 pm on Mar. 7, 2004
Barcior nie może się doczekać a ja...... chyba będę szukał jakiegoś innego pokoju :)
It's not just covering a 42km distance. It's a way of life.
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Bieg mam 29-30 maja i w czerwcu to raczej za wiele w wyścigu nie zdziałam bo się będę uczył chodzić.
Wyścig w maju przed 24 godzinnym jest OK choć zupełnie w poprzek przygotowań.
A w niedzielę zaliczałem Kabaty biegowo i rowerowo: zrobiłem 14,5km rower potem w sumie 32km biegu i znów 14,5km rowerem do domu. W sumie to jakieś 4h20. Miałem ochotę na jeszcze jedno kółko (10km) biegu bo się zrobiło słonecznie i ciepło ale ze wzgledu na popołudniowy teatr odpuściłem.
Wyścig w maju przed 24 godzinnym jest OK choć zupełnie w poprzek przygotowań.
A w niedzielę zaliczałem Kabaty biegowo i rowerowo: zrobiłem 14,5km rower potem w sumie 32km biegu i znów 14,5km rowerem do domu. W sumie to jakieś 4h20. Miałem ochotę na jeszcze jedno kółko (10km) biegu bo się zrobiło słonecznie i ciepło ale ze wzgledu na popołudniowy teatr odpuściłem.
biec goniąc marzenia
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Pit - to ile teraz biegasz tygodniowo km? Jesteś to w stanie jakoś ocenić?
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Zacząłem przygotowania 13 grudnia i do 5 marca miałem 700km. Staram się nie schodzić poniżej 50km w tygodniu z wyjątkiem przedstartowych, nigdy nie wyszło ponad 90km w tygodniu choc czasem to może inaczej wyglądać jak się inaczej tydzień podzieli. Ja liczę tydzień od soboty do piątku. Praktycznie pn, wt, śr biegam mało albo wcale.
biec goniąc marzenia
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No Pit - połamania trzech godzin.
Komiks jest mały na SBBP
Komiks jest mały na SBBP
-
- Zaprawiony W Bojach
A ja chcia³am w³a¶nie powiedzieæ, ¿e nasz FREDZIO jest twórc± niezrównanym. I kto o tym w±tpi, tego wyzywam na pojedynek. Na szpady. Zajrzyjcie na stronê SBBP. Pojawi³ siê komiks - absolutne mistrzostwo ¶wiata
W ho³dzie dla FREDZIA pozwoli³am sobie napisaæ króciutki wierszyk, wierszyk z gatunku moskalików (moskaliki zosta³y wymy¶lone przez nieocenion± Wis³awê Szymborsk±). Oto wierszyk:
Kto powiedzia³, ¿e Klein Adam
Nie jest mistrzem webmasterów,
Tego ¿yciu kres ja nadam
W zamku Braci Kanonierów.
Hejjjj!
(Edited by joycat at 10:12 pm on Mar. 8, 2004)
W ho³dzie dla FREDZIA pozwoli³am sobie napisaæ króciutki wierszyk, wierszyk z gatunku moskalików (moskaliki zosta³y wymy¶lone przez nieocenion± Wis³awê Szymborsk±). Oto wierszyk:
Kto powiedzia³, ¿e Klein Adam
Nie jest mistrzem webmasterów,
Tego ¿yciu kres ja nadam
W zamku Braci Kanonierów.
Hejjjj!
(Edited by joycat at 10:12 pm on Mar. 8, 2004)