Ktoś rozumie o co tutaj chodzi?Przypomina mi się od razu jak bieganie.pl rozpisywało się o jednym zawodniku którego nie wzięli do kadry mimo, że biegał szybciej niż pozostali, zaraz mi się to kojarzy właśnie z takim monopolem jak np to, że nie ma działów o innych maratonach,
Tu masz forum na którym są wątki dotyczące każdej dowolnej imprezy, Poznania czy Wrocławia.
http://bieganie.pl/forum/viewforum.php?f=10
Na stronie i na Forum jest Dział dotyczący Warszawy. Na stronie z tytułu naszego zaangażowania medialnego.
A na Forum? Nie przyszło mi do głowy że jest potrzeba aby powstało podforum Maratonu w Poznaniu czy innych dużych imprez. Nikt mi nigdy czegoś takiego nie zasugerował ale nie widzę przeciwwskazań.
Jeśli jakakolwiek społeczność skupiona wokół jakiejś idei uważa że wielkość tematów które chciałaby poruszać wymaga utworzenia odrębnego podforum to proszę mi o tym powiedzieć.
Nie mówię, że na każdą będę reagował od razu na "tak" bo wg mnie często takie pomysły są dużo na wyrost (jak choćby ostatnio pomysł utworzenia podforum o naszych przepisach na potrawy). Ale na pewno każdą taką propozycję rozpatrzę.
A bieganie.pl i biegajznami są rzeczywiście związane.