PATATAJEC - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
makar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 4:38:26

Nieprzeczytany post

PATATAJEC ! Mów co chcesz, ale trzeba być prawdziwym hardcorem, żeby nie poddać się i dobiec do końca !!! Wielki szacun. Będą następne maratony .....
Trzymaj sie ciepło.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:26
Życiówka w maratonie: 04:33:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Alexia pisze:
PATATAJEC pisze:Treningi wznowię jak będę mógł bez problemów schodzić i wchodzić po schodach, co na razie jest problemem :D!
Schody są dla mnie również trudną przeszkodą. O ile jeszcze bez bólu wchodzę, to ze schodzeniem mam naprawdę problemy.
Otóż to - schodzenie jest naprawdę wyzwaniem. Dziś z rana mało nie zleciałem - przeceniłem swoje możliwości :D! Ostatnio coraz częściej mi się to zdarza :hahaha:!
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

makar pisze:PATATAJEC ! Mów co chcesz, ale trzeba być prawdziwym hardcorem, żeby nie poddać się i dobiec do końca !!! Wielki szacun. Będą następne maratony .....
Trzymaj sie ciepło.
Dziękuję! Będą, będą ... ale to może za 2 lata :D! Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę powodzenia w Poznaniu!
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Krzysiek, wkurzyl mnie ten Twoj wpis... Przeciez to Twoj pierwszy maraton, ktory pokonales po zaledwie kilku (8 czy 9) miesiacach amatorskich treningow!! Fakt, ze popelniles bledy ale sie nie poddales i to chybajest najwazniejsze. Gratuluje Ci startu i wyniku. Glowa do gory - jeszcze nie jeden start przed Toba.
A medal zachowaj - przypomni Ci w przyszlosci, zeby nie biegac na glodniaka :-)))
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kubako83 pisze:Krzysiek, wkurzyl mnie ten Twoj wpis... Przeciez to Twoj pierwszy maraton, ktory pokonales po zaledwie kilku (8 czy 9) miesiacach amatorskich treningow!! Fakt, ze popelniles bledy ale sie nie poddales i to chybajest najwazniejsze. Gratuluje Ci startu i wyniku. Glowa do gory - jeszcze nie jeden start przed Toba.
A medal zachowaj - przypomni Ci w przyszlosci, zeby nie biegac na glodniaka :-)))
Hehe! Ja tak reaguję, ale wszystko u mnie dobrze! Dzięki! Nie mam też zamiaru się poddawać! No way!
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

Z tego co czytam Patatajec to miałeś małą masakre i przez to tym bardziej Ci gratuluje i jestem pod wrażaniem że sie nei poddałeś tylko dotrwałeś do końca... PEŁEN SZACUNEK!!!
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzięki Raul - taka malutka masakra była - daje znać cały czas o sobie, czy to przy schodzeniu ze schodów, czy siadaniu na klopa! :hejhej:
Balbazuar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Patatajec - wielki szacun, jesteś moim idolem. Znając siebie zabrałbym dupę z trasy z hasłem "ja tu jeszcze wrócę" a ty nie poddałeś się i jakoś dobrnąłeś do końca.

Na osłodę - ciesz się, że nie kończyłeś tak:
http://www.youtube.com/watch#!v=p1UvxxY ... re=related

pozdro
Awatar użytkownika
marek81
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:32

Nieprzeczytany post

A czy ty marudo jedna, rok temu marzyłeś o ukończeniu maratonu? :trup: Zrobiłeś coś co dla większości ludzi jest totalną abstrakcją i jeszcze wybrzydzasz :hej: Odpoczywaj,pomyśl co można poprawić, czego zabrakło do wymarzonego celu. Masz 9 tygodni do startu z kolejnym planem pod Warszawę - ty się będziesz poprawiać i kończyć jak sobie wymarzyłeś a mnie się może uda wreszcie wystartować. :hej: Eh, zazdroszczę ci tego wyniku i tyle :oczko:
Obrazek
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:38
Życiówka w maratonie: 3:25:27

Nieprzeczytany post

Krzychu mega wpis! Ja myślę, że na jesień zmobilizuję Cię i startujemy np we Wrocku

No i jeszcze jedno, moja żona od wczoraj jest fanem Twojego bloga. Zaczęła go czytać sama od siebie i spędziła nad nim pół wieczoru czytając większość wpisów historycznych.

Pozdro
Moniś
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dołączam do gratulacji, bo w takich sytuacjach jak a Ciebie spotkała, wychodzi prawdziwy charakter Maratończyka!
Monika
Awatar użytkownika
Misiek109
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Też jestem pod wielkim wrażeniem Twojej walki na trasie. Naprawdę szacuneczek się należy. Następnym razem będzie lepiej.
Wygrać i spocząć na laurach to klęska, przegrać i walczyć dalej to prawdziwe zwycięstwo.

Obrazek
Awatar użytkownika
Sheima
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

jest dobrze, a z kazdym kolejnym maratonem bedzie coraz lepiej!
cats do not go for a walk to get somewhere but to explore :)
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

Patatatajec ale żeś powieść walnął hehe szczerze mówiąc przeczytałem co 20 zdanie, ale dziś wieczorem postaram się całość jak będę miał z godzinę wolną ;) a tak na poważnie to wielkie gratulacje, jakbyś tak międzyczasy jeszcze wrzucił było by super. Poznań razem lecimy nie :-)

Pozdrawiam
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
Awatar użytkownika
marek81
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:32

Nieprzeczytany post

No to już masz propozycje na wszystkie jesienne maratony :hej:
Obrazek
ODPOWIEDZ