Krakowskie Dreptane Pogaduchy
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Miroszach: gratuluję!
Byku: wykrakałeś. W sobotę jeszcze biegałem normalnie (26 km) ale wieczorem mnie rozłożyło. Dopiero dziś się zjawiłem w pracy, treningi wznowię prawdopodobnie w sobotę. Trzemeszno odpada, do Wiązownej chyba się wybiorę ale ostatecznie zdecyduję gdzieś w środę-czwartek.
S.
Byku: wykrakałeś. W sobotę jeszcze biegałem normalnie (26 km) ale wieczorem mnie rozłożyło. Dopiero dziś się zjawiłem w pracy, treningi wznowię prawdopodobnie w sobotę. Trzemeszno odpada, do Wiązownej chyba się wybiorę ale ostatecznie zdecyduję gdzieś w środę-czwartek.
S.
- byku
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Ja cos krakalem???
Wlasnie dzis w Radiu Krakow, spotkalem sie z Twoim kolega z "Czarnej Trzynastki.Byl zdziwiony ze nie pojawiles sie na obchodach rocznicowych.
Zdrowiej szybko.
Wlasnie dzis w Radiu Krakow, spotkalem sie z Twoim kolega z "Czarnej Trzynastki.Byl zdziwiony ze nie pojawiles sie na obchodach rocznicowych.
Zdrowiej szybko.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Krakałeś, krakałeś (kiedy usiłowałem dociec, co w kompie piszczy i parę razy kichnąłem).
Widziałeś kogoś z Trzynastaków? Ciekawe, którego...
S.
Widziałeś kogoś z Trzynastaków? Ciekawe, którego...
S.
- byku
- Zaprawiony W Bojach
W "Radiu Krakow",byla audycja na zywo na temat-czy warto sie zrzeszac.
Jasio Ziółko zalatwil zaproszenie,i wraz z Janem Stachowem przez 45 minut przekonywalismy sluchaczy,rownoczesnie wspominajac o Niedzielnych Dreptanych Pogaduchach
Jasio Ziółko zalatwil zaproszenie,i wraz z Janem Stachowem przez 45 minut przekonywalismy sluchaczy,rownoczesnie wspominajac o Niedzielnych Dreptanych Pogaduchach
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Wiadomosc dla wybierajacych sie na "Polmaraton Wiazowna 2004".
Wyjazd 29.02 godz.5.30 ,koszt przejazdu 60 zl.
Szczegoly dogramy na Niedzielnych Dreptanych Pogaduchach,prosilbym o przyniesienie kasy.
Wyjazd 29.02 godz.5.30 ,koszt przejazdu 60 zl.
Szczegoly dogramy na Niedzielnych Dreptanych Pogaduchach,prosilbym o przyniesienie kasy.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To super że zalatwileś tego Busa. Kasę przyniosę w niedzielę.
Pozdr. Artur
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Sms,bocznymi kanalami,komunikuje sie z "N-huta"
Dywersja???,mysle ze nie!!!
Jutro biegamy trasa bulwarowa,spotykamy sie z "N-huta" w trakcie,biegniemy wspolnie, POGADUJEMY sporo,po czym... kazdy w swoja strone
Dywersja???,mysle ze nie!!!
Jutro biegamy trasa bulwarowa,spotykamy sie z "N-huta" w trakcie,biegniemy wspolnie, POGADUJEMY sporo,po czym... kazdy w swoja strone
-
- Zaprawiony W Bojach
...a ja biore ze soba aparat, co by zrobic efekt pracy naszych medialnych gwaizd Boje sie tylko, ze jak przyjda dzikie tlumy, to moj smieszny aparacik nie bedzie zdolny ich wszystkich objac na jednym ujeciu
Byku, wez koie razem biegniemymorke ze soba - tak w razie czego. My wybiegamy o 8:30, sciagamy po drodze Age i spacerkiem pomykamy w strone Wisly (rzeki oczywiscie). Tak jak umawialismy sie, na kotlarskim przebiegamy na druga strone i biegniemy Wam naprzeciw. Biegniemy do mostu debnickiego i ew. tam na Was chwile poczekamy. Potem to juz sobie razem biegniemy.
Byku, wez koie razem biegniemymorke ze soba - tak w razie czego. My wybiegamy o 8:30, sciagamy po drodze Age i spacerkiem pomykamy w strone Wisly (rzeki oczywiscie). Tak jak umawialismy sie, na kotlarskim przebiegamy na druga strone i biegniemy Wam naprzeciw. Biegniemy do mostu debnickiego i ew. tam na Was chwile poczekamy. Potem to juz sobie razem biegniemy.