Tssssss..... to jeszcze wielka tajemnicaQuote: from PAwel on 8:32 pm on Feb. 8, 2004
A czy wasze plany, tj. Kledzikowe i Mariusza dotyczące sportów wielodyscyplinarnych są jeszcze tajemnicą?
kledzik
Tssssss..... to jeszcze wielka tajemnicaQuote: from PAwel on 8:32 pm on Feb. 8, 2004
A czy wasze plany, tj. Kledzikowe i Mariusza dotyczące sportów wielodyscyplinarnych są jeszcze tajemnicą?
Już byla dyskusja na ten temat i zdecydowaliśmy się na stały sobotni termin i miejsce spotkania.Quote: from kledzik
Trojmiasto jest ogromne, moze rzeczywiscie mialoby sens aby od czasu do czasu - podobnie jak w Warszawie - spotykac sie w lokalnych podgrupach? To nie jest konkretna propozycja, raczej temat do dyskusji.
Dobrze rzekłeś:)Quote: from DaB on 9:26 am on Feb. 9, 2004
Z Matemblewa dochodza bardzo krzepiace wiesci. Sluchajcie Panowie ten pomysl, zeby organizowac co jakis czas drugi bieg w rejonie Jasienia nawet mi sie podoba. To moze byc dobry pomysl bo jest w tamtych okolicach grupa niezmotoryzowanych dla ktorych takie spotkanie moze byc sensowne. Niestety to miejsce jest dosyc "zaszyte" i z Gdyni, czy z Sopotu raczej nikt tam nie dotrze. Jak rozumiem bierzecie na siebie organizowanie tych treningow i podchodzicie do sprawy w 100% powaznie. Tak?
To oczywiscie nie ma wplywu na nasze wczesniejsze ustalenia:
GRUPA TRÓJMIASTO SPOTYKA SIE W KAZDA SOBOTE O 9:15 PRZED WEJSCIEM GLOWNYM NA AWF.
Mam nadzieje, że dzięki Tobie doskonale poznam "moje" terenyJacek, jeszcze jeden bieg i uprawnienia przewodnika masz w kieszeni;)
Ja sie oczywiście nie wzbraniam, znam mnóstwo ścieżek:)
Andrzej
..........................
Grupa Trójmiasto
DaB, chyba będziesz miał szansę poprowadzić najbliższy sobotni bieg ultralight, ponieważ nie będzie mnie wtedy w Trójmieście.Quote: from DaB on 9:26 am on Feb. 9, 2004
Jakby co deklaruje chec prowadzenia tych ultralekkich treningow.