na poczatku lutego polmaraton w 1h 40 min?!
no ladnie,
chyba musze przestac sie obijac i zabrac za porzadne bieganie bo nie bede mial z kim truchtac;)
gratulacje
Grupa Trójmiasto - sobota, 31 stycznia  Â
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzieki kapitanieQuote: from Olek on 6:45 pm on Feb. 1, 2004
Gratulacje! :)
Kiedy planujesz bieganie w 3M?
W dwie najblizsze soboty bede w Gdansku. 7. lutego chce pobiegac troszke z Friendem po poligonie pod Jasieniem (nie, to nie proba rozlamu, tylko taki nasz prywatny bieg )
15. lutego mam nadzieje spotkac sie z GT. Pasowalby mi bieg na jakies 20-30 km, ktory skonczylby sie najpozniej o 10:30. Moze chcialby ktos, tak jak ostatnio DaB, rozpoczac bieganie na godzinke przed wlasciwym spotkaniem i pozniej polaczyc sie z grupa?
Pozdrawiam serdecznie
kledzik
(Edited by kledzik at 9:18 pm on Feb. 1, 2004)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pewnie się ktoś znajdzie. Dla mnie bieganie o 8mej rano to za wcześnie. Do tego po wielu latach swobodnej improwizacji popadłem /chyba jako jeden z ostatnich/ w manierę biegania planowego. Aktualnie znam tylko perspektywę najbliższego tygodnia. I moja wiedza o czekającej mnie biegowej przyszłości kończy się na 7mym lutego - Grand Prix Sopotu.
Mam mimo wszystko nadzieję, że będziemy mieli okazję pobiegać wspólnie.
(Edited by Olek at 8:59 pm on Feb. 1, 2004)
Mam mimo wszystko nadzieję, że będziemy mieli okazję pobiegać wspólnie.
(Edited by Olek at 8:59 pm on Feb. 1, 2004)
biegowa recydywa
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Moje szczere gratulacje :):):):)Quote: from kledzik on 4:48 pm on Feb. 1, 2004
I mnie sie udalo . Pobilem zyciowke na 21,1 km o 15 minut!
kledzik
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Trzeba chyba otworzyć nowy sobotni wątek /Krzysiekk!!!/. Grupa pewnie podzieli się na startujących w Sopocie i luzaków z doliny Świemirowskiej. Ja wybieram się do Sopotu.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Taka mapa jaka zamiescielem? Hmm, trudno powiedziec. Zastanowie sie i po poludniu dam znac przez komunikator albo poczte.Quote: from FREDZIO on 8:43 pm on Jan. 30, 2004
A ile to kosztuje? Wykonanie takiej mapy?
Na przykład takiej jaką pokazałes ostatnio? Gdybys dostał takie zlecenie to ile byś zakwotował po rynkowej cenie?
Ale dobrze byloby Fredzio gdybys sprecyzowal co to ma byc za mapa: tj. czy to ma byc zwykly odrys z mapy topo, czy tam maja sie znalezc jeszcze jakies inne dane, jaka powierzchnia opracownania (mniej wiecej) i jaki stopien szczegolowosci ma miec to opracowanie. Czyli krotko mowiac jak sobie taka mape wyobrazasz.
---------------------------------------------------
Ja jestem podbudowany sobotnim bieganiem na hali. Ja bardzo lubie to miejsce - jakis taki cieply klimat tam panuje mimo, ze bywa tlocznie. Czasami jakas ladna lekkoatletka smignie obok Mimo tego chetnie bym juz poszedl wypedzlowac pare kilometrow do lasu. I wlasnie mysle, ze juz w przyszlym tygodniu wroce do grupy.
Serdecznie witam nowych w grupie. Bardzo sie ciesze, ze wpadliscie w sobote i licze na to, ze bedziemy sie spotykac na grupowych biegach juz regularnie.
Jesli po kilku tygodniach wyjdzie na to, ze sie mylilem co do frekwencji na luznych biegach sobotnich to zgodnie z obietnica odszczekam co powiedzialem pod stolem w Kawiarecie
Troche mi treningowo uciekacie, ale nie rozpaczam, musze rozpoczac spokojnie i jeszcze w tym roku pare zyciowek zostanie polamanych. Glowe daje!
Nad startem w Sopocie za tydzien sie zastanowie jeszcze.
(Edited by DaB at 9:03 am on Feb. 2, 2004)
-
- Wyga
Kledzik, gratuluje nowej życiówki.
Bardzo też się ciesze, że dołaczają do nas nowi ludzie.
Po długiej przerwie znów pojawiłem się na biegu GT. Muszę przyznać, że bieg z p. Ratkowskim nie był lekki i przez nastepne 2 dni jeszcze go w nogach czułem. Mam nadzieje, że jak już na dobre powrócę do biegania to będzie mi łatwiej.
Co do następnej soboty to na zawody się nie piszę i bardzo chętnie na AWFie podobny cross po lesie bym pobiegł.
Bardzo też się ciesze, że dołaczają do nas nowi ludzie.
Po długiej przerwie znów pojawiłem się na biegu GT. Muszę przyznać, że bieg z p. Ratkowskim nie był lekki i przez nastepne 2 dni jeszcze go w nogach czułem. Mam nadzieje, że jak już na dobre powrócę do biegania to będzie mi łatwiej.
Co do następnej soboty to na zawody się nie piszę i bardzo chętnie na AWFie podobny cross po lesie bym pobiegł.
Paweł