Krakowskie Dreptane Pogaduchy
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
za daleko
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Nie umierać mi tam, klub nie może sobie pozwolić na straty wśród zawodników z pierwszego składu...
Będzie mini- i półmaraton, i że trasa w całości na pętlach wokół Błoń. Reszta jeszcze nie ustalona na 100%.
Jesteś w dzisiaj w parku?
Będzie mini- i półmaraton, i że trasa w całości na pętlach wokół Błoń. Reszta jeszcze nie ustalona na 100%.
Jesteś w dzisiaj w parku?
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- gregoz68
- Zaprawiony W Bojach
No z tym serie A to przesada! Tam powinni być tacy jak Franek Stroński et consortes. W parku tak... na naszych parkowych dreptanych (mocno dreptanych) pogaduchach. Wczoraj próbowaliśmy robić z Markiem kilometrówki na Błoniach pod wiatr
gregoz
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Grzegorz ja po czwartkowym sciganiu sie z wami,musze regenerowac dwuglowy (wczoraj z Krzychem zazywalismy jakis zlocisty plyn)
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
herbatę z żeńszeniem?
- gregoz68
- Zaprawiony W Bojach
To niestety bardzo smutne Panie Prezesie ale niniejszym donoszę na siebie samego, że piję taką herbatkę z żeńszeniem od wielu lat i nie mogę przestać. Im więcej biegam tym więcej herbat
gregoz
-
- Dyskutant
Kolego Krzycho, "nie siejcie propagandy":) ten indywidualny bieg z prezesem, to tylko bieg na skroty, abym znow nie byla na szarym koncu / oj szkoda, ze nie indywidualny trening /, a super wynik na III CM chcialabym miec. Juz sie zapisalam Przeczytalam o wczorajszym zebraniu zbyt pozno, szkoda. Zaluje zwlaszcza tego zoltego plynu, o ktorym nasz prezes sie chwalil. A swoja droga , to co to za przyklad dla sportowcow ?
- byku
- Zaprawiony W Bojach
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
-
- Dyskutant
i jeszcze mam pytanie- poniewaz nasza kolezanka Monika S. / byla we Frankfurcie/ chcialaby biegac razem z nami, ale ma problem z dojazdem, czy ktos ze "spiochow" dojezdza swoim srodkiem lokomocji z Biezanowa Nowego, czy moglby ja ewentualnie zabierac?
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Będzie dobry wynik w Krakowie, bedzie
Z okolic Bieżanowa chyba nie ma nikogo prócz Kazia Kalinowskiego, ale on nie jest zmotoryzowany.
Z okolic Bieżanowa chyba nie ma nikogo prócz Kazia Kalinowskiego, ale on nie jest zmotoryzowany.
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k