bieganie a duzy biust
Moderator: beata
-
- Rozgrzewający Się
Osobiście od niedługiego czasu (czekały miesiąc w trakcie wychodzenia z kontuzji) biegam w ich gatkach typu StabilX i całkiem fajnie się sprawują, szczególnie w zakresie swojej głównej funkcji jaką jest stabilizacja kolana ...
Biustonosze dla mnie względem konstrukcyjnym wyglądają fantastycznie i powiem szczerze, że w tym przypadku używałbym raczej zwrotu top ... W Polsce jeszcze nie spotkałem się z jakąś pełną i sensowną recenzją biustonoszy - a najcenniejsze byłyby te od właścicielek pokaźniejszych biustów z uwagi na pełne wykorzystanie dobrodziejstw sieci wsparcia - ale może jest to wynik niezbyt wnikliwych poszukiwań lub niedługiego czasu życia brandu na polskim rynku.
W razie pytań ogólnie na temat produktów CW-X chętnie podzielę się swoją zdobytą wiedzą.
Pozdrawiam serdecznie<
Jarek
Biustonosze dla mnie względem konstrukcyjnym wyglądają fantastycznie i powiem szczerze, że w tym przypadku używałbym raczej zwrotu top ... W Polsce jeszcze nie spotkałem się z jakąś pełną i sensowną recenzją biustonoszy - a najcenniejsze byłyby te od właścicielek pokaźniejszych biustów z uwagi na pełne wykorzystanie dobrodziejstw sieci wsparcia - ale może jest to wynik niezbyt wnikliwych poszukiwań lub niedługiego czasu życia brandu na polskim rynku.
W razie pytań ogólnie na temat produktów CW-X chętnie podzielę się swoją zdobytą wiedzą.
Pozdrawiam serdecznie<
Jarek
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Z wiadomych ( i mniej wiadomych ) powodow nie jestem w stanie gruntownie pomoc w wyborze top-u.
Jednak latwo zapoznac sie z bardzo wieloma opiniami uzytkowniczek , wyszukujac po angielsku.
Przedstawiciel firmy zapewnil mnie , ze nawet rozmiary D sa o wiele lepiej wspomagane niz czynia to produkty konkurencji.
Jednak latwo zapoznac sie z bardzo wieloma opiniami uzytkowniczek , wyszukujac po angielsku.
Przedstawiciel firmy zapewnil mnie , ze nawet rozmiary D sa o wiele lepiej wspomagane niz czynia to produkty konkurencji.
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
-
- Rozgrzewający Się
Ja nosze rozmiar 65E i biegam w Shock Absorberze: http://www.figleaves.com/uk/product.asp ... lour=Blues
Moge go tylko polecic - swietnie utrzymuje biust i jest wygodny. Niektore uzytkowniczki narzekaja na trudnosci w zapinaniu, ale to chyba kwestia wprawy Mozna ten i inne modele Shock Absorbera znalezc na allegro albo zamowic z UK, przesylka nie jest az tak miazdzaco droga, zwlaszcza, jezeli kilka osob zrzuci sie na przesylke. Swoja droga, polecam tez serwis www.balkonetka.pl jezeli chodzi o wszelkiej masci stanikowe porady
Moge go tylko polecic - swietnie utrzymuje biust i jest wygodny. Niektore uzytkowniczki narzekaja na trudnosci w zapinaniu, ale to chyba kwestia wprawy Mozna ten i inne modele Shock Absorbera znalezc na allegro albo zamowic z UK, przesylka nie jest az tak miazdzaco droga, zwlaszcza, jezeli kilka osob zrzuci sie na przesylke. Swoja droga, polecam tez serwis www.balkonetka.pl jezeli chodzi o wszelkiej masci stanikowe porady
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Szukam biegającej regularnie dziewczyny z niemałym biustem.
(żona o tym wie)
(żona o tym wie)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A ile to jest "niemały"? znam 2 potencjalne kandydatki, ale może mógłbyś jakoś precyzyjniej określić w cm albo w rozmiarze...
Swoją drogą, Twoja żona wydaje się mieć stresujące życie :D
Swoją drogą, Twoja żona wydaje się mieć stresujące życie :D
-
- Zaprawiony W Bojach
a ja mam pytanie jak mimo ze biegacie udaje Wam sie zachowac biust? ja po miesiacu biegania nie zbilam ani kilograma natomiast stracilam wszedzie po pare cm - niestety w biuscie rowniez, a ze nie duzo tego bylo to nie wiele zostalo mam sobie przywiazac rece do tulowia zeby nimi nie ruszac w trakcie biegu? bo juz naprawde nie wiem co z tym zrobic ...
-
- Rozgrzewający Się
Myślę, że od samego majtania się biustu on nie maleje, a może jedynie stać się obwisły Natomiast wiadomo, że podczas wysiłku spalasz tkankę tłuszczową, a ta również jest częścią biustu.
Ja na co dzień noszę 70E, ale w Decathlonie dorwałam świetny Sportance 1000 Kalenji rozmiar 70D i biega się bajecznie. Zero obcierających ramiączek, zero bólu, zero majtania się biustu góra-dół. Warto jeszcze dodać, że sam biustonosz też wygląda niczego sobie Jedyna wada to taka, że w sklepie nie było za dużego wyboru.
Ja na co dzień noszę 70E, ale w Decathlonie dorwałam świetny Sportance 1000 Kalenji rozmiar 70D i biega się bajecznie. Zero obcierających ramiączek, zero bólu, zero majtania się biustu góra-dół. Warto jeszcze dodać, że sam biustonosz też wygląda niczego sobie Jedyna wada to taka, że w sklepie nie było za dużego wyboru.
-
- Rozgrzewający Się
Moja znajoma ma podobny problem, też ma stanik rozmiar E, ale skrzetnie sobie radzi. Ma jakiś sportowy stanik, nie wiem jaki.
Czasami też obwiązuje klatke piersiową gazą, żeby się biust lepiej trzymał
Zabawny patent, ale działa
Czasami też obwiązuje klatke piersiową gazą, żeby się biust lepiej trzymał
Zabawny patent, ale działa
- pysia222
- Stary Wyga
Dziewczyny ja polecam staniki sportowe triumpha sa bardzo wygodne i dobrze trzymaja biust.
18.05.14 mz3athlon (Sprint) - 01:25:32
08.06.14 Elk (Sprint) - 01:26:43
06.07.14 Welzheim (Sprint) - 01:39:42
03.08.14 Ulm (Olimpijski)
moje marzenie - IRONMAN FRANKFURT
- Kraverka
- Rozgrzewający Się
też mam ten stanik - POLECAMpysia222 pisze:Dziewczyny ja polecam staniki sportowe triumpha sa bardzo wygodne i dobrze trzymaja biust.
One rule - is no rules!
PS Biegam po nową sylwetkę (!)
PS Biegam po nową sylwetkę (!)
- pysia222
- Stary Wyga
Kraverka pisze:też mam ten stanik - POLECAMpysia222 pisze:Dziewczyny ja polecam staniki sportowe triumpha sa bardzo wygodne i dobrze trzymaja biust.
to juz dwie zadowolone dziewczyny
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
a ja kiedys widzialam na przecenie Triumpfowe staniki biegackie po 5€ sztuka i niestety nie bylo mojego rozmiaru
- pysia222
- Stary Wyga
5€ , ze ja na taka promocje nie moge trafic staniki z tej firmy sa rewelacyjne , ale cena .........glowa boliBawareczka pisze:a ja kiedys widzialam na przecenie Triumpfowe staniki biegackie po 5€ sztuka i niestety nie bylo mojego rozmiaru