SBBP
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tajny maraton, o którym dowiedzieæ siê mo¿na wy³±cznie po znajomo¶ci. Nie znam szczegó³ów: gdzie konkretnie, o której, na jakich zasadach etc. Wiem tylko, ¿e w niedzielê, w Lesie Kabackim.
- madach
- Zaprawiony W Bojach
Czy ktoś z szanownych łosi będzie dzisiaj kręcił się po błotach? Chętnie się dołączę ok 19:00.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Będę Łosiował jutro wcześnie rano w celu uzupełnienia dokumentacji zdjęciowej trasy na Łosiowych Błotach. Zapraszam wszystkie potencjalne wczesno-poranne Łosie.
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
- madach
- Zaprawiony W Bojach
Będę, a co!
No chyba, że mnie grypka zmorze. A już cosik odczuwam, trochę gardziołko boli, trochę m ięśnie i tak jakoś się w głowie kręci. Jednak postaram się być, w razie czego zadzwonię, że mnie nie będzie.
No chyba, że mnie grypka zmorze. A już cosik odczuwam, trochę gardziołko boli, trochę m ięśnie i tak jakoś się w głowie kręci. Jednak postaram się być, w razie czego zadzwonię, że mnie nie będzie.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To nie grypa, ale te piwsko, które "żłopiesz" w wielkich ilościach, drogi kolego...Quote: from madach on 2:23 pm on Feb. 12, 2004
i tak jakoś się w głowie kręci
Leszek, czy możesz mi powiedzieć o której będziecie biegać ten maraton w Kabatach i jak będzie przebiegała jego trasa? Czy to ściśle tajne? Ja co prawda zapisałem się do frakcji leniwców, ale mógłbym przynajmniej jakieś zdjęcia Wam porobić. Tym bardziej, że stopa już właściwie mnie nie boli, więc pozwoliłbym jej na maleńki spacerek Są szanse, że od tej soboty za tydzień pojawię się na SBBP
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Piro, Zmieniłeś rysunek?? Leszek. coż..... ja bym się przebiegł ten maraton ale może coś napiszesz więcej może na priva. Oczywiście będę biegł ale nie cały.... tak jak w planach 210 min
Ibex
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zmieniłem awatara, bo teraz to siedzę w domu i tylko się objadam, a co za tym idzie, mój BMI niebezpiecznie wzrasta. Misio się ze mnie robi
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:50
- Życiówka w maratonie: 2:45:16
- Kontakt:
Mnie dzisiaj nie bedzie, biegam wczesniej, ok 16:30. Nie moge sie doczekac biegu w nowych butach od Pani Izy Dargch, o ktorej jutro rano biegasz? Jaki dystans i jakie tempo?
TT Szczecin
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Zaczynam o 6:00, planuję biegać półtorej godziny w tempie ok. 6min/km. Mam zamiar "pstryknąć" w tym czasie trochę zdjęć tak że efektywnego biegu będzie jakieś 12km. Startuję zwykle spod pólnocnej bramy stadionu WAT od strony Kartezjusza.Quote: from Tomek W on 3:09 pm on Feb. 12, 2004
Dargch, o ktorej jutro rano biegasz? Jaki dystans i jakie tempo?
- Padre
- Stary Wyga
Joy - a gdzie można zdobyć taką dokładną mapę Łosiowych?
A propos łosi - to polecam ostatnimi czasy okolice Mogiły Powstańców w Zaborowie Leśnym (Kampinos). Nie dość, że śladów łosi jest zatrzęsienie - to jeszcze raz udało mi się takiego łosia (a raczej ją) zobaczyć. Niesamowite jak przy takim dużym cielsku i ciężarze tak szybko się porusza. Moje mizerne próby pobiegnięcia w jej ślady zakończyły się dosyć szybko ze względu na dramatycznie powiększający się dystans
A propos łosi - to polecam ostatnimi czasy okolice Mogiły Powstańców w Zaborowie Leśnym (Kampinos). Nie dość, że śladów łosi jest zatrzęsienie - to jeszcze raz udało mi się takiego łosia (a raczej ją) zobaczyć. Niesamowite jak przy takim dużym cielsku i ciężarze tak szybko się porusza. Moje mizerne próby pobiegnięcia w jej ślady zakończyły się dosyć szybko ze względu na dramatycznie powiększający się dystans
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Nie panikuj - daleko Ci jeszcze do mnie!!!Quote: from piro20 on 3:01 pm on Feb. 12, 2004
Misio się ze mnie robi
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pocieszyłeś mnie - dzięki!!!Quote: from dargch on 4:33 pm on Feb. 12, 2004Nie panikuj - daleko Ci jeszcze do mnie!!!Quote: from piro20 on 3:01 pm on Feb. 12, 2004
Misio się ze mnie robi
-
- Zaprawiony W Bojach
Trzeba wzi±æ udzia³ w zawodach biegu na orientacjêQuote: from Padre on 3:30 pm on Feb. 12, 2004
Joy - a gdzie mo¿na zdobyæ tak± dok³adn± mapê £osiowych?