Ścieżki Biegowe - Warszawa

kubawisniewski
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Zapraszam do kontaktu z naszymi trenerami oraz innymi ścieżkowiczami za pośrednictwem tego forum!
Informacje o Programie Ścieżek Biegowych znajdziecie na naszej stronie www.sciezki-biegowe.pl
New Balance but biegowy
sveNN
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

cieszę się, że tak fajna i potrzebna akcja jak Ścieżki Biegowe wraca po chudych latach... :). Pozdrawiam wszystkich trenerów!
Awatar użytkownika
Misiek109
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ja się wybieram!
Wygrać i spocząć na laurach to klęska, przegrać i walczyć dalej to prawdziwe zwycięstwo.

Obrazek
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a moglby ktos napisac jak wyglada sprawa z szatnia? czy takie biegi sa organizowane jedynie z mysla o mieszkajacych w okolicy lub dojezdzajacych wlasnym srodkiem transportu?
00jan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:14

Nieprzeczytany post

Jak nike organizował to każdy sam dobiegał już przebrany z domu. Tam gdzie kto ma najbliżej, najwygodniej. Pewnie tak samo będzie bo to by znacznie koszty podniosło a tak jest za free.
kubawisniewski
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

To fakt, nie zapewniamy szatni, ale zawsze ktoś się znajduje chętny ze swoim samochodem, w którym można zostawić ewentualnie ubranie. W pewien sposób zachęcamy do tego, by nie wstydzić się stroju sportowego i przychodzić na ścieżkę przebranym.
bombowiec
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Mam pytanie do organizatorów lub trenerów. Czy są plany tworzenia nowych ścieżek w innych miejscach Warszawy np. w Marysinie lub szerzej Mazowieckim Parku Krajobrazowym?
Pozdrawiam
Bombowiec
00jan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:14

Nieprzeczytany post

Czy informacje o teście coopera pod koniec sezonu wiosennego i mistrzostwach ścieżek biegowych będą podawana tylko na ścieżkach czy też na stronie sciezki-biegowe.pl ?
Kiedy test coopera może być mniej więcej może być, pod koniec maja?
kubawisniewski
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

bombowiec pisze:Mam pytanie do organizatorów lub trenerów. Czy są plany tworzenia nowych ścieżek w innych miejscach Warszawy np. w Marysinie lub szerzej Mazowieckim Parku Krajobrazowym?
Na razie wystartowaliśmy, plany rozszerzenia zajęć są, ale nie ukrywam, że w tym sezonie skupiamy się na istniejących ścieżkach.
00jan pisze:Czy informacje o teście coopera pod koniec sezonu wiosennego i mistrzostwach ścieżek biegowych będą podawana tylko na ścieżkach czy też na stronie sciezki-biegowe.pl ?
Kiedy test coopera może być mniej więcej może być, pod koniec maja?
Konkretna informacja o testach coopera podana będzie na pewno nie tylko na samych zajęciach, ale też w dzialeNASZE IMPREZY na stronie z wyprzedzeniem.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kubawisniewski pisze:To fakt, nie zapewniamy szatni, ale zawsze ktoś się znajduje chętny ze swoim samochodem, w którym można zostawić ewentualnie ubranie. W pewien sposób zachęcamy do tego, by nie wstydzić się stroju sportowego i przychodzić na ścieżkę przebranym.
stroju sportowego sie nie wstydze ale ... na najblizsza sciezke mialabym jakas godzine wliczajac w to najmniej 2 przysiadki :/

mam pytanie odnoscie sciezki na 10 km - od razu planujecie tyle biegac czy to jest trasa z ktora zamierzacie stopniowo oswajac chetnych? w przypadku opcji pierwszej jakie mniej wiecej tempo jest narzucane dla grupy mniej zaawansowanej o ile taki podzial zostalby zastosowany?
kubawisniewski
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

mam pytanie odnoscie sciezki na 10 km - od razu planujecie tyle biegac czy to jest trasa z ktora zamierzacie stopniowo oswajac chetnych? w przypadku opcji pierwszej jakie mniej wiecej tempo jest narzucane dla grupy mniej zaawansowanej o ile taki podzial zostalby zastosowany?

Dobrze, ze padło to pytanie...

Pewnie chodzi o Las Kabacki. Trasa, którą tam pokonujemy, tak jak napsialiśmy na stronie, ma długość od 2 do 10 km. Każdy trening jest inny, każdy dystans jest inny. W dodatku w Kabatach zawsze jest dwóch trenerów - Renata i Wiesław Paradowscy - którzy dzielą grupę na zaawansowanych i trochę mniej zaawansowanych:)). Nie ma strachu, na pewno od razu nie trzeba będzie pokonywać 10 km!

Co do ubrania - w Kabatach jest taka fajna grupa, że o zostawienie rzeczy u kogoś w aucie się nie musisz martwić na pewno. Zapraszamy
pabloss
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

a czy mogę dołączyć w dowolnym momencie - w sensie później niż w najbliższą sobotę [chodzi mi o Kabaty], bo niestety akurat wtedy nie mogę..?

pozdrawiam
keep on running, keep keep on running.
kubawisniewski
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

jak najbardziej, ale... im wcześniej, tym lepiej!
Awatar użytkownika
run
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czy w tym tygodniu odbywają się spotkania?
kubawisniewski
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Tak, bez zmian.
ODPOWIEDZ