Nie mniej i nie więcej niż każdy z nas biegających. Ten smrodek to napisałem dlatego że poczytałem chwile twojego bloga i zobaczyłem jakie tam cyferki uzyskujesz na swoich treningach. No może masz racje zanim ja dobiegnę do miejsca które Ty miniesz to ten smrodek już dawno się ulotni, więc nie powinienem używać tego określenia.PATATAJEC pisze:Hehe! Sugerujesz, że śmierdzę ?!![]()
![]()
![]()
[/quote]
bombowiec pisze:Nie mniej i nie więcej niż każdy z nas biegających. Ten smrodek to napisałem dlatego że poczytałem chwile twojego bloga i zobaczyłem jakie tam cyferki uzyskujesz na swoich treningach. No może masz racje zanim ja dobiegnę do miejsca które Ty miniesz to ten smrodek już dawno się ulotni, więc nie powinienem używać tego określenia.PATATAJEC pisze:Hehe! Sugerujesz, że śmierdzę ?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W Sporttracks w wybierz widok wybieram zakładkę trasyricken_gk pisze:mam takie pytanie..... jak działa te ustawianie waypointów?
według mie powinien bys jakijś program w ktorym za pomocą np. Google Earth ustalam punkty i wczytuje je do garmina....
w trasie jadąc czy biegnąc widzę siebie jako strzałkę i moje wczytane punkty
a jak wy to ustawiacie?
Niektórym wujek google nie zrobił fajnych fot okolicznych ścieżek biegowych. U mnie jest pod tym względem żenada, w związku z czym musiałem się zaopatrzyć w plugin, który pozwoli mi korzystać z innych map.ricken_gk pisze:a jaką? umnie działają widze 3: ulice, sateliatrna i google earth beta (więcej chyba nie trzeba)
Gratulacje! Dobry zakup.brujeria pisze:Mam (pewnie) głupie pytanie, ale od wczoraj mam garniaka i nie wszystko jeszcze ogarniam.
Czy trasę należy nanieść jakoś na mapę, czy ona się automatycznie dodaje? Po zrzuceniu treningu mam trasę na pustym arkuszu. Jak zrobić, aby znalazła się ona na jakiejkolwiek mapie? Chodzi oczywiście o sporttracka
EDIT
JUż ok. Nie wiem czemu nie działało wcześniej