Silesia ECORUN Powitanie Wiosny

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
lejek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:18
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hejka,

skąd masz zdjęcie? Jest już jakaś galeria? Ja znalazłem jak do tej pory http://www.online.datasport.pl/results1 ... p=12:46:12.

Pozdro,
Lejek

PS> Miło było Cię poznać Piter! Uciekłeś mi na ostatniej pętli o 30 s ;-).
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

ArturS pisze:
piter82 pisze:bardzo fajny bieg, i pogoda dopisała, do zobaczenia za rok :-)
Gdzieś się tak śpieszył? :hej:
Obrazek
he he to chyba był finisz bo nie biegłem tak szybko cały czas hehe dzięki za foto :-)
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
Awatar użytkownika
ArturS
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wrzucam właśnie zrobione fotki na picassę
http://picasaweb.google.com/10057775648 ... directlink
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
GG 730243
Awatar użytkownika
silesiamarathon.pl
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pozostaje nam jeszcze zaprosić na konkurs http://www.skokwesola.pl/silesia-ecorun.html może los uśmiechnie sie kolejny raz.
Silesia Marathon - Twój bieg. Twoje zwycięstwo!
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Brawa dla Organizatorów!
Oczywiście Wielkie Brawa!
Bylo super!
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
TrailRunning
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

W naszej galerii (http://trailrunning.pl/zdjecia/) opublikowaliśmy zdjęcia z Silesia Eco Run w Chorzowie. Jest ich łącznie 1200 więc jest duża szansa, że każdy odnajdzie swoje. Po wysłaniu numerów wybranych fotografi na adres info@speleoteam.pl, odeślemy zdjęcia w oryginalnej rozdzielczości. Zapraszamy na strone: www.trailrunning.pl
Wojtek87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Chciałbym wypowiedzieć się na temat jak dla mnie farsy biegowej, której niestety byłem uczestnikiem. Byłem świadkiem chyba najgorzej zorganizowanego biegu w Polsce, a na pewno w moim "karierze". Po pierwsze kosmiczna opłata startowa za którą otrzymaliśmy papierową torbę pełną ulotek i jakąś badziewną bawełnianą koszulkę. Opóźnienia (na szczęście nie przed startem), chcący na siłę być śmieszny prowadzący, który nie za bardzo wiedział co powiedzieć. Dodatkowo brak wyników przez 30 minut, nagrody śmiesznie żenujące, a na dodatek inaczej niż zapisane w regulaminie generalka pokryła się z kategoriami wiekowymi.

Żadnego posiłku po biegu tylko jakiś rozcieńczony Gatorade.

Ja na pewno nie wrócę w następnym roku i nikomu kto chce pobiegać nie polecam. Organizator po prostu dobrze zarobił na biegaczach.

P.S. Statuetki dla zwycięzców bardziej przypominały zawody szkole w których biegałem kilka lat temu.

WSTYD. Nie chodzi mi nawet o te skarpetki salomona za 15zł, których niesłusznie nie dostałem, a jedynie o czystą uczciwości i sprawiedliwość.
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wojtek87 a który byłeś tak w ogóle? Myślę, że w porównaniu z zeszłym rokiem było lepiej. Wpisowe było 20 zł gdy zapisaleś się odpowiednio wcześnie, jeśli w dniu startu to się nie dziwnie. Wprawdzie jak zwykle menu było iście dla mięsożerców no ale przynajmniej żona sobie pojadła :-)
GG 730243
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wojtek87 pisze:Chciałbym wypowiedzieć się na temat jak dla mnie farsy biegowej, której niestety byłem uczestnikiem. Byłem świadkiem chyba najgorzej zorganizowanego biegu w Polsce, a na pewno w moim "karierze". Po pierwsze kosmiczna opłata startowa za którą otrzymaliśmy papierową torbę pełną ulotek i jakąś badziewną bawełnianą koszulkę. Opóźnienia (na szczęście nie przed startem), chcący na siłę być śmieszny prowadzący, który nie za bardzo wiedział co powiedzieć. Dodatkowo brak wyników przez 30 minut, nagrody śmiesznie żenujące, a na dodatek inaczej niż zapisane w regulaminie generalka pokryła się z kategoriami wiekowymi.

Żadnego posiłku po biegu tylko jakiś rozcieńczony Gatorade.

Ja na pewno nie wrócę w następnym roku i nikomu kto chce pobiegać nie polecam. Organizator po prostu dobrze zarobił na biegaczach.

P.S. Statuetki dla zwycięzców bardziej przypominały zawody szkole w których biegałem kilka lat temu.

WSTYD. Nie chodzi mi nawet o te skarpetki salomona za 15zł, których niesłusznie nie dostałem, a jedynie o czystą uczciwości i sprawiedliwość.
nie no, nie mogę...aż żal, że sa tacy ludzie... jak koszulka "badziewna" to było brać? z opłaty startowej pokrywa się chyba nie tylko pakiet ale m.in. szatnie, itp. A jesli Ty biegasz tylko dla nagród to sobie nie przyjeżdżaj za rok ani za dwa ani za trzy... to jest impreza masowa a nie bieg dla kilku zawodników walczących o zwycięstwo. Dla mnie i przypuszczam dla 99% uczestników było ok a nawet bardzo dobrze. Niestety niektórzy zawodnicy mają typowo roszczeniowe nastawienie, szkoda.
naprawde nie mogę... "farsa biegowa"... :echech:
Tu zgodzę się z Piterem, któremu w tym roku nie przeszkadzało mięso :hej: i chwała Mu za to!
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
arosa
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

A ja odwrotnie(Ja na pewno nie wrócę w następnym roku i nikomu kto chce pobiegać nie polecam)
Moją oceną organizatorów będzie uczestnictwo w majowym maratonie i jesiennej połówce.
Polska to wolny kraj wolnych obywateli.
ODPOWIEDZ