Ścieżki Biegowe - Gdańsk
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zapraszam do kontaktu z naszymi trenerami oraz innymi ścieżkowiczami za pośrednictwem tego forum!
Informacje o Programie Ścieżek Biegowych znajdziecie na naszej stronie www.sciezki-biegowe.pl
Informacje o Programie Ścieżek Biegowych znajdziecie na naszej stronie www.sciezki-biegowe.pl
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:48:55
- Życiówka w maratonie: 04:37:00
Fajne te ścieżki, o wiele lepiej biega się w grupie niż samemu. Nabrałem chęci na więcej.
-
- Stary Wyga
To zaproś koniecznie jeszcze kogoś i go uszczęśliw;-)) Im większa grupa (do tysiąca osób) tym fajniej!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 37.21
- Życiówka w maratonie: 3.03
Ja też się cieszę Krzysiu:) Obiecuję, że będzie więcej - Przypominam: jutro 16.30 na Przymorzu!
-
- Rozgrzewający Się
Dziękuję za pierwsze wspólne zajęcia. Miło znowu być razem (tak oficjalnie - bo przecież biegaliśmy cały czas:))
Bardzo gorąco witam nowych uczestników i mam nadzieję, że będzie nas przybywać:)
Spotykamy się w każdą środę o 18.30 i w niedzielę o 10.00 przy tablicy ścieżek na polanie przy ul. Dąbrowszczaków (parking do Krainy Zabaw) - Gdańsk Przymorze
Do zobaczenia w niedzielę!
Bardzo gorąco witam nowych uczestników i mam nadzieję, że będzie nas przybywać:)
Spotykamy się w każdą środę o 18.30 i w niedzielę o 10.00 przy tablicy ścieżek na polanie przy ul. Dąbrowszczaków (parking do Krainy Zabaw) - Gdańsk Przymorze
Do zobaczenia w niedzielę!
-
- Rozgrzewający Się
Zapraszam na bieg, który odbędzie się w sobotę 8 maja w ramach ogólnopolskiej akcji "Polska Biega" na trasie naszej ścieżki (trasa biegu około 3km). Organizatorem jest partner naszej ścieżki - Gdański Ośrodek Kultury Fizycznej.
Biegowi będą towarzyszyły pokazy gimnastyczne, sztuk walki Taekwondo oraz występ zespołu ASPRO (muzyka Hip Hop). Po zakończonym biegu odbędzie się Quiz dla dzieci i młodzieży o tematyce sportowej. Organizatorzy zapewniają dla wszystkich uczestników napoje firmy Powerade oraz ciepły posiłek. W biegu nie będzie prowadzona klasyfikacja końcowa. Od godziny 8.45 zaczną się pokazy, następnie wspólna rozgrzewka, omówienie zasad biegu i przejście na miejsce startu. Godzina 10.00 START!
W niedzielę 9 maja podczas zajęć również włączymy się do akcji biegowej "Polska Biega" .
Start godzina 10.00 przy tablicy naszych spotkań (polana w Parku Reagana przy ul. Dąbrowszczaków między wejściem C i D) Trasa biegu około 4 km.
POBIEGNIJMY WSZYSCY RAZEM ! ! !
Biegowi będą towarzyszyły pokazy gimnastyczne, sztuk walki Taekwondo oraz występ zespołu ASPRO (muzyka Hip Hop). Po zakończonym biegu odbędzie się Quiz dla dzieci i młodzieży o tematyce sportowej. Organizatorzy zapewniają dla wszystkich uczestników napoje firmy Powerade oraz ciepły posiłek. W biegu nie będzie prowadzona klasyfikacja końcowa. Od godziny 8.45 zaczną się pokazy, następnie wspólna rozgrzewka, omówienie zasad biegu i przejście na miejsce startu. Godzina 10.00 START!
W niedzielę 9 maja podczas zajęć również włączymy się do akcji biegowej "Polska Biega" .
Start godzina 10.00 przy tablicy naszych spotkań (polana w Parku Reagana przy ul. Dąbrowszczaków między wejściem C i D) Trasa biegu około 4 km.
POBIEGNIJMY WSZYSCY RAZEM ! ! !
-
- Rozgrzewający Się
UWAGA UWAGA!!
W czwartek, 6 maja w 'Gazecie Wyborczej' znajdziesz numer startowy akcji Polska Biega. Możesz wpisać tam swoje imię, ksywkę lub numer nadany przez organizatorów, przypiąć na koszulce i wystartować. Bez tego też możesz, ale........no ) W razie czego pisać!!
pozdrawiam
PS. fajny załącznik jest do oglądnięcia !!
http://www.youtube.com/watch?v=peQVSozgLb4
W czwartek, 6 maja w 'Gazecie Wyborczej' znajdziesz numer startowy akcji Polska Biega. Możesz wpisać tam swoje imię, ksywkę lub numer nadany przez organizatorów, przypiąć na koszulce i wystartować. Bez tego też możesz, ale........no ) W razie czego pisać!!
pozdrawiam
PS. fajny załącznik jest do oglądnięcia !!
http://www.youtube.com/watch?v=peQVSozgLb4
- Sahij
- Wyga
Z okazji wakacyjnego pobytu w Gdansku postanowilem odwiedzic Wasza sciezke.
