Krakowskie Dreptane Pogaduchy

Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Quote: from byku on 1:18 pm on Mar. 1, 2004
Ibex,wlasnie przed chwila pokazywalem wyniki trenerowi orientalistow,utknawszy na twoim nazwisku mile Cie wspominal ;)
Komu pokazywaleś. Trzmielewskiemu?
Ibex    
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from byku on 1:38 pm on Mar. 1, 2004
Quote: from krzycho on 11:15 am on Mar. 1, 2004
mimo walącego śniegu na Błoniach 14 sztuk ;)
Przegrana o 1 sztuke /przez to ze "hutę" zasypalo/
Ale i tak dodajac nas w delegacji kolejny rekord 29  sztuk!!!
A! Jeszcze spotkalismy na rowerach Kasie Szczurek i Andrzeja Grabowicza. Możemy ich uznać?
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from Ibex on 3:01 pm on Mar. 1, 2004

Komu pokazywaleś. Trzmielewskiemu?
Tym razem Burzy.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aaaaaa Burzy :) Pozdrów go ode mnie. Powiedz, że pamietam o naszych wspólnych wyjazdach i zawodach :):)
Ibex    
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ok  ;)
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a wracajac na chwilke do WIazownej, to potraktowalem ten bieg jako sprawdzajaco-edukacyjnie. Wyniki sa takie:
- Bieganie na niedzielnych pogaduchach procentuje, a nauka biegania nie (patrz Romek, ktory zawsze lepiej odemnie biegal, a po tyum jak teraz"uczy" sie biegac, wyraznie oslabl na 14 km :-( )
- Andrzej trzymal sie b. dobrze i calkiem niezle mu poszlo jak na kogos, kto ma co prawda kawal kondycji, ale biega tak naprawde od 4 miesiecy.
- ja bielgme najpier w nimi dwoma. Zalozylismy, ze przebiegniemy sobie w tempie 5:30 - 5:40. No ale mniej wiecej od 10 km zaczelo mnie nosic i cholernie mi sie nudzilo takie dreptanie (cudowny wplyw Lasku :-) i na 15 km powiedzialem chlopakom, ze lece im zajac miejsce pod przysznicem :-) Z dalszej czesci jestem naprawde dumny, bo pobieglem w tempie jakies 4:40 ponad 5 km, a ostatni kilometr przed meta to nawet przyspieszylem do tego stopnia, ze podstepem wyprzedzilem Artka (nie Arturo51) :-). Znaczy to, ze w sumie moglem od samego poczatku biec z duzo wyzszym tempem, co tez mam zamiar zrobic w Krakowie 21 marca.
A zeby tym co byli na czele zepsuc humor z doskonalych wynikow, to chcialbym zauwazyc, ze oni (orpocz Byka) biegli w kategorii, gdzie byla znacznie mniejsza konkurencja! W M40 bylo najwiecej osob, wiec konkurencja najwieksza :-))))
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from sms on 10:04 pm on Mar. 1, 2004

A zeby tym co byli na czele zepsuc humor z doskonalych wynikow, to chcialbym zauwazyc, ze oni (orpocz Byka) biegli w kategorii, gdzie byla znacznie mniejsza konkurencja! W M40 bylo najwiecej osob, wiec konkurencja najwieksza :-))))
Są kłamstwa, duże kłamstwa i statystyki :hej:
Ok, dość złośliwości, bo mi życzliwi przypomną, jak to rok temu Krzyś pojechał na Półmaraton Świętokrzyski...
k
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wyjeżdżam.
W razie wolnego czasu w piątek czy sobote prosze potrzymac kciuki ;)
k
votec128
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wczoraj nie moglem byc na spotkaniu( jak co miesiac :] ) bo zajecia na uczelni.W niedziele na bieganiu uslyszalem ,ze beda zamawiane stroje "klubowe" .Jest jeszcze  mozliwosc pisania sie na nie czy tez nie ma jeszcze gotowego projektu co do ostatecznego wygladu stroju??W jakiej firmie beda szyte? Sprawa jest pilna bo musze miec stroj na zaowdy za 3 tygodnie i nie wiem co mam robic .
Heh,i tak bede [b]lepszy[/b]-kwestia czasu
Awatar użytkownika
gregoz68
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No właśnie. Nie omawialiśmy kwestii tych strojów, gdyż miał się tym zająć Krzycho ale wyjechał na zawody i zakopał się w śnieg. Wróci w niedzielę to zaczniemy go monitować w tej sprawie.
gregoz
Awatar użytkownika
miroszach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:06
Życiówka w maratonie: 3:07:51

Nieprzeczytany post

Gratuluję doskonałych wyników! Gregoz68 widzę, że zamierzasz pokazywać plecy Kazkowi nie tylko na Cracoviamaratonie. To kto zamierza bić czas z Wiązowny na Błoniach 21 marca?
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
Awatar użytkownika
Kazim
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Włączyłem Kronikę Krakowską w telewizji i mignął mi materiał o półmaratonie organizowanym w Bocheńskiej kopalni soli. Dowiedziałem się z niego, że bieg składa się z pętli 2,5km ale nie wiem czy już się odbył czy to są dopiero jakieś przymiarki. Byłem na stronie kopalni i na stronie psb nic nie znalazłem. Czy ktoś może słysał o tym biegu?
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Będzie to próba bicia rekordu na przebiegnięcie półmaratonu najgłebiej pod ziemią.
Bieg ten odbedzie się dla uczczenia imienin Króla Kazimierza.
Ze zwględów technicznych jest to bieg z ograniczoną ilością uczestników /ok.10/
Po biegu opiszę swoje odczucia.  
Awatar użytkownika
gregoz68
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Miro wielkie dzięki! Ale po prawdzie nie ma za co. Ciężko się biegło w takich warunkach. W Krakowie na Błoniach myślę, że najlepiej nas zaprezentują Krzyś Kowalski i Rafał Krzemień. Oczywiście pod warunkiem, że WARUNKI POGODOWE :grr: ulegną poprawie, bo w przeciwnym wypadku zrobimy sobie konkurs na ulepienie najokazalszego bałwana i pójdziemy na grzańca.
gregoz
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Miałem to szczęście uczestniczyć w kameralnym półmaratonie,rozegranym w specyficznych kopalnianych warunkach na poziomie 212 metrów pod ziemią.
Najstarsza na ziemiach polskich kopalnia soli działająca nieprzerwanie od 1248 roku,czyli
                             Kopalnia Soli Bochnia
,gościla dzisiaj 1 biegaczkę i 10 biegaczy.Wszyscy ukonczyli bieg.
Ja biegłem w tej unikalnej sceneri 1:27'01"
Dłuższą relację z biegu przedstawię wkrótce.
Krótkie migawki z imprezy będą w Kronice Krakowskiej TVP3,oraz stacjach radiowych Radio Krakow:Radio Plus:Radio Zet.Natomiast dłuższa relacja będzie w sobotę w TVP3 o godz.16.00 lub 18.00
ODPOWIEDZ