Krakowskie Dreptane Pogaduchy
- byku
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzisiaj na Dreptanych Pogaduchach bylo ciekawie,z akcentem na gadanie.
Na miejscu zbiorki zjawilo sie nas 22 dreptakow /w tym jedna rodzynka Kinga/.
W 16 osob pobieglismy na bulwary Wisly,cztery osoby szlifowaly forme przed "Wiazowna" wokol Blon ( Gregoz68,Jarek,Marek,Rafal),dwie poszly grzac forme do domu (Arturo 51 i Romek).
Na bulwarach zlaczylismy sie z N-Huta (Sms,Ewabo z mężem,Agnieszka).
Pod Wawelem dolaczyl do nas Artek Skuratowicz,przy stopniu wodnym "Dąbie" pożegnaliśmy "N-Huta",i po gadanej gimnastyce zawrocilismy.
Biegnac trasą rowerową,zauwżylem biegnącego niżej równolegle z nami "gościa",zlączylismy się pod mostem kotlarskim,i tam Go zacząlem "kaperować" (po powrocie do domu,okazało się że skutecznie) ,oto cytat z mojego komunikatora
Podczas kaperowania spadłem na ostatnie miejsce w grupie,i wraz z Kingą dobieglem do Bloń.
Na Błoniach,spotkalismy sie jeszcze z grupką ścigaczy /Gregoz68+3/ , i to by bylo na tyle.
Podsumowójąc NA POGADUCHACH przewinęło sie dzisiaj 28 osob,kolejny rekord
Na miejscu zbiorki zjawilo sie nas 22 dreptakow /w tym jedna rodzynka Kinga/.
W 16 osob pobieglismy na bulwary Wisly,cztery osoby szlifowaly forme przed "Wiazowna" wokol Blon ( Gregoz68,Jarek,Marek,Rafal),dwie poszly grzac forme do domu (Arturo 51 i Romek).
Na bulwarach zlaczylismy sie z N-Huta (Sms,Ewabo z mężem,Agnieszka).
Pod Wawelem dolaczyl do nas Artek Skuratowicz,przy stopniu wodnym "Dąbie" pożegnaliśmy "N-Huta",i po gadanej gimnastyce zawrocilismy.
Biegnac trasą rowerową,zauwżylem biegnącego niżej równolegle z nami "gościa",zlączylismy się pod mostem kotlarskim,i tam Go zacząlem "kaperować" (po powrocie do domu,okazało się że skutecznie) ,oto cytat z mojego komunikatora
Wojtek leci do Los Angeles startowac w maratonie.cześć Byku!! Poznaliśmy sie dziś na biegu po bulwarach. Nazywam sie Wojtek Domański, jestem 1623 w rankingu polskich maratończyków )) hehe. Dzisiaj jade do siebie do Nowego Targu (w krakowie studiuje) a pozniej z tamtąd w piątek wylatuje już do USA. Wracam koło 20 marca to sie odezwe. bede w miare możliwości sledził strone i forum. pozdrawiam i do zobaczenia w marcu!!!
p.s. trzymaj za mnie kciuki 7 marca!!!!
Podczas kaperowania spadłem na ostatnie miejsce w grupie,i wraz z Kingą dobieglem do Bloń.
Na Błoniach,spotkalismy sie jeszcze z grupką ścigaczy /Gregoz68+3/ , i to by bylo na tyle.
Podsumowójąc NA POGADUCHACH przewinęło sie dzisiaj 28 osob,kolejny rekord
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
...A my, czyli NH dobieglismy sobie wszyscy szczesliwie do Huty. W sumie przebieglismy polmaratonik (rowne 22 km, ale chyba cos Forerunner klamie ) w tempie zalozonym, czyli ponizej 6 min.
Byku, poinformoj moze lud, ze to ze, 12 osob bedzie w Wiazownej, nie zwalnia ich z biegania w niedziele o 9:30 na rogu Piastowskiej
Aga, Ewa +malzonek juz dzis sie tam umawiali
Byku, poinformoj moze lud, ze to ze, 12 osob bedzie w Wiazownej, nie zwalnia ich z biegania w niedziele o 9:30 na rogu Piastowskiej
Aga, Ewa +malzonek juz dzis sie tam umawiali
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Krzycho tlumy przyszly podreptać i pogadać,a nie pozowac do fotek.
Nie bylo fotografa /chyba że ukryta kamera.??/
Nie bylo fotografa /chyba że ukryta kamera.??/
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Krzycho a tak powaznie,to Lud jest spontaniczny i to Ty musisz sie pilnowac zeby nie pogubic sie w tych Tabunach Dreptakow ;)
- byku
- Zaprawiony W Bojach
W tej chwili to ja jestem superscigaczem za ogonem grupy
Mysle,ze w Wiązownie ujawni sie nasza tajna bron Krzysiek ?!
Mysle,ze w Wiązownie ujawni sie nasza tajna bron Krzysiek ?!
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Przed Frankfurtem krecilem zalegle kilometry z 3 miesiecy leniuchiwania...
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Gregoz68 nie bądź taki skromny. Ja to nie jestem w stanie na zawodach widzieć nawet Twoich pleców.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
A jak tam przygotowania do Krakowa? Jak chcesz zrealizować plan na Kraków, to bez ścigania z Grześkiem raczej się nie obejdzie
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k