Tomek, we¼ jeszcze rutinoscorbin i coldrex (mo¿e zamiast aspiryny). No i czosnek jest niezawodny, ale nie wiem, jakie masz w tym wzglêdzie mo¿liwo¶ci..

Dokładność jest porównywalna (przykład: pomiary pętli na Młocinach). Na korzyść terminali (i aplikacji) GPS'owych przemawiają możliwości obróbki zebranych informacjiQuote: from Tomek W on 3:43 pm on Feb. 18, 2004
Taka metoda jest chyba dokladniejsza niz GPS...
Do w/w zestawu dołaczyłbym jakąś małą bombę witaminowąTomek, weź jeszcze rutinoscorbin i coldrex (może zamiast aspiryny). No i czosnek jest niezawodny, ale nie wiem, jakie masz w tym względzie możliwości..![]()
Przy pomiarach dystansu rzędu 10 km takie uchyby są pomijalnie małe (0,05%A co do dokladnosci GPSa to chyba w tym lesie nie mozna liczyc na dokladnosc +/- 5m a wiec rower bedzie dokladniejszy...
Nowi również zaglądają - w sobotę jeśli uda mi się dotrzeć to przyprowadzę jednego "nowego"Widzieliście statystyki sbbp.pl ? Abstrahując od tego, zę część to pewnie my sami ale mimo wszystko to całkiem sporo odwiedzin w miesiącu.
Ja się wybieram na Kabaty.Quote: from Ibex on 12:01 pm on Feb. 19, 2004
Ja będę na SBBP ale tylko towarzysko-rekreacyjnie. Później jadę do Kabat na zawody. Czy ktoś się wybiera? .....