No i rewelacja. Uwielbiam zwirowe alejki, a tutaj ich pod dostatkiem, mozna sobie kombinowac trase na wszystkie strony i jeszcze zakonczyc bieg na plazy.
Troche pozazdroscilem, bo w Plocku gdzie mieszkam jest tylko jedna petla, ale gdybyscie odwiedzali moje miasto to przy okazji zapraszam na rundke.
Pozdrawiam Gdanskich biegaczy.
No i rewelacja. Uwielbiam zwirowe alejki, a tutaj ich pod dostatkiem, mozna sobie kombinowac trase na wszystkie strony i jeszcze zakonczyc bieg na plazy.
Troche pozazdroscilem, bo w Plocku gdzie mieszkam jest tylko jedna petla, ale gdybyscie odwiedzali moje miasto to przy okazji zapraszam na rundke.
Pozdrawiam Gdanskich biegaczy.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44:54
Hej!
Zamierzam przyjść jutro na mój 1szy trening. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć gdzie dokładnie wszyscy się spotykają? Czy to jest tam przy skateparku? Jaki jest poziom tych spotkań? Ile km biegniecie?
Pozdrawiam,
Michał
Zamierzam przyjść jutro na mój 1szy trening. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć gdzie dokładnie wszyscy się spotykają? Czy to jest tam przy skateparku? Jaki jest poziom tych spotkań? Ile km biegniecie?
Pozdrawiam,
Michał
- smopi
- Stary Wyga
Witam wszystkich Forumowiczów!
Także przyłączam się do pytania: jaki jest poziom tych spotkań? Dopiero zaczynam przygodę z bieganiem i boję się czy dla mnie nie będzie za szybko Potrafię truchtać 30-40 minut ale moje tempo jest wolne. Dam radę?
Pozdrawiam!
Także przyłączam się do pytania: jaki jest poziom tych spotkań? Dopiero zaczynam przygodę z bieganiem i boję się czy dla mnie nie będzie za szybko Potrafię truchtać 30-40 minut ale moje tempo jest wolne. Dam radę?
Pozdrawiam!
-
- Rozgrzewający Się
spokojnie dacie rade !!
biegniemy na kilku poziomach zaawansowania - nikt do tej pory nie musiał biegać sam.
Biegamy 2,4 lub 6km, potem wspólne rozciąganie.
Ludzie zaczynający swoją przygodę są pod specjalną opieką trenerki.
Miejsce spotkań: skatepark jest miedzy dwoma alejkami rowerowymi a między nimi jest jeszcze jedna żwirowa alejka dla pieszych - bliżej ulicy, tam gdzie parkują auta. W głębi widać naszą tablicę !!
Zapraszam wszystkich - weźcie znajomych !!
pozdr
mariokula
biegniemy na kilku poziomach zaawansowania - nikt do tej pory nie musiał biegać sam.
Biegamy 2,4 lub 6km, potem wspólne rozciąganie.
Ludzie zaczynający swoją przygodę są pod specjalną opieką trenerki.
Miejsce spotkań: skatepark jest miedzy dwoma alejkami rowerowymi a między nimi jest jeszcze jedna żwirowa alejka dla pieszych - bliżej ulicy, tam gdzie parkują auta. W głębi widać naszą tablicę !!
Zapraszam wszystkich - weźcie znajomych !!
pozdr
mariokula
- Michael
- Stary Wyga
- Kontakt:
gwoli ścisłości kiedy są biegowe spotkanka w Gdańsku? swojego czasu chciałem wybrać się na ścieżki biegowe nike - nie wypaliło, teraz wcięło mi login i hasło. tak czy inaczej, chętnie dołączyłbym się do jakiejś grupki - w kupie siła
i jeszcze pytanko - orientuje się ktoś, gdzie można pobiegać w okolicy Wrzeszcza? poleci ktoś jakieś oblatane ścieżki? ;>
p.s. jak to dobrze wrócić na forum bieganie.pl po ośmiu (sic!) latach :D
i jeszcze pytanko - orientuje się ktoś, gdzie można pobiegać w okolicy Wrzeszcza? poleci ktoś jakieś oblatane ścieżki? ;>
p.s. jak to dobrze wrócić na forum bieganie.pl po ośmiu (sic!) latach :D
[b]GG #1291119[/b]
THE WALL IS IN YOUR MIND, NOT YOUR BODY
THE WALL IS IN YOUR MIND, NOT YOUR BODY
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44:54
hej
oficjalnie ścieżki się skończyły chociaż nasza grupa zbiera się cały czas tak samo o 18.30 na przymorzu pod tablicą ścieżek. Niestety na wrzeszczu się nie znam. Mnie nie będzie w ten czwartek, chociaż się zapowiadałem, ale pobiegnę z Wami za tydzień.
Pozdrawiam,
Michał
oficjalnie ścieżki się skończyły chociaż nasza grupa zbiera się cały czas tak samo o 18.30 na przymorzu pod tablicą ścieżek. Niestety na wrzeszczu się nie znam. Mnie nie będzie w ten czwartek, chociaż się zapowiadałem, ale pobiegnę z Wami za tydzień.
Pozdrawiam,
Michał