Krakowskie Dreptane Pogaduchy
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
A ja od piątku znowu leniuchuję - po Wiązownej wróciło niedoleczone przeziębienie :( Nie wiem, czy już jutro zdecyduję się na wznowienie treningów ale w tym tygodniu na pewno.
S.
S.
- Pirx
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
Witam
Jestem sekretarzem klubu, wynalazlem gdzies w forumowych czelusciach swoj stary nick.
Przybywam.
(Edited by Pirx at 9:31 pm on Mar. 8, 2004)
Jestem sekretarzem klubu, wynalazlem gdzies w forumowych czelusciach swoj stary nick.
Przybywam.
(Edited by Pirx at 9:31 pm on Mar. 8, 2004)
[b][url=http://www.republika.pl/maraton2003/]KKB "Dystans"[/url][/b]
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Ponieważ wykopałem sie już z sudeckich zasp, to przypomnę o sprawie strojów i przekazanie informacji nie zaglądającym na forum.
Doniesiono mi, że Prezes w przedstartowej gorączce nie raczył na zebraniu podjąć tematu. Zajmie sie tym Komisja Rewizyjna
Doniesiono mi, że Prezes w przedstartowej gorączce nie raczył na zebraniu podjąć tematu. Zajmie sie tym Komisja Rewizyjna
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Temat strojowy odświeżam.
Proszę o deklarację (z rozmiarem) do końca tego tygodnia - najpóźniej do niedzielnych pogaduchów. Bo potem już będzie za późno, nie bedziemy zamawiać na zapas, a chciałbym już zadziałać...
Przekażcie znajomym.
(Edited by krzycho at 9:32 am on Mar. 11, 2004)
Proszę o deklarację (z rozmiarem) do końca tego tygodnia - najpóźniej do niedzielnych pogaduchów. Bo potem już będzie za późno, nie bedziemy zamawiać na zapas, a chciałbym już zadziałać...
Przekażcie znajomym.
(Edited by krzycho at 9:32 am on Mar. 11, 2004)
k
k
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bylem pewny, ze na forum bedzie ostra dyskusja, którędy jutro biegać, bo to tu śnieg, tu slisko, tu bloto, tu mokro etc. a tu nic.
No jestem rozczarowany Od razu widać, ze SMS-o daleko.
A czy sympatyczna "żeńska grupa ozdobna SMS-a" pojawi się jutro - będzie ostro!!!!
No jestem rozczarowany Od razu widać, ze SMS-o daleko.
A czy sympatyczna "żeńska grupa ozdobna SMS-a" pojawi się jutro - będzie ostro!!!!
Pozdr. Artur
- Pirx
- Stary Wyga
Dzisiaj na pogaduchach powiało wiosną, kolejny rekord frekwencji (36 sztuk). Biegaliśmy wokół błoń, część grupy po pierwszym kółku podjęła się mierzenia trasy na półmaraton. Błonia mają 3542m (z wyprofilowaniem zakrętu pod rogiem Focha i 3. maja).
[b][url=http://www.republika.pl/maraton2003/]KKB "Dystans"[/url][/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W jakim kierunku odbędzie sie bieg /np. patrzac od Juvenii biegnę w stronę Wawelu, czy Sowińca/, czy start ostry bedzie przy Juvenii, jakie sa slowa piosenki?
Pozdr. Artur
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
A mnie policzyliście? Bo byłoby nawet 37
Biegłem z domu, spóźniłem sie troche i ruszyłem pod prąd, a tu z naprzeciwka ławą idą baardzo ładnie to wyglądało.
Chyba trzeba to zacząć zgłaszać na policję albo mogą być problemy - z treningu robi się impreza masowa...
Biegłem z domu, spóźniłem sie troche i ruszyłem pod prąd, a tu z naprzeciwka ławą idą baardzo ładnie to wyglądało.
Chyba trzeba to zacząć zgłaszać na policję albo mogą być problemy - z treningu robi się impreza masowa...
k
k
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Arturo 51: jeśli chodzi o piosenkę, to ułożyłem pieśń na melodię żurawiejek, która ma ambicję stania się pieśnią bojową naszego klubu. W zasadzie była gotowa już na spotkaniu 2 tygodnie temu. Jak z piosenką na melodię proponowaną przez Byka - nie wiem.
S.
S.