Ścieżka 10-20km Warszawa
-
- Rozgrzewający Się
Cześć. Szukam grupy chętnej do biegania na terenie Warszawy na dystansie 10-20 raz lub 2 razy w tygodniu (nie kryję, iż optymalne byłoby Śródmieście wzdłuż Wisły). Chętnie też dołączę się do grupy już biegającej. Dlatego dziękuję za każdy cynk w tej sprawie. Mila
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Apeluję do Warszawiaków - ambitna biegaczka szuka biegowego towarzystwa. ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:24
- Życiówka w maratonie: brak
Witam ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Ja co prawda nie biegam jeszcze na dystanse 20 km, ale tak do 15 jak najbardziej. Na przykład dzisiaj zrobiłem sobie trasę wzdłuż Wisły od Powiśla do końca Kępy Potockiej i z powrotem. Zazwyczaj jednak biegam w parkach na Powiślu i w Łazienkach, jako że jest tam cicho, zielono i nie biega się cały czas po betonie.
Na wspólne bieganie jestem oczywiście chętny, bo jak dotąd to było tylko solo.![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Pozdrawiam,
Maciek
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Ja co prawda nie biegam jeszcze na dystanse 20 km, ale tak do 15 jak najbardziej. Na przykład dzisiaj zrobiłem sobie trasę wzdłuż Wisły od Powiśla do końca Kępy Potockiej i z powrotem. Zazwyczaj jednak biegam w parkach na Powiślu i w Łazienkach, jako że jest tam cicho, zielono i nie biega się cały czas po betonie.
Na wspólne bieganie jestem oczywiście chętny, bo jak dotąd to było tylko solo.
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Pozdrawiam,
Maciek