KOnkurs - bez nagrody :)
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
nie wolno sie dzielić!! ja tego szukałem dobre 3 dni i w końcu znalazłem... ale nie w necie dużo dużo podzwoniłem i w końcu dostałem odpowiedzieć :P
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
bacznie przyglądając się temu zdjęciu... stwierdzam ze budowla posiadająca styl starożytnej grecji z typowo rzymskimi wypukłościami i szczególnie plastycznymi fasadami nie może być nigdzie indziej niż we................. wrocławiu !
ps. ponoć tam zwijają asfalt z dróg na noc żeby nie ukradli. No i nie ma chleba krojonego. ;- )
oby to był wrocław. nie dawajcie takich odpowiedzi. może wygram, a jak wygram to podzielę się z wami. macie moje słowo.; -D
ps. ponoć tam zwijają asfalt z dróg na noc żeby nie ukradli. No i nie ma chleba krojonego. ;- )
oby to był wrocław. nie dawajcie takich odpowiedzi. może wygram, a jak wygram to podzielę się z wami. macie moje słowo.; -D
nie po to to robię, by mnie wielbiły tłumy,
znam setki innych powodów do dumy !
znam setki innych powodów do dumy !
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Oczywiście Bydgoszcz. Losowanie jutro.
- Mariusz6430
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
najpierw wybrałem bydgoszcz ale potem poprawiłem(myślałem że bydgoszcz to zbyt oczywiste) na gorzów ehh no trudno
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
Ja szukałem 3 dni bite 3 dni... rzadko odchodząc od kompa i znalazłem dzwoniąc do kolegi wiedziałem że to albo Bydgoszcz albo Toruń (fart zę mam w Bydgoszczy kumpla) i akurat mi sie udało zę wiedział o nim w sumie fajna zabawa i ciężko było znaleźć
Adam dużo osób zgadało?
Adam dużo osób zgadało?
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
a kiedy zaczołeś szukać?? bo od jakis 2 dni to wystarczy wpisać i wyskakuje... ale ja znalazłem troche wcześniej... dzień lub dwa przed tym jak w google można to było bez problemu znaleśćWal pisze:Ja nie szukałem 3 dni. Zajęło mi to około 20 minut. Wystarczy dobrze interpretować to co mówi google.
-
- Rozgrzewający Się
Raul7 pisze:a kiedy zaczołeś szukać?? bo od jakis 2 dni to wystarczy wpisać i wyskakuje... ale ja znalazłem troche wcześniej... dzień lub dwa przed tym jak w google można to było bez problemu znaleśćWal pisze:Ja nie szukałem 3 dni. Zajęło mi to około 20 minut. Wystarczy dobrze interpretować to co mówi google.
Dokładnie jeszcze kilka dni temu w google tego nie bylo, a teraz juz bez problemu wpisujemy i wyskakuje
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
ale mi chodzi kiedy szukał kolega bo jeśli wczoraj lub przedwczoraj to juz dało sie w google znaleźć wpisując po prostu nazwę sklepu... a wcześniej się nie dało bo google nie 'zaksięgowało' jeszcze tego RUN POINT...