SBBP
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hmmmmm ciekawe, ciekawe są te moduły akrobatyczne... oczekujemy relacji. Dargch, zapraszamy, trasę jeszcze wymyslamy. Może masz jakiś pomysł. Chcemy w jakiś sposób wydłużyć tą naszą 32 km.
Ibex
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Chciał bym z tego miejsca wyrazić gorące podziękowania dla kierownictwa SBBP w osobie Joycat, dzięki której ja i Grzesiek staliśmy się posiadaczami nowiutkich Mizuno Legend II. Joy w naszym imieniu przeprowadziła sprawnie całą transakcję. W niedzielę przekazaliśmy jej kasę, a już dziś buty są do odbioru!!! Dzięki Joycat!!! Teraz będziemy szybcy jak wiatr.
Nie wiem czy w tym tygodniu pobiegam, bo coś we wtorek zrobiło się mojemu ścięgnu Achillesa. Góra pięty zrobiła się czerwona i lekko spuchła. No i boli. Te długie wybieganie w moim wypadku musi jeszcze trochę poczekać.
Nie wiem czy w tym tygodniu pobiegam, bo coś we wtorek zrobiło się mojemu ścięgnu Achillesa. Góra pięty zrobiła się czerwona i lekko spuchła. No i boli. Te długie wybieganie w moim wypadku musi jeszcze trochę poczekać.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Kociemba, nie ma za co dziêkowaæ, to nie by³ ¿aden problem z mojej strony. Cieszê siê, ¿e mog³am pomóc. Przywiozê dzisiaj obie pary butów na WAT. Nawet je¿eli nie bêdziesz biega³, to przyjed¼, zabierzesz je. Mam nadziejê, ¿e bêd± siê dobrze nosi³y
- madach
- Zaprawiony W Bojach
Będę dzisiaj na WAT o 19:00. To znaczy mam nadzieję, że będę, bo dzisiaj już mam dostać samochód od mechanika. Ale będzie jazda. Już stęskniłem się za "kółkiem".
A na Kampinos też się piszę, na wersję hard.
A na Kampinos też się piszę, na wersję hard.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Kto jeszcze nie czytał to polecam świetny foto-reportaż Entre z trasy w Magdalence - EEECH... NIE MA TO JAK BIEG O ŚWICIE!!!
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Madach - czy możesz jutro powiedzmy o 7:50 odebrać koleżankę Elę z rogu Kaznimierzowskiej i Rakowieckiej?
Nie wiem czy mi się uda z nią jesczze skontaktowac - ale jesli tak - to dam znać.
Nie wiem czy mi się uda z nią jesczze skontaktowac - ale jesli tak - to dam znać.
-
- Zaprawiony W Bojach
Pozdrawiamy kolegê Slavko, którego spotkali¶my wczoraj na WAT!
Mamy nadziejê, ¿e wkrótce do nas do³±czysz - mo¿e nawet jutro na SBBP? Zapraszamy serdecznie!
Mamy nadziejê, ¿e wkrótce do nas do³±czysz - mo¿e nawet jutro na SBBP? Zapraszamy serdecznie!